Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.781
- 21.823
- 2.783
nereden biliyon?Atiyor ek sözlesme olarak bildigim kadariyla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nereden biliyon?Atiyor ek sözlesme olarak bildigim kadariyla
mantıklıOpsiyonlu kiralanan oyuncularin hepsinin opsiyon cekildigi an hazir ve imzalanmis sözlesmesi oluyor. Onu yapmayan takim kalmamistir artik. Trezeguet mesela o ilk sezonu sonra, ben kalmiyorum opsiyonu cekerseniz cekin deyip hemen kacardi öyle kolay olsa.
Bu her oyuncu da yapiliyornereden biliyon?
Sinan burakla felan cok iyi
Mo
Burak
Halil
seneye nasil olur
Ocaka kadar net biz derdim( 1.elden biliyorum). Simdi bjk yaparsa sasirma. Ama sormadimKenan Karaman’ı da eklersek çok iyi olur. Sen takip ediyordun galiba, kime yakın Kenan.
Çok iyi ofsayta nasıl düşülür onu öğretirMostafa’nın mentoru olur kral bişeyler katar kendinden sırtı dönük oynama dışında
Gelirse şaşırma o kadar diyorum
Gelirse şaşırma o kadar diyorum
GSC Mobile App
Formda bi Burak iyi olmaz mı. Bizdeki en formda olduğu zmaandan dhaa iyi olabilir şuan Burak
Ulan Terimle kavgalı Burak bir kere.Formda bi Burak iyi olmaz mı. Bizdeki en formda olduğu zmaandan dhaa iyi olabilir şuan Burak
GSC Mobile App
Arda da kavgakiydi. Hoca evlatlarını affediyor birer birer. Bişeyler deneyecekUlan Terimle kavgalı Burak bir kere.
MM varken ve orta sahada adam yokken ne Burak'ı
GüldürdünArda da kavgakiydi. Hoca evlatlarını affediyor birer birer. Bişeyler deneyecek
GSC Mobile App