Sermaye Arttırımı Kabul Edildi

Sinan uzmanlık alanlarını yazıp bildir de bize o konularda yorum yapıp seni sinirlendirmeyelim.:asd22:

Lütfen cahiller çıksın kasıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SPK uzmanı çağıralım.

gecenlerde bir mevzuda insanlari susmalari yonunde ikaz ettim bos bos konusmalari okudukca ama dinlemediler

yine soyluyorum . Melih peker tip doktoruydu degil mi ?

Bir kadavra incelemesi yapan pratisyen (yapiyorsa) "karaciger buyumus , pankreas kucuk onun yerine koyalim" dese nasil karsilar bir sorun ...

2-3 kere arkadaslari susun ve bilenler yorumlasin dedim susmadilar , ee o zaman bizim konusmamiza da hacet kalmiyor
Tıp doktorluğu haricinde başka ne doktoru var müdür?

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

gecenlerde bir mevzuda insanlari susmalari yonunde ikaz ettim bos bos konusmalari okudukca ama dinlemediler

Bir kadavra incelemesi yapan pratisyen (yapiyorsa) "karaciger buyumus , pankreas kucuk onun yerine koyalim" dese nasil karsilar bir sorun ...

2-3 kere arkadaslari susun ve bilenler yorumlasin dedim susmadilar , ee o zaman bizim konusmamiza da hacet kalmiyor
Tıp doktorluğu haricinde başka ne doktoru var müdür?

Tıbbi paragrafta ne demek istediniz anlamadım ama forumdaki iktisadi hususlarda cahil renkdaşlarımızın takındığı bu tutumdan ben de rahatsızım , eskiden dislike butonu vardı bence 10 dislike alan şahıslar konudan şutlanırsa iq seviyesi yüksek bireyler aralarında nezih tartışmalarını keyifle Eda edebilirler.

Ben mesela kısıtlı iktisadi bilgimle bir analiz yaptım ancak bu 480 milyonun kaçını transferde kullanacağız çıkartamadım , kimisi 100m diyo kimisi 250m diyor .Bir bilgi kirliliği mevcut , Sinan bey açıklasın da rahatlayalım kaç tane çilek transfer yapacağız merak içerisindeyim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Tıbbi paragrafta ne demek istediniz anlamadım ama forumdaki iktisadi hususlarda cahil renkdaşlarımızın takındığı bu tutumdan ben de rahatsızım , eskiden dislike butonu vardı bence 10 dislike alan şahıslar konudan şutlanırsa iq seviyesi yüksek bireyler aralarında nezih tartışmalarını keyifle Eda edebilirler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kadavra incelemesi yapan pratisyen karaciğer büyümüş yerine pankreas koyalım dese tepkin ne olur? Mühim bir soru açıkçası cevaplamanı rica edeceğim.

Oran çok yüksek değil mi incelemeye almıyorlar mi bunu

Selamün aleyküm. Arkadaşlar ben malesef bu Borsa işlerinden hiç anlamam. Biri beni aydınlatabilir mi? Bu para nakit olarak kasamıza giriyor mu? Vadesi nasıl?

Hayırlı olsun. Aysal zamanında çok isteyip, yapamadığımız hamlelerden birisiydi.

Sinan 24 sularında açıklama yapacak cahiller gidince

Bu Alemin Tek Kralı

En basit tabirle bildiğim kadarıyla açıklayacak olursam. Kasaya 140 milyon Tl civarı bir nakit girdisi olacak bunun dışında öz sermayemizde 430 milyon Tl civarı artış olacak. Uefa da etkisi olumlu olur lakin tamam şimdi ceza almayız diyecek bir durum da yok. Benim bildiğim ve başka yerlerde de okuduğum budur.

Ellerinizdeki telefonların tarayıcısına girerek sermaye artırımı nedir ne değildir, neye yarar gibi soruları Google a yazıp bulun.
Bunu yapın ki bu Sinan bilgin (!) denen şovmenin artist hareketlerine katlanmayın.
Kendini bir halt sanıyor sonra sizin yüzünüzden

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 hissem vardı
bedelli artırımla 5 adet oldu
şimdi durum ne ? bedelli mi artırım nedir?

süper oldu bu.kaliteli 10 numara alalım.parayı max meyere gömün lan şampiyon da olursak

öz kaynaklarımız -600 bandındaydı bu da -100 civarına gelmemizi sağlayan bir hamle oldu...iflasa sürüklemeden kurtaran bir hamle olmuş,yaklaşık 150m tl para girişi olacak kulübe bu da direk futbolcu maaşlarına gidecek demek...transfer falan hikaye....bu sezon şampiyonlar ligine katılımamız gerekiyor kesinlikle....Dursun Özbek'in riva çeklerinden kırdırdığı parayı bu iş için kullanmışız...

Ellerinizdeki telefonların tarayıcısına girerek sermaye artırımı nedir ne değildir, neye yarar gibi soruları Google a yazıp bulun.
Bunu yapın ki bu Sinan bilgin (!) denen şovmenin artist hareketlerine katlanmayın.
Kendini bir halt sanıyor sonra sizin yüzünüzden

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaten bunu yapsalar benim artistligime gerek kalmayacak . Aynen yapmalarini istedigim de bu

Geri
Üst Alt