Sigarayı Bırakma Kampanyası

17 yıl kullandım son 2-3 yılında kullanımım 2 pakete çıkmıştı ve bir süre sonra acayip bıkkınlık oluştu sigaradan eski tadı alamadığım için kendiliğimden bıraktım. İlk 3 hafta zor geçiyor ama kritik, o tek sigarayı bu süre zarfında yakmazsan bir daha aklına gelmiyor zaten.

Uzun yıllar 1 paketten fazla iciyordum birakali 10 yıldan fazla oldu.azaltayım sonra bırakayım gibi bir şey söz konusu değil. Bıraktıktan sonra 1 tane bile içerseniz tekrar başlarsınız..vücudunuz her zaman nikotin isteyecek ama gün geçtikçe istek azalacak ve kurtulacaksınız.bence insanın kendi bedeni ile girişecegi en büyük mücadele.. tadını çıkarın ve bu illeti bırakın..

Hanımla birlikte sağlam içiciyiz. Tuvalette, mutfakta ve yatak odasında her yerde içeriz. Bazen içmesek bile tıpkı tütsü gibi kül tabelasında yanık bir sigara bırakırız.

Sigarayı bırakayım diye touch white a basladım 4 senedir falan 2 paket içiyorum ondanda..
Bu hafta işten ayrılıcam, gelecek aya kadar boşum bir hafta falan kendimi eve kapatıp uyumayı planlıyorum inşallah işe yarar.

Geri
Üst Alt