- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sinan Engin: "Burak Yılmaz önümüzdeki sezon Galatasaray'a gelirse şaşırmayın." (Beyaz TV)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa sozlesmeyi fesh eder giderSinan burakla felan cok iyi
Mo
Burak
Halil
seneye nasil olur
Niye yapsinMustafa sozlesmeyi fesh eder gider
avrupadan teklif alacağı için yapması daha mantıklıNiye yapsin
www.instagram.com
Opsiyonlu olan kyuncuya zaten 2. sözlesme yaptin. Cekersek öyle olmuyor isteavrupadan teklif alacağı için yapması daha mantıklı
ben zamaleke gitsem umursamam giderim direkt, niye umursayayım bağlayıcı bir şey yok
hiçbir şey anlamadım ne sözleşmesi neyi çekiyoruz?Opsiyonlu olan kyuncuya zaten 2. sözlesme yaptin. Cekersek öyle olmuyor iste
Opsiyonlu kiraladigin oyuncu ya 2 sözlesme yapiyorsun. Kira süreci + opsiyonu cektikten sonrasi icin. Bunu bastan yapiyorsun zatenhiçbir şey anlamadım ne sözleşmesi neyi çekiyoruz?
Bu postu begenerek yesil isigi yakmisti. Hayirli olsun
![]()
GSCimbom.com, Instagram: "Türk Telekom Stadyumu'nda En Çok Gol Atan Futbolcular: 44 @by17 39 @selcukinan 30 @wesleysneijder 22 @poldi_official 21 Sinan Gümüş 20 @bafetimbigomis 19 @yasinoztekin 18 @bulut9umut 16 @sffeghouli #galatasaray #cimbom
255 likes, 9 comments - gscimbomcom, January 20, 2021: "Türk Telekom Stadyumu'nda En Çok Gol Atan Futbolcular: 44 @by17 39 @selcukinan 30 @wesleysneijder 22 @poldi_official 21 Sinan Gümüş 20 @bafetimbigomis 19 @yasinoztekin 18 @bulut9umut 16 @sffeghouli #galatasaray #cimbom #denizlispor...www.instagram.com
oyuncu kendini atıyorum 4 yıllığına cimboma bağlayan bir sözleşmeye imza atmadı işin hukuksal yönünü bilmiyorum ama ben mustafa olsam 4m teklif eden bir kulüp bulursam gs yönetimine ya zararını çıkar ve beni şimdi sal ya da sözleşmem bitince gidiyorum zorlayamazsın derim.Opsiyonlu kiraladigin oyuncu ya 2 sözlesme yapiyorsun. Kira süreci + opsiyonu cektikten sonrasi icin. Bunu bastan yapiyorsun zaten
Hehe42 kod adlı herifle olan muhabbet müthiş
Atiyor ek sözlesme olarak bildigim kadariylaoyuncu kendini atıyorum 4 yıllığına cimboma bağlayan bir sözleşmeye imza atmadı işin hukuksal yönünü bilmiyorum ama ben mustafa olsam 4m teklif eden bir kulüp bulursam gs yönetimine ya zararını çıkar ve beni şimdi sal ya da sözleşmem bitince gidiyorum zorlayamazsın derim.
Konyalilar insani yoruyor42 kod adlı herifle olan muhabbet müthiş