Sérgio Oliveira Resmen Galatasaray'da

Brutse de 2.5 2.3 ediyo trye getirmek icin 400k fazladan vermek gayet normal bence
Ya maas da kontrat suresi de fazla ama bu transferi boyle erken bitirmenin yolu bu yani.

Obur turlu evet belki 3 yil kontrat 2.5m maasa olurdu ama donem sonunu bekleyecektin baska kimse istemeyecekti vs. vs.

Bence iki yil oynatip satmamiz da ihtimaller dahilinde bu arada. Arabistan'da oynamam falan demezse

Cenk Ergün efendi yine iş başında. Orama 2,5, burama 2,75, şurama 3 milyon.

Cenk'i gören Umut bile 2 istedi ki ben olsam bu varken bende bi denerdim.

PS: Maaşa bakmazsak adamda son videolarındaki gibi oynuyorsa çok iyi görünüyor.

maaş umrumda degil 5 de alabilir sıkıntı yok katkı versin yeter

Umut da gitsin CL gediklisi takimda banko oyuncu olup goz doldursun ona da verelim

Ya maas da kontrat suresi de fazla ama bu transferi boyle erken bitirmenin yolu bu yani.

Obur turlu evet belki 3 yil kontrat 2.5m maasa olurdu ama donem sonunu bekleyecektin baska kimse istemeyecekti vs. vs.

Bence iki yil oynatip satmamiz da ihtimaller dahilinde bu arada. Arabistan'da oynamam falan demezse
Piyasada ismi cikanlarin hepsi muhtemelen bu paralara bitecek. Haftalarca nobet tutup maliyetini gorunce sasirmak bana tuhaf geliyor reis

doğruyu konuşmak gerekirse maaş da 4 yıllık sözleşme de çok olmuş. umarım pişman olmayız

Tamam maas fazla cok net fazla hemde. Ancak ben verimine bakma taraftariyim su saatten sonra. Olan oldu sozlesme imzalandi. Ayrica, birkac renkdas yazmis, Porto'da da az kazanmiyormus hani. Bu lige bu copluge getiriyorsan biraz tuzlu olacak. Yeterki performans versin. Cica ornegi ortada. Ya da Falcao.. Bize is yapsin sorun yok kazansin. Ama evet, fazla (durumumuzdan dolayi).

Sen biraz abartıyorsun eleştirileri.

Geri
Üst Alt