Serkan Kırıntılı ile Anlaşıldı İddiası

Yalan haber, Serkan bu kulüpten içeriye giremez. Zaten hangi akla hizmet Serkan'ı yazıyorlar. Terim ile arası iyi değil, Milli Takım seçilmesinde Terim'e soktuğu laf falan Terim hayatta almaz onu ki öyle bir isteği de yok.

Yalan haber oldugu belli

Adamin sözlesmesi devam ediyor ve milli takimin 1. Kalecisi olmus,yedek oturmak icin bize gelmesi sacma olur

Bizde almayiz zaten baska yedek kaleci mi yok

Kaptanımız da fenerli (selçuk) ee ne olacak? İkinci kaptanımız (balta) da beşiktaşlı?

Fener veya bjk icin Mac sattilar mi

Balta ilk macinda besiktas'a gol atti,selcuk ise formda oldugu dönemde fenere her Mac koydu

Serkan'in durumu farkli,sike transferi ile fenere gitti zamaninda

Kaptanımız da fenerli (selçuk) ee ne olacak? İkinci kaptanımız (balta) da beşiktaşlı?

Fener veya bjk icin Mac sattilar mi

Balta ilk macinda besiktas'a gol atti,selcuk ise formda oldugu dönemde fenere her Mac koydu

Serkan'in durumu farkli,sike transferi ile fenere gitti zamaninda

elmayla armutu birbirine karıstırma uğur. sana reis dedik hayallerımızı yıktın

Trabzonlu olmasindan iyidir. Gelsin.

elmayla armutu birbirine karıstırma uğur. sana reis dedik hayallerımızı yıktın
Niye reis ben her zaman açık fenerliyi kripto fenerliye tercih ederim...33 yaşında yedek kaleci ile camiayı ele geçirme planları yapan bir başka 33 yaşındaki selçük denen japon askeriyle bir tutmayın...Selçuk sellecidir, hürmetler...

Ben maç satma olaylarını unuttuydum yav. Bu seneki 2-1'lik maçta Muslera'yı delirtti diye ayar olduydum. Yanlış hatırlamıyorsam Muslera maç döndükten sonra billur geçtiydi bununla.

Xelçuk zamanında 30 metreden Volkan'ı avlamıyor muydu yav? Böyle Fenerli olacaksa olsun.

Niye reis ben her zaman açık fenerliyi kripto fenerliye tercih ederim...33 yaşında yedek kaleci ile camiayı ele geçirme planları yapan bir başka 33 yaşındaki selçük denen japon askeriyle bir tutmayın...Selçuk sellecidir, hürmetler...

DfAby0_WAAA8X0u.jpg

Selçuk camiayı sattı daha neyi satacak...

Forma cikarma mevzusunu diyorsan 3. Sezonunda oldu bu olay

Bize transfer olmadan önce herhangi bir kirli camasiri yoktu balta'nin veya selcuk'un

Serkan'in var,sike transferi oldugunu net bir sekilde biliyoruz

Iyi kaleci begeniyorum ama rakibimize Mac sattigi icin daha önce transfer olmus birinin bize transfer edilmesi yanlis olur diye dusunuyorum

Saygilar

Serkan Kırıntılı'nın menajeri Haluk Canatar:"Galatasaray kulübü bir Türk kaleci alacak. Büyük takımlarda ikinci kalesini en iyilerden seçecektir. Serkan ile ilgilendikleri doğru. Burada görüşülecek ilk yer ben değil Konyaspor olacak."

niye ıkısınden biri olmak zorunda yahu ikiside olmasın işte seneye belkıde bu yıl selcukta gıdıyor.
ayrıca selçuk fenerlidir vs diyemem ben öyle olsa bile serkan gibi sabıkalı maç satıcısı değil
beşiktaş nasıl ligde son dönemlerde bjklı td ler ile ayakta kalıyorsa fenerde belli bi dönem eski futbolcuları ve kalecileri ile ayakta kaldı işi götürdü. bunların en basında da serkan gelıyordu

Geri
Üst Alt