Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tıp doktorluğu haricinde başka ne doktoru var müdür?gecenlerde bir mevzuda insanlari susmalari yonunde ikaz ettim bos bos konusmalari okudukca ama dinlemediler
yine soyluyorum . Melih peker tip doktoruydu degil mi ?
Bir kadavra incelemesi yapan pratisyen (yapiyorsa) "karaciger buyumus , pankreas kucuk onun yerine koyalim" dese nasil karsilar bir sorun ...
2-3 kere arkadaslari susun ve bilenler yorumlasin dedim susmadilar , ee o zaman bizim konusmamiza da hacet kalmiyor
Tıp doktorluğu haricinde başka ne doktoru var müdür?gecenlerde bir mevzuda insanlari susmalari yonunde ikaz ettim bos bos konusmalari okudukca ama dinlemediler
Bir kadavra incelemesi yapan pratisyen (yapiyorsa) "karaciger buyumus , pankreas kucuk onun yerine koyalim" dese nasil karsilar bir sorun ...
2-3 kere arkadaslari susun ve bilenler yorumlasin dedim susmadilar , ee o zaman bizim konusmamiza da hacet kalmiyor
gecenlerde bir mevzuda insanlari susmalari yonunde ikaz ettim bos bos konusmalari okudukca ama dinlemediler
Kadavra incelemesi yapan pratisyen karaciğer büyümüş yerine pankreas koyalım dese tepkin ne olur? Mühim bir soru açıkçası cevaplamanı rica edeceğim.Tıbbi paragrafta ne demek istediniz anlamadım ama forumdaki iktisadi hususlarda cahil renkdaşlarımızın takındığı bu tutumdan ben de rahatsızım , eskiden dislike butonu vardı bence 10 dislike alan şahıslar konudan şutlanırsa iq seviyesi yüksek bireyler aralarında nezih tartışmalarını keyifle Eda edebilirler.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kadavra incelemesi yapan pratisyen karaciğer büyümüş yerine pankreas koyalım dese tepkin ne olur? Mühim bir soru açıkçası cevaplamanı rica edeceğim.

Ellerinizdeki telefonların tarayıcısına girerek sermaye artırımı nedir ne değildir, neye yarar gibi soruları Google a yazıp bulun.
Bunu yapın ki bu Sinan bilgin (!) denen şovmenin artist hareketlerine katlanmayın.
Kendini bir halt sanıyor sonra sizin yüzünüzden
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi