Araba sürmeyi bilmeyenleri ağladığı durum. Ben 1.0 veya 1.2 motorlar ile neler yapıyorum. Ankara Cinnah yani en dik ve uzun yokuşlardan birisi, 5 kişi arabanın içinde 3. vites orta devir 1.2 motor ile çıkıyorsam, 1.2 motor iyidir. 5. vites ile yokuş çıkma fantezisi olan, otomatik vitese alışmış acemi sürücülerdir zaten o yüzden konuşmaya gerek yok.

Deminden beri şu yoruma cevap vermeni bekliyordum. :asd:

Arkadaşlar Rover için ne diyorsunuz... Malum haftalardır arabasızım. Kaza ve pert işlmeleri devam ediyor.

Şu an 10-12 aralığında bir bütçem var. (pert parası dahil) Daha önceden de gündemime gelmişti. Ancak almadım.

Rover Hyundai servislerinde de işlem görüyor. Haliyle bir sıkıntı yok diyorlar.

Geçen yıl 11.000 TL ye 2001 model Rover bulmuştum. Hem de oto vites. Full, çift Airbagli, ABS , klima , sonroof vs her birşey vardı.

Adam da çok övmüştü, kefilim falan. Ama güvenip alamadım.

Sizler ne diyorsunuz.

arkadaşlar 30 civarı araç tavsiye etsenize kafam karıştı iyice golflere baktım fsi motoru kötülemişler fiesta teneke diyorlar opele mi kaysam leon da var aklımda fokuz diğer secenek :((

arkadaşlar 30 civarı araç tavsiye etsenize kafam karıştı iyice golflere baktım fsi motoru kötülemişler fiesta teneke diyorlar opele mi kaysam leon da var aklımda fokuz diğer secenek :((

Fiesta teneke diyen gerizekalı kim? :D

Arkadaşlar Rover için ne diyorsunuz... Malum haftalardır arabasızım. Kaza ve pert işlmeleri devam ediyor.

Şu an 10-12 aralığında bir bütçem var. (pert parası dahil) Daha önceden de gündemime gelmişti. Ancak almadım.

Rover Hyundai servislerinde de işlem görüyor. Haliyle bir sıkıntı yok diyorlar.

Geçen yıl 11.000 TL ye 2001 model Rover bulmuştum. Hem de oto vites. Full, çift Airbagli, ABS , klima , sonroof vs her birşey vardı.

Adam da çok övmüştü, kefilim falan. Ama güvenip alamadım.

Sizler ne diyorsunuz.

Rover alacağın son marka olsun abicim, son sahibi olursun :)

audi a 3 ü var öğretmen bir arkadaş kazasına şahit olmuş o da alcakmış vazgeçmiş zamanında golften şaşma diyor bana da 2005 2006 larda fsi motor var çok kötülüyorlar

FSİ motor Golf 5 alana kadar, git paranı çöpe at. ''A3'de teneke bir araba'' bazı aksamları ile beraber. Böyle yorum olur mu?

Volkswagen alacak bütçeniz varsa kesinlikle düşünmeyin. Taş gibi araba üretiyorlar vallahi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

26 bine polo 2008 almıştım tiptronik 6 ileri.çok iyi çok seri arabaydı yalnız şehir içi 40-45 kuruş yakıyordu benzin zammından önceydi bu.Çok fazla kickdown yani dip gazıda yapmam ben normal sürerim.

Sonra 2012 scirocco dsg aldım o da aynı civarda yakıyordu 45-50 kuruş.Onu performanslı kullanıyordum.Nitekim yaptığım kaza sonucu kemikleri de arabayıda pert ettim.57 bine almıştım.

Şimdi ben de nasip olursa 30-35 k ya bakıyorum.

Honda civic düşünülebilir.

Cruze olabilir fakat kullanan arkadaşlarım yakıtından muzdarip.Serviside çok pahalı.

Opel astra h kasa olabilir makyajlısı.Yakıtı yine 40 kuruşlarda.

Golf otomatikte 5 kasa manuelde 6 kaza zorlanır.Temiz bulunursa hele dolusu kaçırılmaması gerekir.Bir vw kullanıcısı olarak dsg inanılmaz.Tabi 6 ilerilerde sorun yok ama 7 ileride dikkat.ilk nesil dsg lerde çeşitli hatalar veriyor.Garanti kapsamından çıkmış olacağı için aracınız yaşından dolayı,dikkat ederek alınız.Fsı motora zaten değinilmiş.Bulaşmayın.Tsi candır.

Audi a3 ler olabilir.Düşük km ve temizi yakalanırsa alınır.2008 1,6 1,4 tfsi dsg şanzıman olabilir.Tabi donanım farkına göre fiyatlar 40k ya kadar çıkıyor.

şimdilik bu kadar yazayım uzun oldu zaten :)

bende opel 2008 astra hatcback 1.3 essıanta var hıç dusunme opel astra al.o paraya alırsın.

Istanbulda yasayan bilir. Firsatcilar sehri.

Motoru bitik, kazali, komple boyali araci bir anlatiyorlar bir anlatiyorlsr sanirsinki sifir araba fabrikadan cikmis direk sen kullanicaksin. Ustelik 15-20 senelik arBalara 20 bin istiorlar. Ohaa denir yaa.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almanyada ki eski yopranmis araca 1000 euro isteniyor. Ayni araba burada 15 bin tl. Komediii

Mesut Avrupa'da öyle haklısın.Bizde ötv çok fazla.Gürcistan da bile çok daha ucuz.Geçen avusturyadan birine yardımcı oldum hastanede.Tanıdığın akrabasıymış.Adamda a4 var full paket 2009.10k ya almış.avro. Benzinde pahalı bizde.Benim sciroccoya bayıldığım paraya oralarda neler neler alınıyor..

Ornek verirken almanya fransa amerika falan dyoruz ama ya gecdim o ulkeleri dedigin gibi gurcistan bulgaristanda luks arabalrla geziyolar. Ben cozemedim anlayamadim nedir bu fark. Vergiler onlar bunlar asiri pahali benzin pahali yazik degilmi bu millete yaw kulusturlere binlerce lira vermek zorunda kaliolar. Gelismis yada gelismemis ulke olsun fark etmez dedigin gibi full paket yuksek beygirli arabalara rahatca biniolar. Hemde guvenli oluo arabalar. Biizm burda tenekelere tonlsrca para istenior. Bir ufak kazada cesetin cikior

Geri
Üst Alt