Sevilla‘dan Galatasaray‘a Nelsson İçin Yeni Teklif!

Uyduruk bonuslara düşük tekliflere karnımız tok

Faks çektilerse yırtıp çöpe atmış olmamız lazım 12-13-14 gibi komik rakamları

20 altına cevap vermem 20de 25 isterim

25i vermiyorsa 23 cash + sonraki satıştan elde edilecek karın %20sini isterim

Eşek gibi verecek 25i

Hazır stoper arıyorlar ve Marcao'nun bildiği adam

Nelsson gitmek istese bile eli güçlü olan bu sefer biziz, Nelsson DK'ya gitmek için seve seve iyi oynamak zorunda o yüzden istediğimiz şartlara gelmeden satmamalıyız.
futbolda asla ve asla kulubun eli futbolcunun elinden guclu olamaz. futbolcu istedigini her zaman alır. once bunu bi kabullenelim.

Uyduruk bonuslara düşük tekliflere karnımız tok

Faks çektilerse yırtıp çöpe atmış olmamız lazım 12-13-14 gibi komik rakamları

20 altına cevap vermem 20de 25 isterim

25i vermiyorsa 23 cash + sonraki satıştan elde edilecek karın %20sini isterim

Eşek gibi verecek 25i

Hazır stoper arıyorlar ve Marcao'nun bildiği adam
Bu kadar sinirlenme. Konuşulan rakamlar ne hiç birimiz bilmiyoruz.

Bunu demekle beraber 18 artı bonuslar gibi bir teklif gelirse blöf harici nasıl hayır deriz bilmiyorum.

Önemli olan B C D planlarımızın hazır olması.

Bu kadar sinirlenme. Konuşulan rakamlar ne hiç birimiz bilmiyoruz.

Bunu demekle beraber 18 artı bonuslar gibi bir teklif gelirse blöf harici nasıl hayır deriz bilmiyorum.

Önemli olan B C D planlarımızın hazır olması.
Erden Timur çok zeki bir adam, Nelsson'u üç kuruşa yollamaz diye düşünüyorum. Sevilla'nın çok parası var.

Erden Timur çok zeki bir adam, Nelsson'u üç kuruşa yollamaz diye düşünüyorum. Sevilla'nın çok parası var.
Katılıyorum. İyi tanımasam da baştan beri geçmişte yaptıkları nedeniyle kendisinden umutluyum.

Komple bir takım yaratma yolunda gidiyorlar.

Bence Nelsson için şu noktada 25 milyon Euro zor olsa da $18 milyon Euro artı bir sonraki satıştan kar paylaşımı olarak düzenlenecek bir sözleşme bizim finansal durumunuzdaki bir kulüp için çok ideal olur.

Sen o rakamlar önüne gelse satmıyorum diyebilir misin? Ya bir daha o rakamlara satabilme imkanın olmazsa?

Mesela ben Luyindama’dan çok umutluydum. PSG maçında tavan yapmıştı. Büyük rakamlara satarız diyordum. Bir sakatlık adamı bitirdi.

Şu finansal durumda bu riski alabilir misin?

Geri
Üst Alt