Sevilla‘dan Galatasaray‘a Nelsson İçin Yeni Teklif!

Tamam da 15 e alabiliyorsa neden 25 versin :/ 15 e vermemesi gereken yönetimin senin neden sevillaya kızıyorsunuz ? Sen 18 milyondan 6 milyona torreria alırken sorun yokta nellsonu 15 verdiler diye sövmek nedir ? Yönetim göndermemesi lazım kafasında ki fiyatın altında ki rakama belki de yönetimin kafasında ki rakam 15 milyon bilmiyoruz ki ?
Arada ki fark: bir takim oyuncuyu hiç bir sekilde istemiyor ve gitmesini istiyor, diğer takim aslında takim da kalmasını istiyor ama her zaman ki gibi oyuncu şantajına boyun eğip ucuza razı geliyor.

Oyuncu gitmek istedi mi elimiz zayıflıyor. Türkiye ligi Avrupa da en son tercih edilecek yerlerden biri. Yerli oyuncular bile biraz öne çıkınca kaçmak için yer arıyor. İnatlasip satmasan oyuncudan performans alamama, değer kaybı riski var.

Oyuncu gitmek istedi mi elimiz zayıflıyor. Türkiye ligi Avrupa da en son tercih edilecek yerlerden biri. Yerli oyuncular bile biraz öne çıkınca kaçmak için yer arıyor. İnatlasip satmasan oyuncudan performans alamama, değer kaybı riski var.
Oyuncu bilerek oynamayıp kendi piyasasını ve kariyerini öldürmeyi göze alıyorsa, biz de değer kaybını göze almalıyız. Ki Nelsson'un bunu göze alabileceğini sanmıyorum.

Adamın hala uzun bir sözleşmesi var. Yaşı genç. Bilerek oynamamazlık yapamaz. O yüzden ya değerinde satılmalı, ya da kulüpte tutulmaya devam edilmeli.

Oyuncu bilerek oynamayıp kendi piyasasını ve kariyerini öldürmeyi göze alıyorsa, biz de değer kaybını göze almalıyız. Ki Nelsson'un bunu göze alabileceğini sanmıyorum.

Adamın hala uzun bir sözleşmesi var. Yaşı genç. Bilerek oynamamazlık yapamaz. O yüzden ya değerinde satılmalı, ya da kulüpte tutulmaya devam edilmeli.
Bilerek olmasına gerek yok. Psikolojik olarak düşebilir. Nelsson'u çok değerli olduğuna ikna etmek lazım. Belirli bir rakamın altına bırakmayacaklarını ikna etmeleri lazım. Bence bu rakam 18 civarı olmalı. Üstüne de ne bonusu koydurabilirse artık.

Sevilla’nın Nelsson için yaptığı son teklif 10 milyon € + 2 milyon € bonuslar. Sevilla, teklifini artırmayı düşünmüyor.

(ABC de Sevilla)

Marcao'yu ciklet parasına verdiler bunu bari 20 25 arası bir şeye satarsak biraz daha dengeli olmuş olur.

Monchi denilen şerefsiz haysiyetsiz onursuz gurursuz müptezele12 milyon karşılığında sol toschakını verelim.

nasıl yapacak bir şey yok adamın daha 3 sene kontratı var eşşşekk gibi kulüp ne derse onu yapacak.
g.tuyle inatlasan donuna sıcar. hic bir kulubun futbolcuyla inatlasıp da karlı cıkma sansı yok. sunu bir kabul edin artık. futbolcuyla kulup arasındaki iliski isci isveren iliskisi degil. futbolcu kulupten daha guclu.

g.tuyle inatlasan donuna sıcar. hic bir kulubun futbolcuyla inatlasıp da karlı cıkma sansı yok. sunu bir kabul edin artık. futbolcuyla kulup arasındaki iliski isci isveren iliskisi degil. futbolcu kulupten daha guclu.
iyi o zaman bedavaya yollayalım!! sevilla dünyadaki tek kulüp değil. dünya kupasından sonra talipleri yine olacak adam daha 23 yaşında daha isteyecek çok kulüp olacak kendisini.

Sevilla 10 milyon verse satacaksın o zaman sen oyuncu gitmek istiyor diye?

Sevillaya 3e verelim sonuçta oyuncu gitmek istiyor.

Yahu sozlesme var madde var. Istenen miktar da oyle cok degil ki? Insallah Nelsson zorluk cikartmaz.
Serefsizler hic bir kural huk tanimiyor gidiyorlar oyuncu ile izinsiz görüsüp anlasiyor sonra da oyuncuya ve manejerine baski yapiyor gidin anlasin takiminizla illaki gitmek istiyorum ucuza kapatalim transferi diye. Varmi öyle bir dünya? Biz neden Evanderi ozaman 3 milyona alamiyoruz? Yönetim burda heriflere degeri bukadar aliyorsan al almiyorsan gölge yapma diyecek.

Serefsizler hic bir kural huk tanimiyor gidiyorlar oyuncu ile izinsiz görüsüp anlasiyor sonra da oyuncuya ve manejerine baski yapiyor gidin anlasin takiminizla illaki gitmek istiyorum ucuza kapatalim transferi diye. Varmi öyle bir dünya? Biz neden Evanderi ozaman 3 milyona alamiyoruz? Yönetim burda heriflere degeri bukadar aliyorsan al almiyorsan gölge yapma diyecek.
Ilk oyuncu ile gorusmek cok yanlis gercekten.

Eger durum restlesmeye gitse, Sevilla oyuncuyu alamayacak, biz oyuncudan verim alamayacagiz, oyuncu da mutsuz olup kariyerini sekteye ugratacak.

25M € serbest kalma maddesi vardir. Biraz pazarlik edersin, 18+2 ile bitirirsin. 10+2 nedir ya? Sark kurnazligina ne gerek var?

Geri
Üst Alt