Servet Çetin Problemi ve Hataları

Cevap: Servet Çetin Problemi ve Hataları

-----------Muslera----------

Sabri----Ujfa----Lugano( :asd: )---Çağlar

------Selçuk(Ceyhun)-----Melo(Culio)-------

Yekta(Kazım)------------Arda(Emre)

-----Elmander(Pino)-----Baroş(Stancu)

Görüldüğü gibi Türk diye onaymak zorunda değilmişiz değil mi KİLİT?

Murat alnından öpüyormuş Refik,iletmemi istedi.:asd:

Servet Galatasaray'ın senelerini yemiş,futbola elverişsiz yetenek fukarasının tekidir.Adam seçmelere gitmiş ``Fiziği iyi,ayı bile boğar bu ehehehe`` diyip futbolcu yapmışlar büyük ihtimalle,ben başka bir açıklama bulamıyorum.İyi denilebilecek hiçbir özelliği yok varsa savunanlar şunu iyi yapıyor desinler tartışalım.Yüzünü kaleye dönen direk geçiyor bu adamı.Kıçını dönmesi 3.5 saat sürüyor çünkü.Korner köşesi civarında rakibe kıçını dayayıp topu dışarı çıkartması (ki bunu bile beceremiyor bkz. Engin Baytar) dışında hiçbir numarası yok.Kurtuluş Semih Kaya'dır.

BAM'dan kurtuldunuz ya yeni hedef arıyorsunuz bence...Servet de servet taktınız adama resmen.. Servet gitse Hakan Balta'ya saldıracaksınız o gitse Sabri'ye o gitse Kazım'a yeter be kardeşim... Eleştirmek ayrı birşey hakaret etmek ayrı birşey içinizde adama hakaret edenler var ya!!! Ben Galatasaray'da son yıllarda bunu sıkca görür oldum eskiden böyle birşey yoktu oyuncudan nefret etsek de eleştirsek de hakaret etmezdik... yeri geldi mi bağrımıza basardık... Örn: Filipescu kişilik olarak nefret ettiğim bir oyuncuydu ama yeri geldi mi kimseye laf söyletmezdik korurduk kollardık...

Yakışmıyor Galatasaray Taraftarına... Bu duruş değişiyor gibi geliyor bana umarım ben yanılıyorumdur... Yoksa oyuncularımız ne FB'nin paralı askerlerinden farkı kalır... Ne de Taraftarımızın Antu'da ki Türkiye'ye kuş bakışı bakanlarından ;)

BAM'dan kurtuldunuz ya yeni hedef arıyorsunuz bence...Servet de servet taktınız adama resmen.. Servet gitse Hakan Balta'ya saldıracaksınız o gitse Sabri'ye o gitse Kazım'a yeter be kardeşim... Eleştirmek ayrı birşey hakaret etmek ayrı birşey içinizde adama hakaret edenler var ya!!! Ben Galatasaray'da son yıllarda bunu sıkca görür oldum eskiden böyle birşey yoktu oyuncudan nefret etsek de eleştirsek de hakaret etmezdik... yeri geldi mi bağrımıza basardık... Örn: Filipescu kişilik olarak nefret ettiğim bir oyuncuydu ama yeri geldi mi kimseye laf söyletmezdik korurduk kollardık...

Yakışmıyor Galatasaray Taraftarına... Bu duruş değişiyor gibi geliyor bana umarım ben yanılıyorumdur... Yoksa oyuncularımız ne FB'nin paralı askerlerinden farkı kalır... Ne de Taraftarımızın Antu'da ki Türkiye'ye kuş bakışı bakanlarından ;)
Herkese hakettiği gibi davranıyoruz. BAM'ı yolladık sıra Servet ve Balta'da.

balta tamam ama servet gitmemeli..

Herkese hakettiği gibi davranıyoruz. BAM'ı yolladık sıra Servet ve Balta'da.

Kimse kimseye hakaret etmek zorunda değil... Hele ki bu Galatasaray'ımızın oyuncusuysa kimsenin haddine de olmaz... Bir insana hakaret etmek karşı tarafın erdemini gösterir...

Servet'i yerden yere vurursunuz ki bende vuruyorum... Balta'yı yerden yere vurursunuz ki bende vuruyorum ama hakaret ve küfür edemezsiniz... Yakışmaz!!!

Yıllarca bu takıma emek veren insanları beğenmeseniz bile yaptıkları için teşekkür edip öyle takımdan gönderirsin yada futbolu bırakıyorsa kendine layık bir jübile yaparsın... kusura bakmayın ben Galatasaraylı büyüklerimizden böyle öğrendim... Gerçi son yıllarda bunun değiştiği aşıkar yuhalanıp gönderiyoruz.. Bu yeni gelen bir futbolcu da olsa, 10 küsür sene Galatasaray'da oynamış Hasan Şaş da olsa...

Kimse Kusura Bakmasın Son Yıllarda İyice Vefasız Olduk...

Olayı kişisel meseleye çevirmeyin beyler

Diğer konularda olduğu gibi asıl böyle topiclerin resmi siteye/ kulübe gönderilmesi taraftarıyım. Birde Balta'nın bizi bitirdiği anların videoları olsa çok güzel olur.

Servet:Sırf yerliyim diye seviyorsanız sevmeyin beni . Bana yabancı muamelesi yapıldığı yerde iyi oynarım

[video=youtube;g_d6yKDduMo]https://www.youtube.com/watch?v=g_d6yKDduMo&feature=player_detailpage[/video]

Efsane Belçika maçı.Servet vs van Buyten...

daha ilk videoyu izledım konuyu açan arkadasın futbolun "f" sini bilmedigini anladım.yahu servet sol bekin kademesine gidiyor orda sionlu adamda topu yana cekıp ortayı yapıyor servet kademede oldugu için sabriye kalıyo servetın adamı 1.65 lık sabrının onunden rahatca vuruyo kafayı adam.bu golü nası servete mal ettın anlamadım.yabancı kontenjanının oldugu bi ligde en iyi yerli stoperi takımdan kovmaya calısmakta ayrı olay.ulan bi sezonda tam destek verın su takıma.yenı nesıl ergen taraftarın işi bunlar eskıden bolemıydı galatasaray taraftarı eyy gidi

daha ilk videoyu izledım konuyu açan arkadasın futbolun "f" sini bilmedigini anladım.yahu servet sol bekin kademesine gidiyor orda sionlu adamda topu yana cekıp ortayı yapıyor servet kademede oldugu için sabriye kalıyo servetın adamı 1.65 lık sabrının onunden rahatca vuruyo kafayı adam.bu golü nası servete mal ettın anlamadım.yabancı kontenjanının oldugu bi ligde en iyi yerli stoperi takımdan kovmaya calısmakta ayrı olay.ulan bi sezonda tam destek verın su takıma.yenı nesıl ergen taraftarın işi bunlar eskıden bolemıydı galatasaray taraftarı eyy gidi

Daha ilk savunmanı okudum bunu yazan arkadaşın futbolun "f" sini bilmediğini anladım.

Orda o çalımı takımın forveti yemez,çok net söylüyorum baros o çalımı yemez,elmander yemez,lincolnü,elanoyu getir orda adamın önünde durur sadece ortayı rahat açtırtmaz.

Cümleye küçük başlamandan futbolun ''f''sini bilmediğini anladım.

Gönderin artık şu adamı.Bana göre yeterli olsada her gün bu tartışmayı görmekten bıktım

Daha ilk savunmanı okudum bunu yazan arkadaşın futbolun "f" sini bilmediğini anladım.

Orda o çalımı takımın forveti yemez,çok net söylüyorum baros o çalımı yemez,elmander yemez,lincolnü,elanoyu getir orda adamın önünde durur sadece ortayı rahat açtırtmaz.

he canım he yemez.adam süratli genişalanda yakalamıs servet duruyo karsısında gelmıs sol bekın kademesıne gırmıs sol bek yok ortalıkta adam topu sola cekıp orta kesıyo napacak servet o adama sacma sapan konusmayın. 2. video tam komedı olmus 1. golde adam çizgiden girmiş içeri ceza sahasındakı adamın tam ayagına yollamıs topu heralde servetın saatte 800 km/s hızla adamın ayagına kayması beklenıyo.2.golde servet ondırekte adam ortayı kesıyo servetın heralde 5 metre felan zıpyaıp ondırekte topu kesmesını bekleyenler var arka direkte volkan yaman vurduruyo kafayı

Cümleye küçük başlamandan futbolun ''f''sini bilmediğini anladım.

3 senedır orta sahasında barıslar mustafalar ayhnlar oynayan takımın defansına sucu yukleyen anlıyo futboldan haklısın.gunumuz futbolunda takımın en onemlı mevkısı orta saha iken rakıp takımlar bızım orta sahayı vızır vızır gecerken defansın bıletıı kesenler anlıyo futboldan.orta sahaya selcuk inan melo geldi takım twente inter liverpool maclarında sadece 1 gol yedı bunuda yazın.haaa bu arada kewell cok guzel guluyo linderoth cok yakusuklu

Geri
Üst Alt