- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Sinan gitti diye üzülecek kadar basketbol takımını sevmiyorum sanırım.
Galatasaray basketbolunun Sinan'a gelene kadar milyon tane sorunu var önce onları çözsünler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni sasirttiyon Puki
Obra fanı olduğu için bu konuda ses etmiyo ve beni şaşırtıyo kendisi !!hayır ne bekliyordun ki benden şaşırıyorsun haha![]()
Dransfer obezi olman ,yerli efsanelerimizi elestirmen almancilarla kanki olman sayayim mi dahahayır ne bekliyordun ki benden şaşırıyorsun haha![]()
Obra fanı olduğu için bu konuda ses etmiyo ve beni şaşırtıyo kendisi !!
TapaTalK
Bazi hocalarin fani olman beni uzuyor ama, isim vermeyelim
Professionel bir acidan bakiyorsun diyorsun ya da en azindan senin ornegin o tarafdan baktigini gosteriyor.
O zaman Galatasarayli, Fenerli demiyeceksin, kisacasi isini iyi yapan bir kisi oldugunu aciklayacaksin.
Iyi bir Galatasarayli mi? Hayir gider Fener formasini giymezdi simdi. Isini iyi yapan birisi mi? Evet bu konusabilir. Iki ayri aciyi karistiriyorsun kisacasi
Galatasaray efsanelerine her daim saygım sevgim vardır.
Dransfer obezi olman ,yerli efsanelerimizi elestirmen almancilarla kanki olman sayayim mi daha
Denizli de feneri beşiktaşı çalıştırdı onu neden eleştirmiyorsun o zaman? Onu da silelim tarihimizden.
O zaten müsriflik oluyor kısmen,tamam işim bittikten sonra satarım mantığı bir yere kadar doğru ama insanın her zaman bir nakit hesabı olmalı.Bu çerçeveden bakarsak bunu bizim verdiğimiz parayla da yapabilir.Ki ben Sinan Galatasaray efsanesidir niye gitti gitmemeliydi daha az para almalıydı demedim.Hatta daha fazla paraya da gidebilir.Benim asıl tepki gösterdiğim nokta,para için gitti eleştirilerine her seferinde sen şimdi bir şirkette çalışıyorsun,daha fazla veren şirkete gitmez misin örneğinin verilmesi.Hiç alakası olmayan 2 örnek,arkadaşlar da demiş 5 bin TL alıyorken 6 bin TL alman çok şeyi değiştirebilir,lüks hayatın sınırlı çünkü.O adamın öyle değil,her sene öyle parayı arabaya falan gömmediği takdirde lüksün dibine bile girse fazladan bir ton para kalıyor.
Evet professional bir açıdan bakıyorum.
Evet iyi bir Galatasaraylı. Galatasaraylı derken uğruna canını verecek fanatik, holigan taraftar anlamında söylemedim. Alparslan Dikmen değil bu adam.
Ama Sinan bir profesyonel, bu adamın işi.
Bu yüzden birinci sırada iş gelir yani profesyonellik, daha sonra taraftarlık.
O da profesyonelliğin gereğini yaptı.
Kısaca bir çelişki veya durumları karıştırma yok.
Sergen de Beşiktaşlıydı, taraftardı belki de ama her büyük takımda oynadı. Bu Sergen'in sağlam, koyu Beşiktaşlılığını değiştiriyor mu? Hayır.
Zurnazen'in ustunu cizeli cok oldu renkdash ?Denizli de feneri beşiktaşı çalıştırdı onu neden eleştirmiyorsun o zaman? Onu da silelim tarihimizden.
berkan neyi ispat etmeye çalışıyor sinan haindir işte kardeşim bitti gitti
Valla o zaman iyi bir X'li olma anlasimiz cok farkli.
Mesela iyi bir Romali Totti gidip Lazio'da oynasa 20 senesi cöpe gitmis ve boktan bir Romali olarak kalirdi benim aklimda
Berkan sinan güler haindir + şerefsizdir kardeşim boşuna aklama
TapaTalK
Galatasaraylıyım diyen birinin ezeli rakibine gitmesi profesyonellik mi?Berkan'la profesyonellik konusunda hemfikirim,şirket ve para örneği dışında.
Berkan sinan güler haindir + şerefsizdir kardeşim boşuna aklama
TapaTalK
Galatasaraylıyım diyen birinin ezeli rakibine gitmesi profesyonellik mi?
TapaTalK