sessiz istila

Mültecilerin derhal sutlanmasinda hem fikiriz, türk insaninin kanina dokunmuyorsa bu tablo akplidir, hala akp yi destekleyeni de ben sevmiyorum, düsmanimdir cünkü göz göre göre, bile bile haindir, hainlerin yeri de dar agacidir, bu kadar net

Ülke alenen işgal edilirken buna yandan yandan su taşımaya çalışan birine az bile söylüyorum. Aptal fikirlerinizin aptalca olduğu size söylenmediği sürece önümüze aptalca fikirler düşmeye devam edecek. Bizim daha fazla aptallığa tahammülümüz yok. Benim üslubum karşımdakinin seviyesi ve niyeti çerçevesinde belirliyor kendisini. Vatandaşlık hukuksuz şekilde verildi , aç bak anayasaya vatandaşlık nasıl veriliyormuş , vatandaş olma şartları nelermiş. Dezenformasyon yok diyor bir de. Senin gibileri de onlarla beraber yollamak lazım , bu kötü niyetle memlekete katabileceğiniz hiçbir olumlu değer yok çünkü. Hukuk bu mevzuda bizim yanımızdadır , aksini iddia eden de yalan söylüyordur. Suriler dışında gelenler zaten herhangi bir statüye tabii değil tamamı KAÇAK. İnsani açıdan falan diye kafa açıp vicdan mastürbasyonu yapma burada bizim karnımız yok. Demografik operasyonun vasat aparatları sizi.
Ayip ediyorsun devam ederek bu uslupla. Yine de yanitlayayim ama kendini tutup hakaret etmeden yazamayacaksan yanitlamamani tercih ederim. Acikcasi vatandaslik verilme surecinde yasalarin delinmesi gibi bir durum olabilir, eger boyleyse bunun davasini acar sorusturmasini yapar geri alirsin problem yok. Yalniz hak ederek alanlar cogunluktadir buna da eminim. Kacak olanlari tutalim hicbir noktada demedim. Demografik operasyon konusuna hayir da demem mevcut iktidarin isine geldigini kabul ediyorum zaten.

Asil saf ve aparat olanlar sizlersiniz, bu galeyan hali nerelere gidiyor kestirmeniz gerekir.
Biraz cehalet giderelim; bakalım ingiltere neler yapıyor son günlerde:

"Uyruk ve Sınırlar Yasa Tasarısı"nı gündemine taşımıştı. Yasa tasarısı, düzensiz yollarla İngiltere'ye ulaşan herkese hapis cezası verilmesini öngörüyor.

Mültecileri taşıyan küçük teknelere müdahale eden yetkilileri olası cezai işlemlerden muaf tutan bir maddeye de yer verilen düzenlemenin, geri itmeler sırasında ölümlere yol açabileceği belirtiliyor

Bizdekilerin minimum yarısı hapsi boyluyor. Kaçak gelenleri öldürenlere de ceza yok demişler.

Tasarıya sonradan eklenen bir madde ise sonradan vatandaş olan veya başka ülkelerle aile bağı bulunan İngiliz vatandaşlarının kendilerine haber verilmeden vatandaşlıklarının iptal edilmesinin önünü açıyor.

yani oturum aldılar-vatandaşlık aldılar yapacak bir şey yok - yalan/yanlış. Ulusal güvenliğini tehdit ettiğini düşünüyorsa vatandaşlıktan atıp sınır dışı edebilecek kanunlaşırsa. Hatta suriyeye gidip gelmeye çalışması bile vatandaşlıktan çıkarılma sebebi olabiliyor.

Bir örnek verelim;

Ki bu başka ülkeden göçen birisi de değil.

Tabii daha kraliçe onaylayacak yasalaşması için lakin arkadaşlar bahsettiğimiz bu ülke İngiltere. Kölelik vs muhabbetini abdden 100 sene önce bitirmiş, nazizmi iliklerine kadar hissetmiş bir millet ve devlet. Onlardan daha demokrat, özgürlükçü olmayalım bırakın da. Bir bildikleri vardır deyip %100 kopyalamamız lazım. Hatta daha sert tedbirlerle.
Dunyanin her yerinde kacak yollarla geleni sinir disi etme hakki var zaten devletlerin, bizde de var bu. Vatandaslik iptali meselesini ise uygulama ihtimalleri yok, zaten cok tartisildi bu. Vatana ihanet disinda bir sebeple bunu yapmalari mumkun degil, zaman gosterecek ne olup ne olmayacagini bize. Verdigin ornekteki vatanina gittigi icin degil teror orgutune katildigi icin vatandasliktan atilmis.

Son olarak bu adamlar Rwanda ile anlasti yakaladiklarini oraya yollayacaklar. Bize de boyle bir anlasma lazim ama bunu yapabilmek icin once para lazim o da bizde yok.

''afgan, pakistanlı ve suriyeli insanları kendi toplumumuza, kültürümüze entegre etmeliyiz! onlar bizim din kardeşimiz!''

o sırada pakistanlı;

Mültecilerin derhal sutlanmasinda hem fikiriz, türk insaninin kanina dokunmuyorsa bu tablo akplidir, hala akp yi destekleyeni de ben sevmiyorum, düsmanimdir cünkü göz göre göre, bile bile haindir, hainlerin yeri de dar agacidir, bu kadar net
multecı konusunda pek bı ayrım yok gıbı ulkenın %90 ı bunları istemıyor

ırkçı değilim. ülkemde arap istemiyorum sadece.
Irkci degilsin sadece soyle oturup atiyorum 15 dakika araliksiz bir seyi dusunmemissin. Soyutlama kapasitende sikinti var.
. Almanya'ya AB ülkelerine giden Türkler'in oraya nasıl ve hangi şartlar ile gittiği ortada. Buraya gelenlerin nasıl ve ne amaçla geldiklerini de çok iyi biliyoruz. Suç işlenen dehlenir dediği orkların da devlette kaydı kuydu yok.
Kaydi olmayan kacak olan zaten dehlenecek. Vatandaslik ve oturma izni alanin nasil kaydi yok? Suriyeliler burada krallar gibi mi yasiyor sartlar falan diyorsun da?
Dünyanın bir yerinden bir yerine gitmek tabi kolaylaşabilir ama ancak bunun yolu kimliği dahi olmayan adamların sınırları koşarak geçmesiyle değil. Ne idüğü belirsiz yüzlerce insan her gün sınırları geçiyor ve bir tır kasasında her ne hikmetse 1000 km boyunca durdurulmadan İstanbul'un göbeğine salınıyor. Bunların arasında kendi ülkesinde insan öldürmüş olan olabilir, hırsızlık yapmış olan olabilir, tecavüzcüsü olabilir, teröristi olabilir, ajanı olabilir. Ülkeyi daha küçük bir örnekle anlatalım; 50 bin kişilik stadımıza her maç 5 bin ne olduğu belirsiz kişiler turnikeden bilet almadan, passo kayıtları olmadan geçiş yapıp gelse o stadın aynı kalma ihtimali var mı ? O statta sorun yaşanmama ihtimali var mı ? Hiçbir ülke bunun ağırlığının altından kalkamaz. Sığınmacılar acilen geri gönderilmeli.
Dogru, bunlarin aksi bir sey soylemiyorum ki ben.
Kemalist degilim.

bu multecı konusunu gundeme kım getırıyorsa kım multecılerı desteklemıyorsa süphe etmeyın serefli bi insan gazetecidir fonlanmadıgına emın olabilirsiniz

itinayla mülteci, sığınmacı, pakistanlı, bilimum çöl bedevisi övülür. reklam ve iş birliği için özel mesaj atın lütfen.

Ayip ediyorsun devam ederek bu uslupla. Yine de yanitlayayim ama kendini tutup hakaret etmeden yazamayacaksan yanitlamamani tercih ederim. Acikcasi vatandaslik verilme surecinde yasalarin delinmesi gibi bir durum olabilir, eger boyleyse bunun davasini acar sorusturmasini yapar geri alirsin problem yok. Yalniz hak ederek alanlar cogunluktadir buna da eminim. Kacak olanlari tutalim hicbir noktada demedim. Demografik operasyon konusuna hayir da demem mevcut iktidarin isine geldigini kabul ediyorum zaten.

Asil saf ve aparat olanlar sizlersiniz, bu galeyan hali nerelere gidiyor kestirmeniz gerekir.

Dunyanin her yerinde kacak yollarla geleni sinir disi etme hakki var zaten devletlerin, bizde de var bu. Vatandaslik iptali meselesini ise uygulama ihtimalleri yok, zaten cok tartisildi bu. Vatana ihanet disinda bir sebeple bunu yapmalari mumkun degil, zaman gosterecek ne olup ne olmayacagini bize. Verdigin ornekteki vatanina gittigi icin degil teror orgutune katildigi icin vatandasliktan atilmis.

Son olarak bu adamlar Rwanda ile anlasti yakaladiklarini oraya yollayacaklar. Bize de boyle bir anlasma lazim ama bunu yapabilmek icin once para lazim o da bizde yok.
Kardeş bu denklemde Rwanda biziz.

Fikrimi soyluyorum. Ne bileyim az cok mantikli insanlarsiniz burada bir deneyeyim dedim, eksi/twitter vs. imkansiz bunlari konusmak cunku surekli ayni sloganlari bagirarak buyuk is basardigini sanan insanlar var. Burada belki farkli olur dedim ama ulkenin fundamental bir sorunu var anlasilan

hepsini bindirip, göndereceğiz arkadaşlar merak etmeyin. zamanında ermenileri gönderdiğimiz gibi göndereceğiz.

hepsini bindirip, göndereceğiz arkadaşlar merak etmeyin. zamanında ermenileri gönderdiğimiz gibi göndereceğiz.
Resim

adamlar sanki normal yollarla ülkeye girmiş gibi gelmişler haklarından bahsediyorlar. sen şimdi kalkıp avrupaya sadece tatile gitmek istediğinde bile donuna kadar araştırıyorlar, banka hesabına bakıyorlar. bu adamlar sürüler halinde yürüyerek, belli bir planın parçası olarak ülkeye sokuluyor ve bazı mantık yoksunları gelmiş insan haklarından bahsediyor. insan haklarının zirvesi avrupanın bu mültecilere yaptığı muameleyi hepimiz gördük. bunların yaptığı birey olarak bi ülkeden başka ülkeye göç eden ve o ülkenin şartlarını yerine getiren insandan tamamen farklı. sürüler halinde gelip o ülkenin nüfus yapısını,ekonomisini, milli güvenliğini tehdit eden mültecileri aklı başında hiç bir ülke kabul etmez.

Geri
Üst Alt