İ. Kaan Kapcı
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 7.230
- 835
- 1.878
6 aydır içmiyorum içtiğim 15 yıla çok üzülüyorum önce istemek gerek istiyorsan bırakırsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kokusundan bile haz etmem. Sigarası batsın!
Helal olsin cigerlerin mis gibidirYaş 23 tek çöp içmedim içmem de
Ben de gram hazetmem. Yaşım 35, tek fırt çekmedim bugüne kadar.
İnanılmaz etkileniyorum, özellikle kışın dışarıda dahi boğazım pert oluyor yanımda bir kişi içse bile, boğazım yanıyor direkt. Çalıştığım yerde bazen mutfakta içiyorlar o sırada çay bile almıyorum kendime.
Dışarıda bile 20 metre ilerde içseler kokusunu alıyorum. Gerçekten içen arkadaşlar kızacak belki ama umarım açık alanda da yasaklanır. Cafeye gidiyorsun sözde açık alan ama yarım metre yanındaki masada 4 kişi aynı anda sigara içiyor,ee ne anladım ben bu işten; dumanını olduğu gibi çekiyorsun.
Otobüs durakları gibi belli mesafelerde kapalı sigara içme odaları olsa içenler orada içse keşke dışarıda bile. Bizzat kullanmadığım, zararı bilimsel olarak ispatlanmış bir şeye maruz kalmak zorunda değilim; içenler o odalarda zehirlesin birbirlerini açıkçası.
İyi birşey mi yazdın Motz? Ona göre Google translate’e Almanca küfür soracağım.Yavuzfield
Çok sevinirim eğer yardımcı olacaksa her türlü denerimÖncelikle annene acil şifalar dilerim.
Detayını sormadım ama 30-40 yıllık sigara içicisi olan babam tek seansla bıraktı, karın bölgesine manyetik bir şeyler bağlamışlar falan sanırım tam bilmiyorum, ben kesin tekrar başlar diye çok sorgulamadım. Başlamadı. İstersen sorarım detayını.
Bronşitim var birazHelal olsin cigerlerin mis gibidir
Bende de var o kralBronşitim var biraz
İyi birşey mi yazdın Motz? Ona göre Google translate’e Almanca küfür soracağım.
Yaş 23 tek çöp içmedim içmem de
Vay be tam bundan 6 ay sonra falan günde 1 paketle başladık en son 3 e kadar ciktiayda 3 4 dal o da maksimum. fazlası rahatsız ediyor
Ben konuyu açtığım tarih bırakmıştım, 6 Şubat depremi sabahı eve çıkıp battaniye, yiyecek içecek ve kalan sigara paketini aldım, aşağıda içtim. Keşke icmeseydim ama o gün tekrar başladım.İlaç vs kullanmadan bir anda günde 2.5-3 paket içerken bıraktım. 12. Gün oluyor
İlk 5 gün çok zordu şuan iyi gibiyim