Simon Kjær Resmen Fenerbahçe'de!

Iyi kaktirdilar ha. Kendi alacağı parayla falan 20 milyon euroluk bir odun. Hehehe

9_d.jpg

Parasının yüksek olduğu (doğal olarak burası Turkey) Bunun dışında iyi bir stoper olduğunu ve asıl sorunun yanında oynayacak adamı doğru seçmekten geçtiğini düşünüyorum. Alvesle olmaz orası.

Parasının yüksek olduğu (doğal olarak burası Turkey) Bunun dışında iyi bir stoper olduğunu ve asıl sorunun yanında oynayacak adamı doğru seçmekten geçtiğini düşünüyorum. Alvesle olmaz orası.
O zaman mantıken senin defasında alves varken kjaer i almayacan onunla uyumlu olacak adamı bulacan

llorente'yi almak lazım, kadıköyde paramparca eder bu savunmayı. gene burak ile sac bas yolacaz :(

Türk futbol tarihinin en büyük transfer rezaletlerinden biridir.

1 sene önce 2.5 milyon euro ya fransa ligine transfer olan orta yaşlı bir futbolcuyu 3 katı paraya bonservisi alınmış maaşınada en az 3 katı zam yapılarak ligimize transfer edilmiştir

Üstelik takımdan gönderilen egemenide aratmıştır

Umarım fenerbahçede bu tip transferleri sık sık görürüz önümüzdeki senelerde

zuHOha

bu kadar boktan stoper görmedim lan

chedjoudan kötü bu herif

heralde lilden gelen her topçu çöpe atılmalıdır (GAYRETULLAH-ül KADER KEITA (SAV) HARİÇ)

zuHOha

bu kadar boktan stoper görmedim lan

chedjoudan kötü bu herif

heralde lilden gelen her topçu çöpe atılmalıdır (GAYRETULLAH-ül KADER KEITA (SAV) HARİÇ)
keita lille'de oynadı ama bize lyon'dan geldi. lyon'dan boş adam çıkmaz baros-keita ardından lisandro lopez'i isterdim.

Gelirkende demiştim bok gibi bir stoper.Chedjou hakan balta filan bunu donunda sallar.Birde buna övgüler yagdıranlar vardı burada.

keita lille'de oynadı ama bize lyon'dan geldi. lyon'dan boş adam çıkmaz baros-keita ardından lisandro lopez'i isterdim.

ewt reotaş doğru dedin keita başkan lyondan gelmiş
- alandan allah razı
- satanın allan 1000 BELASINI versin diyelim, innit?

egemeni gönderip yerine kendisinden iyi olmayan kjaeri aldılar

emreyi gönderip ondan iyi olmayan joseph i aldılar

boşboşuna sadece ikisinin bonservisine 15 milyon euro para verdiler

üffffff bu zor zamanlarımızda allah razı olsun böyle salak rakip bulamayız

teşekkürler aziz yıldırım

ewt reotaş doğru dedin keita başkan lyondan gelmiş
- alandan allah razı
- satanın allan 1000 BELASINI versin diyelim, innit?
Chedjou kötü adam degil. Çok iyi adam ama Galatasaray'ın kontrolsüz açık oyununda açık alanda saçmalıyor bazen. Ama iyi dayanıyor gene. Kontrollü oynadığımız maçlarda 0 hata oynamışlığı çok var.

egemeni gönderip yerine kendisinden iyi olmayan kjaeri aldılar

emreyi gönderip ondan iyi olmayan joseph i aldılar

boşboşuna sadece ikisinin bonservisine 15 milyon euro para verdiler

üffffff bu zor zamanlarımızda allah razı olsun böyle salak rakip bulamayız

teşekkürler aziz yıldırım

Weboyu gönderip Fernandao'yu aldilar. Webo daha tehlikeli oyuncu.

Chedjou kötü adam degil. Çok iyi adam ama Galatasaray'ın kontrolsüz açık oyununda açık alanda saçmalıyor bazen. Ama iyi dayanıyor gene. Kontrollü oynadığımız maçlarda 0 hata oynamışlığı çok var.

kontrollü oynanan maçta herkes hatasız oynar m8. gordon schildenfeld bile şov yapmıştır o tarz savunmalarda

chedjouyu tek celsede çizelim - derim (belki ön libero yahut orta saha hariç)

kontrollü oynanan maçta herkes hatasız oynar m8. gordon schildenfeld bile şov yapmıştır o tarz savunmalarda

chedjouyu tek celsede çizelim - derim (belki ön libero yahut orta saha hariç)
Açık alanda oynamak kolay değil. Iyi dayanıyor diyorum zaten. Teknik kapasitesinin yüksek olması büyük avantaj. Sağında ve solunda kademe bilen adamlarla bu sene en iyi yılı olacaktır.

Geri
Üst Alt