Sezer Öztürk Bıçaklandı

Burası forum Şevki farkında mısın???? Kimsenin sohbetinize karışmamasını istiyosan özel mesaj yoluyla konuşursun.

25 yıldır anadoluda yaşıyorum öyle her ufak sıkıntımızı büyütecek değiliz Allah daha kötülerinden korusun derim şükür etmesinide bilirim beterin beterlerini gördü bu ülke zamanında

bu ülke yakın tarihinde ne yaşamışsa yaşamış beni bugün ilgilendiriyor. Adam bar çıkışı bıçaklanıyor diye gelip burda mekana suclayarak haberi değil dinsel egonu tatmin ediyorsun. şikayet ettiğin ateist kesimde senin nu bağnaz bakış açın yüzünden doğuyor. bu ülkede her olayda her haberin altından "dinsel bir çıkarım yapılmasından tiksiniyorum. ya konuyu yorumla ya da hiç konuşma. Zaten ülkemizdeki vatandaş ların çoğu gergin. Çoğu sağda solda bu mantık yüzünden kavga ediyor.

ahhh.jpg

Shevqi in action [again:disgust:]

o kadar kötü bir yer değilse neden futbolcuları bardan çıkarken fotoğraflarını çekiyorlar mesela bir büfeden alışveriş yaparkende fotoğraf çekebilirler neden barın önü arkadaşım söyle :D

KISKANCLIK. COK NET. Onlar yapabildikleri icin burunlarindan getirilmeye calisiliyor.

bu ülke yakın tarihinde ne yaşamışsa yaşamış beni bugün ilgilendiriyor. Adam bar çıkışı bıçaklanıyor diye gelip burda mekana suclayarak haberi değil dinsel egonu tatmin ediyorsun. şikayet ettiğin ateist kesimde senin nu bağnaz bakış açın yüzünden doğuyor. bu ülkede her olayda her haberin altından "dinsel bir çıkarım yapılmasından tiksiniyorum. ya konuyu yorumla ya da hiç konuşma. Zaten ülkemizdeki vatandaş ların çoğu gergin. Çoğu sağda solda bu mantık yüzünden kavga ediyor.

seninle tartıştığıma üzüldüm gerçekten keşke baştan böyle konuşsaydında konu buraya gelmeseydi.neymiş ben dini yönümü tatmin ediyormuşum ayıp be arkadaş demek istediğim sadece bar gibi yerlerin insana faydadan çok zarar getirdiğini belirtmekti

seninle tartıştığıma üzüldüm gerçekten keşke baştan böyle konuşsaydında konu buraya gelmeseydi.neymiş ben dini yönümü tatmin ediyormuşum ayıp be arkadaş demek istediğim sadece bar gibi yerlerin insana faydadan çok zarar getirdiğini belirtmekti
çok naifce soruyorum? gerçekten yazdıklarımı anladın mı yoksa ben din yazınca mantığın seni resetledimi ?

çok naifce soruyorum? gerçekten yazdıklarımı anladın mı yoksa ben din yazınca mantığın seni resetledimi ?

yok kardeşim senin gibi önyargılı olan bir adama tek kelime dahi etmem tartışma sonucu baktın gidişat iyi değil bok atmaya başlıyorsun

Konuyu baska yerlere cekmeyelim lütfen arkadaslar, birbirimizi de kirmayalim.

yani insan bazen hayret ediyor :) Sezee barda bıçaklandı. Vay efendim barlar kötü. avatara bakıyorsun secde eden futbolcu orgasmı. Bak sana tavsiye oku, dinle ve anla bu her zaman seni doğruya götürür. içine girdiğin kalıba siginip etrafa ateş puskurursen o ates birgün senide benide yutar. Yoğun bir anlatım oldu ama sen bei anlarsın yoğun kafalarda yazıyorsun bana cevapları çünkü.

bu arada sezerede geçmiş olsun. Barlae pislik yuvası. Tüm kötülüklerin anası..

yok kardeşim senin gibi önyargılı olan bir adama tek kelime dahi etmem tartışma sonucu baktın gidişat iyi değil bok atmaya başlıyorsun

bar ortamı sence nasıl bir yer hocam yanlış anlama mesela kız arkadaşını falan tek başına yollayacağın kadar güvenilir, nezih bir yer midir sence,şevki bar kötü bir yerdir demiş küfür etmiş gibi tepki verdin konu dine hangi ara onuda çözemedim açıkçası

Geri
Üst Alt