- 26 Ocak 2021
- 35.134
- 33.763
- 2.233
Gayet makul fiyatlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baya Portekizce kaynak taradim. Adam net 500k aliyormus altyapidan cikma kontratlar usulu. 2021'de kontrati bitecekmis 20-21 sezonu efsane zaten. Sezon ortasi yenilemisler ve takimin en cok kazananlarindan biri olmus. Takimin en cok kazanani Pepe yaklasik 3m net kazaniyor. Portekiz'de maaslar hic az degil anlayacaginiz zaten Porto FFP takibinde ve mali olarak kotu durumda
Partneri Uribe net 2.4m aliyomus ondan biraz daha fazla alacagini yazan olmus.
O Jogo'yu baya aradim onlar asla rakam yazmamis. Aynisi Record icin de gecerlison kontrat *yenileme ile porto dan aldigi *yillik maas : 4.5 m
+3 senesi oldugundan = 13.5 m porto nun kasasinda kalmis bir nevi.
- kaynak; * O Jogo
bizim disimizda talip olanlar, wolverhampton, napoli , valencia idi yanilmiyorsam.
burada mevcut , onlarda kaynagi O Jogo diye gostermisler < = >*O Jogo'yu baya aradim onlar asla rakam yazmamis. Aynisi Record icin de gecerli
Wolves, Napoli, Valencia devre arasi ilgilenmis bi de baharda falan haberler cikmis, Roma da istemis. En ciddi almaya calisan gecen sene Fiorentina imis 15m'ye kadar cikmislar ama Porto 20m'de diretince olmamis
gsnin menfaati için her şeyi yaparızla işine geldiğinde bu rakamlar doğru gelmeyince yalan
tek sergio ile olmaz bizim hücum ortasahası. Gueye-Carvalho çok kötü olurgsnin menfaati için her şeyi yaparız
gueye-sergio yapmaya calısıyorlar bence. carvalho lüks olur.tek sergio ile olmaz bizim hücum ortasahası. Gueye-Carvalho çok kötü olur
Sergio harici ben 3 ortasaha daha istiyorum bugünün maçını izledikten sonragueye-sergio yapmaya calısıyorlar bence. carvalho lüks olur.
abi birde bitmiyor sözleşmeleri 2 yıl kontratı olanlar falan var cidden zulüm gibi.Sergio harici ben 3 ortasaha daha istiyorum bugünün maçını izledikten sonra
Diagne ve Gomis de gitmeli bir şekilde.abi birde bitmiyor sözleşmeleri 2 yıl kontratı olanlar falan var cidden zulüm gibi.
Şunu da ekleyelim Ali'nin paylaşımına ek olarak;burada mevcut , onlarda kaynagi O Jogo diye gostermisler < = >
hatta soyle eklersek daha aciklayici olur kanimca ;
Segundo informou o jornal "O Jogo", o F. C. Porto vai poupar cerca de 13,5 milhões de euros em salários com a venda. Isto deve-se ao facto de aquando a renovação de contrato, Sérgio Oliveira passou a receber 4,5 milhões de euros por época e tinha mais três anos de vínculo.
*cevirisi :
< = >
According to the newspaper * "O Jogo", FC Porto will save about 13.5 million euros in salaries with the sale. This is due to the fact that when the contract was renewed, Sérgio Oliveira started to receive 4.5 million euros per season and had another three years of contract
Tabii ki öyle görünüyor ama adamın da Porta ile 2025 yazına kadar sözleşmesi var. Mevcut maaşı da yazılanlara göre bizde aldığından çok da farklı değilmiş. Bu adamı istiyorsak bu şartların altında da kolay kolay ikna edemezsin Avrupa'da yokken. Dolu dolu 4 yıl geçirir umarım bizimle.Hayirli olsun. Maasindan ziyade 30 yasindaki adama 4 yillik sözlesme bence biraz fazla. 3 yillik iyi olurdu. Ikinci senesinden sonra düsüse gecer cogunda oldugu gibi.
vergiyi ödemeyip birikince gidip sildiriyorlar dert etmeyelimBu cesit maaslar bizi batirir. Artik %67 vergi oldugunu ve Turkiye ekonomisinin battigini unutanlar var. 2,75 * 1,67 = ~4.4 milyon avro. Gelirlerimiz zaten eskiye gore yok denecek kadar az. Umarim bir sponsorluk ayarlarlar yoksa is iyiye gitmiyor.
Orasi öylede, sonrasi battik bittik oluyor ffp'siydi yok borclariydi. Bizim daha cok gencleri kazanmamiz lazim.Hep düşük maaşlı topçu aldılar da ne oldu. 2 yılda takım Anadolu klübüne döndü. Bu maaşa biz batarsak fbjk hayli hayli batması lazım
FFP kalkmadı mı.Orasi öylede, sonrasi battik bittik oluyor ffp'siydi yok borclariydi. Bizim daha cok gencleri kazanmamiz lazim.
Bu sekil bir süreligine günü kurtariyoruz. Borclar erimiyor her sene üstüne ekleniyor. Ayagimizi yorgana göre uzatmiyoruz.