- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Nede olsa AlamanciBizim formamızla ilk çıktığı maç geldi gözümün önüne birden yara yara gidiyordu. Güçlü dönmüş geleceği parlak olur inşallah.
Allah sakatlık vermesin. Çok büyük futbolcu olacaksın çok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nede olsa AlamanciBizim formamızla ilk çıktığı maç geldi gözümün önüne birden yara yara gidiyordu. Güçlü dönmüş geleceği parlak olur inşallah.
Allah sakatlık vermesin. Çok büyük futbolcu olacaksın çok
Katılıyorum. Aubameyang da mesela hızlı diye kanatta kullanılmıştı St.Ettienne döneminde ve sanırım BvB'ye katıldığı ilk dönemde ama adamın forvette neler yapabildiği ortada. Sinan da vuruşlarını herhangi bi kanat oyuncusu gibi rastgele yapmıyor, topu istediği bi nokta belirleyip oraya göndermeye çalışıyor. Çok güzel bi özellik.Galatasaray´in da, Milli takiminda forvet ihtiyaci var. Merkezden gelip, iki üc oyuncunun, direk icerisinden gecerek, kaleye kadar girmesi, beni bu konuda Umutlandirdi. Sadece hizli diye oyunculari, zoraki kanat oynatilmasini da pek begenmiyorum. Sonra agir oyuncular, forvete konuluyor, garip bir olaya bürünüyor. Süpriz bir golcü degil Sinan, gümbür gümbür, sag sol dinledem, penetre edebilen bir oyuncu.
2-3 savunmaci ile tek kalinca kontr atakda, gecebilir, diyebilecegimiz pek santrafor da görmedik tarihimizde. Hasbelkader Drogba haric.
Katılıyorum. Aubameyang da mesela hızlı diye kanatta kullanılmıştı St.Ettienne döneminde ve sanırım BvB'ye katıldığı ilk dönemde ama adamın forvette neler yapabildiği ortada. Sinan da vuruşlarını herhangi bi kanat oyuncusu gibi rastgele yapmıyor, topu istediği bi nokta belirleyip oraya göndermeye çalışıyor. Çok güzel bi özellik.
Griezmann da var mesela, o da Sociedad'da sol kanatta görev alıyordu yanılmıyorsam. Simeone mükemmel bi iş yaptı kendisini forvette oynatarak. Sinan da bizde böyle bi etki yapabilir. Bu sezon için belki çok geç, kanatta kullanmak zorunda kalabiliriz ama önümüzdeki sezon forvet olarak düşünülmeli ve şans verilmeli. Keşke güzel bi hoca gelse.
Edit: Biraz bakındım da Auba zaman zaman forvet, zaman zaman sağ kanat oynamış. Doğru örnek olmayabilir.
Almalı da almaz abi.Yine gider şampiyonaya. Forvettede oynar. Terim almali bu aslani.
Onun ben dengesine tüküreyim Allahın cezası.Hamza'nin beyni yetersiz.