Sinan Engin: "Burak Yılmaz önümüzdeki sezon Galatasaray'a gelirse şaşırmayın"

Kral bu formuyla henüz gelmez. 2025'de gelip formamız altında gol kralı olup futbolu bırakacaktır.

Gelme ihtimaline mi
Hocanın affetmesine mi
C hepsine mi
emoji3.png

GSC Mobile App
Bir sey deneyecek kısmına. :asd:

Bir sey deneyecek kısmına. :asd:
Deneme yanılma tahtasına döndük. Benzer top oyunculardan farklı işler yapmak istiyor olmuyor. Doğruya doğru. Biz hep hagiden örnek veriyoz ya 30 yıl geçmesine rağmen hoca da en son iyi oynadığı takımı kurmak istiyor. Birebir yapamayacağı için hep benzerlerini alıyor. Renkleri bile değişmiyor oyuncuların. Bruma Rodriguez onyekuru, melodan sonra fernandes lemina seri şimdi de serinin benzeri etobo.

Fernandes den melo performansı alamadı. Böyle böyle seviye eteboya kadar geldi.

GSC Mobile App

Gelir gelmez, katki verir vermez ayri konu ama beni uzen bizim bunca gecen bunca surede o bolgeye mantikli ve kar bazli bir cozum bulamamamiz. En cok bu dusunduruyor ve uzuyor.

Reis sen de biliyorsun ki misal Hatay'dan Mesut'u Galatasaray'a isterse Terim; yine evlatçı diyeceksin. Çünkü Türk.

Adamlar hayatları boyunca bir araya gelmemiştir.
Getirse ne olacak +1 sözleşme uzaması gereken torpilli evladı varsa Mesut'u kulübe de çürütür.

Son iki yılı hatırlamasaydım ve şu muhabbetleri okusaydım... Takım listesinde Falcao yu da görseydim nasıl bir beyin yanması yaşardım acaba? kısmete bak yahu

ne buragi ya gitsin milletvekili olsn

Geri
Üst Alt