Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Portodan aldiginin daha azina imzalamazdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Portodan aldiginin daha azina imzalamazdi
1 500 alıyor lan adam porto daPortodan aldiginin daha azina imzalamazdi
Üslubuna bakılırsa ayağımı biraz denk alsam iyi olacak.Sen biraz abartıyorsun eleştirileri.
Dogru degilmis o onu konusuyoruz ya. Min 2.5 2.3 aliyormus orada1 500 alıyor lan adam porto da
Ufak 1 duzeltme yapalim
33 yasindaki adama verecegiz
![]()
ortalama üstü adamları bu tür bi kontrat vermeden türkiyeye getirmek zor
Evet. 1. yil 30 yasinda, 2. yil 31 yasinda, 3. yil 32 yasinda, 4. yil 33 yasinda olacak30 değil mi yaşı şu an
la işine geldiğinde bu rakamlar doğru gelmeyince yalanDogru degilmis o onu konusuyoruz ya. Min 2.5 2.3 aliyormus orada
Geçen Seferovic'in maaşını paylaştın, o da yanlışmış. 1,8 net alıyor diyorlar.Dogru degilmis o onu konusuyoruz ya. Min 2.5 2.3 aliyormus orada
Capatologyden bakiyordum da bakmam bir daha. Italyadaki maaslar dogru yazmislar da digerleri supheliGeçen Seferovic'in maaşını paylaştın, o da yanlışmış. 1,8 net alıyor diyorlar.
Ustat bu zehri sen saldin banaEvet o sayfa belki net ve brüt maasi karistirmis olabilir. Italyan basini Roma Oliveirayi kiraladiginda, Sergio Oliveiranin senelik ücreti net 2,5 civarinda diye haberler yapmis.
Capologye koyam kandirildik.
Ustat bu zehri sen saldin banapl ve italya maaslari dogru da diger ligler tirt
Almanya icin konusmustuk reis dogru hatirliyorsunEvet Reddit'de görmüstüm bir kere bunlar baya güvenilir diye. Bana PL, Serie A haric tek baya büyük takimlarin maaslari anca uyuyor gibi geldi. Digerlerinde basinda haber bulamazlarsa biraz götlerinden uyduruyorlar gibi gelmeye baslamisti. Yanlis hatirlamiyorsam paylastigimdan sonra kücük bir R yapmistim zaten bu konuda.
5. yılda o zaman 34 yaşında olacakEvet. 1. yil 30 yasinda, 2. yil 31 yasinda, 3. yil 32 yasinda, 4. yil 33 yasinda olacak