Sezer Öztürk Bıçaklandı

ulan başta boşuna demedim ucuz adamsın diye hemende seviyeni belli ediyorsun

Yilda Milyarlarca insan barlara diskolara gidiyor neden Fernandes, Sneijder, Selcuk İnan, Burak Yilmaz bicaklanmiyoda bu Sezer Ozturk bicaklaniyo?

Alamanci iste Delikanli familiasindan ;) sorun Sezerin kendinde

Sezer, abi evine gitse kimse bıçaklamazdı, en fazla canlı bomba falan olurdu. Barlar kötü yerler sevgili kardeşlerim.

yani insan bazen hayret ediyor :) Sezee barda bıçaklandı. Vay efendim barlar kötü. avatara bakıyorsun secde eden futbolcu orgasmı. Bak sana tavsiye oku, dinle ve anla bu her zaman seni doğruya götürür. içine girdiğin kalıba siginip etrafa ateş puskurursen o ates birgün senide benide yutar. Yoğun bir anlatım oldu ama sen bei anlarsın yoğun kafalarda yazıyorsun bana cevapları çünkü.

bu arada sezerede geçmiş olsun. Barlae pislik yuvası. Tüm kötülüklerin anası..

yahu hala olayı çarpıtıyorsun bak bu konuda ilk attığım mesaja bak sonra gel konuş

Hakaret edenler cezalarini alir kardesim. Konuyu dagitmayalim daha fazla bence :)

eyvallah kardeşim durduk yere adam bana ezik diyor şimdi ne desek boş bu adama en iyisi size havale ediyorum.benimde hatam varsa cezamı çekmeye razıyım sıkıntımız yok

ulan başta boşuna demedim ucuz adamsın diye hemende seviyeni belli ediyorsun

Sen yeterince belli ettin zaten. Ben surda ki 2 muhabbet yuzunden kufretcek adam degilim. Sayende cok gunaha girdim diyen sensin. Neyse Sevki ben kacar hadi sen sukretmeye devam et.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sezer taburcu olda kurtar herkesi.

adam utanmadan hala alıntı yapıyor abi ne arsız insanlar var be

kardeşim birbirimizi kırmayalımda adamlar tartışmayı hakarete çevirdiler.

Magdurumda magdurum sevki :D

Ilk mesajinda ateist dedin

Sonra papaz dedin

Sonra ucuz adamsin dedin

Sonra sayende cok gunaha girdim dedin

Simdi de adamlar hakaret ettiler diyosun.

Yakinda basortulu kardeslerime diye devam edersin :D

Bugün Şevki kavga çıkartmadı başına bişey mi geldi diye merak etmiştim saat on ikiyi geçmeden gene başarmış.

-Tapatalk-

la bi susta git durup dururken ortamı geriyorsun sonrada haklıyım moduna girme utan biraz be ilk alıntılayan sensin yani bu kadar alçalmaz bir insan kendine nasıl yakıştırıyorsun hayret

Bugün Şevki.kavga çıkartmadı başına bişey mi geldi diye merak.etmiştim saat on ikiyi geçmeden gene.başarmış.

-Tapatalk-

yahu istersen konuyu bir güzel baştan oku kavga çıkaran kimmiş gör çok ayıp ediyorsunuz vallahi adımız çıktı 9 a inmez 8 e sen akıllı adamsın özgür kardeşim yapma böyle

la bi susta git durup dururken ortamı geriyorsun sonrada haklıyım moduna girme utan biraz be ilk alıntılayan sensin yani bu kadar alçalmaz bir insan kendine nasıl yakıştırıyorsun hayret

Alintilamak yasak mi Sevki Kara ?

Bi suru laf edip sonra mod abi bana hakaret ediyolaaar :D

önce kardeşine başlatma ben senin kardeşin falan değilim belki sana göre normal olabilir ama bana göre kötü bişey bara gitmek insanları zom edip cebindeki parayı kuruşuna kadar almaktan başka amacı olmayan yerlerdir

bar dediğin illet yer

Haha, sesli guldum.

kardeşim adam hala alıntı yaparak tahrik ediyor suçlu ben oluyorum yazıklar olsun böyle adalete bumudur yani

Burası Türkiye gibi tek sesin konuşup topluluğun dinlediği gibi bir yer değil. Çok sesli ve demokratik bir forum. isteyen istediğini alıntılar. Rahatsız olmamak gerekir

it ürür kervan yürür sözünü burada kullanmak istiyorum ;)

Geri
Üst Alt