- 26 Eylül 2012
- 118.736
- 66.953
- 4.818
Senelerce Besiktasli Burak yılmazın golleriyle sevinmedikmi şampiyonlar liginde.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya Yigit armutla elmayi karistima surada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senelerce Besiktasli Burak yılmazın golleriyle sevinmedikmi şampiyonlar liginde.
Ya Yigit armutla elmayi karistima surada.
Kaptanımız da fenerli (selçuk) ee ne olacak? İkinci kaptanımız (balta) da beşiktaşlı?Begendigim bir kaleci ama fenerli
Mac sattigi icin fenere transfer oldu,bizim icin gereksiz bir transfer olur
Sonuna kadar haklısın...Senelerce Besiktasli Burak yılmazın golleriyle sevinmedikmi şampiyonlar liginde.
Kaptanımız da fenerli (selçuk) ee ne olacak? İkinci kaptanımız (balta) da beşiktaşlı?
Kaptanımız da fenerli (selçuk) ee ne olacak? İkinci kaptanımız (balta) da beşiktaşlı?
Fener veya bjk icin Mac sattilar mi
Balta ilk macinda besiktas'a gol atti,selcuk ise formda oldugu dönemde fenere her Mac koydu
Serkan'in durumu farkli,sike transferi ile fenere gitti zamaninda
Niye reis ben her zaman açık fenerliyi kripto fenerliye tercih ederim...33 yaşında yedek kaleci ile camiayı ele geçirme planları yapan bir başka 33 yaşındaki selçük denen japon askeriyle bir tutmayın...Selçuk sellecidir, hürmetler...elmayla armutu birbirine karıstırma uğur. sana reis dedik hayallerımızı yıktın
Niye reis ben her zaman açık fenerliyi kripto fenerliye tercih ederim...33 yaşında yedek kaleci ile camiayı ele geçirme planları yapan bir başka 33 yaşındaki selçük denen japon askeriyle bir tutmayın...Selçuk sellecidir, hürmetler...
Selçuk camiayı sattı daha neyi satacak...
Hangi zamanıXelçuk zamanında 30 metreden Volkan'ı avlamıyor muydu yav? Böyle Fenerli olacaksa olsun.
niye ıkısınden biri olmak zorunda yahu ikiside olmasın işte seneye belkıde bu yıl selcukta gıdıyor.Niye reis ben her zaman açık fenerliyi kripto fenerliye tercih ederim...33 yaşında yedek kaleci ile camiayı ele geçirme planları yapan bir başka 33 yaşındaki selçük denen japon askeriyle bir tutmayın...Selçuk sellecidir, hürmetler...