Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
100 ne milyon euro mu ?bundan 20 kazanırsın
şampiyonluk giderse 100 kaybedersin
pek iyi bir trade gibi görünmüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100 ne milyon euro mu ?bundan 20 kazanırsın
şampiyonluk giderse 100 kaybedersin
pek iyi bir trade gibi görünmüyor
Ben de neler istiyorum olmuyorGitmek istiyormuş
Hızlı davranmak zorundalar, marcao da sakatlanmış. İstediğimizi alamazsak yazılar olsun.Oyuncunun daha 4 senelik kontratı var
Adamlar 2 stoperi 80e okuttu
Paraları var
25 cash verecekler it gibi
futbolda asla ve asla kulubun eli futbolcunun elinden guclu olamaz. futbolcu istedigini her zaman alır. once bunu bi kabullenelim.Nelsson gitmek istese bile eli güçlü olan bu sefer biziz, Nelsson DK'ya gitmek için seve seve iyi oynamak zorunda o yüzden istediğimiz şartlara gelmeden satmamalıyız.
Bu kadar sinirlenme. Konuşulan rakamlar ne hiç birimiz bilmiyoruz.Uyduruk bonuslara düşük tekliflere karnımız tok
Faks çektilerse yırtıp çöpe atmış olmamız lazım 12-13-14 gibi komik rakamları
20 altına cevap vermem 20de 25 isterim
25i vermiyorsa 23 cash + sonraki satıştan elde edilecek karın %20sini isterim
Eşek gibi verecek 25i
Hazır stoper arıyorlar ve Marcao'nun bildiği adam
Erden Timur çok zeki bir adam, Nelsson'u üç kuruşa yollamaz diye düşünüyorum. Sevilla'nın çok parası var.Bu kadar sinirlenme. Konuşulan rakamlar ne hiç birimiz bilmiyoruz.
Bunu demekle beraber 18 artı bonuslar gibi bir teklif gelirse blöf harici nasıl hayır deriz bilmiyorum.
Önemli olan B C D planlarımızın hazır olması.
marcao'yu üç kuruşa yollarken aklı nerdeymiş?Erden Timur çok zeki bir adam, Nelsson'u üç kuruşa yollamaz diye düşünüyorum. Sevilla'nın çok parası var.
Elimiz nispeten zayıftı sözleşme süresi az olduğu içinmarcao'yu üç kuruşa yollarken aklı nerdeymiş?
Katılıyorum. İyi tanımasam da baştan beri geçmişte yaptıkları nedeniyle kendisinden umutluyum.Erden Timur çok zeki bir adam, Nelsson'u üç kuruşa yollamaz diye düşünüyorum. Sevilla'nın çok parası var.
yine zayıf. herif gitmek istiyor.Elimiz nispeten zayıftı sözleşme süresi az olduğu için