Sinan Güler Fenerbahçe Doğuş'ta

Sinan gitti diye üzülecek kadar basketbol takımını sevmiyorum sanırım. :) Galatasaray basketbolunun Sinan'a gelene kadar milyon tane sorunu var önce onları çözsünler.

Professionel bir acidan bakiyorsun diyorsun ya da en azindan senin ornegin o tarafdan baktigini gosteriyor.
O zaman Galatasarayli, Fenerli demiyeceksin, kisacasi isini iyi yapan bir kisi oldugunu aciklayacaksin.

Iyi bir Galatasarayli mi? Hayir gider Fener formasini giymezdi simdi. Isini iyi yapan birisi mi? Evet bu konusabilir. Iki ayri aciyi karistiriyorsun kisacasi

Evet professional bir açıdan bakıyorum.
Evet iyi bir Galatasaraylı. Galatasaraylı derken uğruna canını verecek fanatik, holigan taraftar anlamında söylemedim. Alparslan Dikmen değil bu adam.
Ama Sinan bir profesyonel, bu adamın işi.
Bu yüzden birinci sırada iş gelir yani profesyonellik, daha sonra taraftarlık.

O da profesyonelliğin gereğini yaptı.
Kısaca bir çelişki veya durumları karıştırma yok.

Sergen de Beşiktaşlıydı, taraftardı belki de ama her büyük takımda oynadı. Bu Sergen'in sağlam, koyu Beşiktaşlılığını değiştiriyor mu? Hayır.

Denizli de feneri beşiktaşı çalıştırdı onu neden eleştirmiyorsun o zaman? Onu da silelim tarihimizden.

O zaten müsriflik oluyor kısmen,tamam işim bittikten sonra satarım mantığı bir yere kadar doğru ama insanın her zaman bir nakit hesabı olmalı.Bu çerçeveden bakarsak bunu bizim verdiğimiz parayla da yapabilir.Ki ben Sinan Galatasaray efsanesidir niye gitti gitmemeliydi daha az para almalıydı demedim.Hatta daha fazla paraya da gidebilir.Benim asıl tepki gösterdiğim nokta,para için gitti eleştirilerine her seferinde sen şimdi bir şirkette çalışıyorsun,daha fazla veren şirkete gitmez misin örneğinin verilmesi.Hiç alakası olmayan 2 örnek,arkadaşlar da demiş 5 bin TL alıyorken 6 bin TL alman çok şeyi değiştirebilir,lüks hayatın sınırlı çünkü.O adamın öyle değil,her sene öyle parayı arabaya falan gömmediği takdirde lüksün dibine bile girse fazladan bir ton para kalıyor.

:)..

Evet professional bir açıdan bakıyorum.
Evet iyi bir Galatasaraylı. Galatasaraylı derken uğruna canını verecek fanatik, holigan taraftar anlamında söylemedim. Alparslan Dikmen değil bu adam.
Ama Sinan bir profesyonel, bu adamın işi.
Bu yüzden birinci sırada iş gelir yani profesyonellik, daha sonra taraftarlık.

O da profesyonelliğin gereğini yaptı.
Kısaca bir çelişki veya durumları karıştırma yok.

Sergen de Beşiktaşlıydı, taraftardı belki de ama her büyük takımda oynadı. Bu Sergen'in sağlam, koyu Beşiktaşlılığını değiştiriyor mu? Hayır.

Valla o zaman iyi bir X'li olma anlasimiz cok farkli.

Mesela iyi bir Romali Totti gidip Lazio'da oynasa 20 senesi cöpe gitmis ve boktan bir Romali olarak kalirdi benim aklimda

berkan neyi ispat etmeye çalışıyor sinan haindir işte kardeşim bitti gitti

images

Yukaridaki karsilastirma olayi tam fail olmus.
Olay tam olarak soyle ayni semtte karsilikli iki super mrket var biri etliye sutluye karismayan orta zengin sayilacak birinin digerine sehrin mafyacilik oynayan bir adam sahip. 2-3 km otede de yine bir super market var ve bu marketin kasiyeri sinan diye bir cocuk var sinanin marketi buyuk para kar yapinca mafyatik sahip marketi basip tum calisanlari dovuyor yagmaliyor.
Neyse aradan birkac yil geciyor sinan artik basamaklari bir bir cikiyor mafyamarketin tam karsisina ceo olarak ise basliyor. Surekli bu market bana deger verdi oyle boyle bu seviyede is verdi ben gonulden bagliyim diyorsun. Yillarca tacize ugruyor market onunden gecerken calisanlarina arkadaslarina agz alinmayacak kufurler ediliyor onunden gecince meyve reyonundan kafalarina elma falan atiyorlar. Mafya patronun belediye baskani ile arasi iyi zabita gonderiyor meyve reyonu niye 10 cm disari tasmis diye kaldiriliyor, ama karsi taraf komple kaldirimi kaldirmis ona bak diyorlar sorun yok deniliyor.
Neyse gel gelelim birgun sinanin emekliligine 7 sene var markette isler iyi gitmiyor sinan ceoyla sozlesme bitmis cagiriyorsun yeni sozlesme imzalayalim diye sinan diyor ki ben karsi marketle anlastim.

Olay iki sirketten cok su yukarida kurguladigima daha uygun galiba

Berkan sinan güler haindir + şerefsizdir kardeşim boşuna aklama :)

TapaTalK

Valla o zaman iyi bir X'li olma anlasimiz cok farkli.

Mesela iyi bir Romali Totti gidip Lazio'da oynasa 20 senesi cöpe gitmis ve boktan bir Romali olarak kalirdi benim aklimda

Totti'yi Totti yapan Roma'dır.
Gerard'ı Liverpool.

Bu takımlar olmasa bu adamlar sıradan birer insan olacaktı.

Ama biz olmasak da Sinan basketbolcuydu ve bu işe devam edecekti.

Geri
Üst Alt