Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.569
- 1.832
- 1.748
2006 BMW 6 Series Modell aldim, kim aklima ettiyse gittin aldim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi nelerden bahsediyorsunuz siz ???
O fiyatlar ne öyle ?
Ben 2004 model 5lik aldım full donanımlı deri, 100 binde
4.000€ bile ödemedim. Merak edip arabam.com'dan baktım türkiyede 45bin tl'den başlıyor.
Sizin bahsettiğiniz arabaları burdaki 17 yaşında bebeler 1-2ay garsonluk yapıp alıyorlar.
Bu inanılmaz uçurumun sebebi nedir ?
Yazık günah vallah
vergi filan, yani cidden fazla ucurum var Türkiyede. Ben 6lik aldim 2006 Model 18 Bin Avro ya (80 bin km, tek Head Up Display yok)
Ford Focus 1.6 TDCi Collection
2010 model
68.500 km
Dizel
Gri renk
Sedan kasa
Kaza, boya yok.
29.500 TL
Alınır mı?
Bu alınır. Ekspertiz raporunada baktır ama.
-Tapatalk-
Kararsızlıktan ölebilirim
Almak istiyorum ama miktar fazla geliyor.
Olm sürekli saçma kararlar alıyorsun kabul et.İlk araba gösterdiğinde 15.000 liradan başladın 29.000 liraya kadar çıktın.Verebileceğin üst limiti belirle bakalım sana araba. 33.000'e Passat alırsın mesela bu kadar çıkmışken.
-Tapatalk-
Vereceğim üst miktar 25.000 TL. Aradığım kriterler de;
- Modeli yüksek olacak.
- Km'si az olacak.
- Kazasız, değişensiz olacak.
- Dizel olacak.
- İç hacmi geniş olacak.
- Dandik bir kasası olmayacak.
Bu kadar![]()
Lan gösterdiğin araba 29 bindi nasıl limit butamam bakarım bir şeyler, bende kendime 207bakıyorum ondan sürekli araştırma halindeyim araba piyasasını.
-Tapatalk-
Almanya'da araba fiyatları nasıl renktaş?bazi yeni passatlar için 100k tl istiyorlar.
![]()
Almanya'da araba fiyatları nasıl renktaş?
Hee sen flemenkçisin almancı değilBilmiyorum ama duyduguma göre Mercedesler o kadar pahali degil.
Hollanda'da çok vergi ödemen gerekiyor - burada çok küçük arabalar istiyorlar az yakiyor diye.
Suzuki Alto, Renault Clio, Peugeot 109 filan çok ucuz.