- 4 Ağustos 2009
- 90.800
- 72.031
- 5.188
Iyi kaktirdilar ha. Kendi alacağı parayla falan 20 milyon euroluk bir odun. Hehehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman mantıken senin defasında alves varken kjaer i almayacan onunla uyumlu olacak adamı bulacanParasının yüksek olduğu (doğal olarak burası Turkey) Bunun dışında iyi bir stoper olduğunu ve asıl sorunun yanında oynayacak adamı doğru seçmekten geçtiğini düşünüyorum. Alvesle olmaz orası.
Iyi kaktirdilar ha. Kendi alacağı parayla falan 20 milyon euroluk bir odun. Hehehe

keita lille'de oynadı ama bize lyon'dan geldi. lyon'dan boş adam çıkmaz baros-keita ardından lisandro lopez'i isterdim.zuHOha
bu kadar boktan stoper görmedim lan
chedjoudan kötü bu herif
heralde lilden gelen her topçu çöpe atılmalıdır (GAYRETULLAH-ül KADER KEITA (SAV) HARİÇ)
keita lille'de oynadı ama bize lyon'dan geldi. lyon'dan boş adam çıkmaz baros-keita ardından lisandro lopez'i isterdim.
Chedjou kötü adam degil. Çok iyi adam ama Galatasaray'ın kontrolsüz açık oyununda açık alanda saçmalıyor bazen. Ama iyi dayanıyor gene. Kontrollü oynadığımız maçlarda 0 hata oynamışlığı çok var.ewt reotaş doğru dedin keita başkan lyondan gelmiş
- alandan allah razı
- satanın allan 1000 BELASINI versin diyelim, innit?
egemeni gönderip yerine kendisinden iyi olmayan kjaeri aldılar
emreyi gönderip ondan iyi olmayan joseph i aldılar
boşboşuna sadece ikisinin bonservisine 15 milyon euro para verdiler
üffffff bu zor zamanlarımızda allah razı olsun böyle salak rakip bulamayız
teşekkürler aziz yıldırım
Chedjou kötü adam degil. Çok iyi adam ama Galatasaray'ın kontrolsüz açık oyununda açık alanda saçmalıyor bazen. Ama iyi dayanıyor gene. Kontrollü oynadığımız maçlarda 0 hata oynamışlığı çok var.
Açık alanda oynamak kolay değil. Iyi dayanıyor diyorum zaten. Teknik kapasitesinin yüksek olması büyük avantaj. Sağında ve solunda kademe bilen adamlarla bu sene en iyi yılı olacaktır.kontrollü oynanan maçta herkes hatasız oynar m8. gordon schildenfeld bile şov yapmıştır o tarz savunmalarda
chedjouyu tek celsede çizelim - derim (belki ön libero yahut orta saha hariç)