Serhat Ulueren: "Ünal Aysal, ilk seçimde aday olacak"

Kimsede demiyor Unal Aysali Unal Aysal yspan Fatih Terimdi Fatih Terim gittikten sonra mıçtı

bize transfer bütçesini cebinden verip, anlaştığı futbolcularla gelecek bir başkan lazım.

Hiç sanmıyorum hele ülkedeki ekonomik darboğazda hayatta şirketlerini riske atacak bir işe girişmez.

Cebinden minimum 50 milyon koyup, Alman Hoca, Alman SD getirecekse buyursun gelsin.

Ömer Abi , Aysal'ı kesinlikle başarısız görmüyorum hiçbir açıdan , yabancı sınırı net bir şekilde kumpastı Türkiye'nin Bayern Münih'i olmamamız için , yapılan saçma transferler dikkat dahilinde sınıra takılmamak için alternatif oluşturmaya potansiyel oyuncular üzerineydi fakat olmadı çünkü can havli ile saldırdık hata kısmı burada Terim - Aysal olayına gelmiyorum bile Aysal kesinlikle doğru bence , birde burada bir abimiz teori üretmişti , Aysal - Terim birlikte TFF ve Demirören'e oyun oynayacak , sınır olayını çözünce tekrar bu ikili koalisyon yapıp Başkan - Teknik Direktör şeklinde Galatasaray'ın başına gelecek diye belki de olabilir.

İçinde hırsızlığın dönmediği tek dönem Adnan Polat dönemiymiş,ben en çok Adnan Polat'ı istiyorum çünkü o adamı ibra bile etmedi şerefsizler,adam stadı kazandırdı sportif aş birleştirdi,ama liseli dinazorlar yedi adamı..
En fakir dönemimizde Baros santraforumuzdu..!

gördü ballı kaymağı gelmek ister tabi. kim istemez şu dönemde başkan olmayı.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimsede demiyor Unal Aysali Unal Aysal yspan Fatih Terimdi Fatih Terim gittikten sonra mıçtı

Başkandan çıkıp takım yönetmesini mi bekliyordun peki? Tabi ki başarı yakalarsa bi hocaya bağlı olacak bu. Terim ile başarılı olmuş olması ondan bişey mi eksiltiyor?

Aynı mantıkla "Aysal'ı sıçtırtan X hocaydı, Y hocaydı, yoksa Aysal efsane" de denebilir.

Kısaca, saçma olduğu için kimsenin öyle bişey demediğini düşünüyorum.

geçmişte hatalar yaptı ama dursundan çok çok daha iyidir Allah var.ama baştan söylemek lazım ligin 5-6 . haftasında kaçacaksan hiç gelme denmesi lazım.ve en önemlisi koskoca GS başkanın özel msj larının beyaz futbolda rok tarafından okunmaması gerektıgı de tembihlenmeli..

Başkandan çıkıp takım yönetmesini mi bekliyordun peki? Tabi ki başarı yakalarsa bi hocaya bağlı olacak bu. Terim ile başarılı olmuş olması ondan bişey mi eksiltiyor?

Aynı mantıkla "Aysal'ı sıçtırtan X hocaydı, Y hocaydı, yoksa Aysal efsane" de denebilir.

Kısaca, saçma olduğu için kimsenin öyle bişey demediğini düşünüyorum.

Ali Dürüst ve Albayrak olmadanda bisey yapamaz yani Dursundan bi farki yok klubü bu hale o getirdi kaçti
Takimi yönetmesin ama takimin basina Fatih Terimden sonra bi tane adam akilli adam getiremedi ve saçmaladi Dedenin bile yaptiklarini yapamadi iki tane adam koydu araya ve Hamzayi getirdi olayi cozdu baskan dedigin boyle radikal kararlar almasi lazim Albayrak Ve Durustun yerini Dolduracak iki tane adam bulabilirdi ama kacmayi tercih etti

Son düzenleme:
Ali Dürüst ve Albayrak olmadanda bisey yapamaz yani Dursundan bi farki yok klubü bu hale o getirdi kaçti
Takimi yönetmesin ama takimin basina Fatih Terimden sonra bi tane adam akilli adam getiremedi ve saçmaladi Dedenin bile yaptiklarini yapamadi iki tane adam koydu araya ve Hamzayi getirdi olayi cozdu baskan dedigin boyle radikal kararlar almasi lazim Albayrak Ve Durustun yerini Dolduracak iki tane adam bulabilirdi ama kacmayi tercih etti

Benim anlattığımla pek alakası yok ama bu yazdıklarının. Tıpkı Terim tercihi gibi, Ali Dürüst, Albayrak tercihleri de doğru tercihlerdi ve bunun başarısını da yok saymak aşırı art niyetli olur. Başkanın görevi doğru tercihler yapma, doğru insanları kulüpte görevlendirmektir zaten. Yaptığı doğru tercihleri görmezden gelip, yanlışlarını öne sürerek "X olmasa kötüydü" demen komik. Dediğim gibi, aynı şekilde "X olmasaydı efsane başkandı" da denebilir.

Başkanlığının ilk yarısında son derece başarılı bi başkandı, ikinci yarısında ise berbat. Bi tarafı görmezden gelmek haksızlık olur.

Ünal Aysal, 2018'de kulübün şartlarının düzelmemesi halinda üstü kapalı olarak başkanlığa tekrar aday olabileceğini açıkladı. (NTV Spor)
Ünal Aysal: "Başkanlığa aday değilim ancak 2018'de şartlar ne olur bilemem."
Ünal Aysal: "Yönetimler en iyi teknik direktörleri getirmeli."

fathi terim kovulduğu sezon yaz transfer dönemi ve akabinde lig maçlarında kendisi zcmıştı , hemen Aysal'a bok atmayalım.

Aysal'ın kabahati yanlış hoca seçimi , çok hatalı seçime gidip yönetimi tasfiye etmesi ve menejerlerin kulubu soymasına izin vermesidir.Aysal'ın kabahati büyüktür ama kazandırdıkları daha da büyüktür.

tekrar arkasına bakmadan kaçacaksa gelmesin. Dursun kadar olamadın.

bekle yaw daha gencsin
kendisi bir röportajında 45 yaşında hissettiğin söylemişti.
Aslına bakarsan çoğumuzdan dinç bu adam , gençliğinde yüzerek ve kürekle boğazı geçen hala aktif olarak spor yapan bir adamdır Aysal.Forumda duyar kasan birçok kişiyii bilek güreşinde hacamat edeceğine hiç şüphem yok.

sayin efsane baskan uc senedir gozler yasli kalpler kirik,takimi kofteciye biraktigin icin kirginim sana,gs tarihinin en buyuk efsane baskani bol sihhat dilerim buyuk baskanim..

kendisi bir röportajında 45 yaşında hissettiğin söylemişti.
Aslına bakarsan çoğumuzdan dinç bu adam , gençliğinde yüzerek ve kürekle boğazı geçen hala aktif olarak spor yapan bir adamdır Aysal.Forumda duyar kasan birçok kişiyii bilek güreşinde hacamat edeceğine hiç şüphem yok.

neden sadece duyar kasanları hacamat ediyormuş :confused:
yazar burada duyar kasan birine mi sinirlenmiş, merak ettim

Geri
Üst Alt