Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
trde gelişemez
hollanda liginde iş yapar lakin
hollanda takımına kiralamak lazım
hollanda liginde iş yapar lakin
hollanda takımına kiralamak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 yılda 2 CL 2 UEFA 1 Super kupa alan takımı bizimle kıyaslama bence. Onun dışında hemen her sene CL'de olan ve sık sık da gruplardan çıkan, arada çeyrek finaller oynayan bir takım Porto, sürekliliği var. Aynı zaman aralığında Juventus kadar kupa kazanmış işte.
Yoo o başarılar ile bizimkini kıyaslamak olmaz zaten ben sadece Porto'nun devalılık konusunda sıkıntı çektiğinden bahsediyorum reis
Benfica obelirli eşiği aşamadı
Porto o eşiği aşmasına rağmen devamlılığı sağlıyamadı arada problem bu bence
Barcelona cruyfun eseri. Guardiolada bu projenin hoca ürünü. Efsane varsa oda cruyfturDevamlılıktan bahsediyorum ben de zaten. Biz 2 varsak 3 yokuz, 2 kere gruplardan çıkıyorsak 5 kere cıkamıyoruz. Porto hemen hep orda, ve sık sık da gruplardan çıkan bir takım oldu.
Kupa kazanmada devamlılık Real Madrid ve son yıllarda Barcelona dışında hiçbir takımda yok. Real Madrid bile nerdeyse 10 yıl sonra kazandı 2014'te kazandığı CL kupasını. Barcelona da 92'den sonra ilk kupasını 2006'da aldı, sonra 2009'da Guardiola'yla aldı, ki bugünkü Barcelona da aslında Guardiola'nın eseri, yıllarca onun takımı ve sisteminin üstüne ekleye ekleye gittiler.
Barcelona cruyfun eseri. Guardiolada bu projenin hoca ürünü. Efsane varsa oda cruyftur
O dönemlerde barçanın alt yapı eğitim seviyesi bukadar oturmuş değildi. Bir şeyler tabiki kapmıştır ama guardiola oturmuş systemin içinden çıktı ordan.Mourinho da o projenin ürünü. Barcelona'da staj yaptı, Van Gaal ve Robson'ın asistanlığını yaparak öğrendi işi, Guardiola onun antrenörlüğünde oyuncuydu
![]()
5.5 milyon dollar karsilginda benficaya gidecek deniliyor öyle olursa cok güzel bir rakam
O dönemlerde barçanın alt yapı eğitim seviyesi bukadar oturmuş değildi. Bir şeyler tabiki kapmıştır ama guardiola oturmuş systemin içinden çıktı ordan.
Devamlılıktan bahsediyorum ben de zaten. Biz 2 varsak 3 yokuz, 2 kere gruplardan çıkıyorsak 5 kere cıkamıyoruz. Porto hemen hep orda, ve sık sık da gruplardan çıkan bir takım oldu.
Kupa kazanmada devamlılık Real Madrid ve son yıllarda Barcelona dışında hiçbir takımda yok. Real Madrid bile nerdeyse 10 yıl sonra kazandı 2014'te kazandığı CL kupasını. Barcelona da 92'den sonra ilk kupasını 2006'da aldı, sonra 2009'da Guardiola'yla aldı, ki bugünkü Barcelona da aslında Guardiola'nın eseri, yıllarca onun takımı ve sisteminin üstüne ekleye ekleye gittiler.
Avrupa olarak bakmak için işe Porto'nun daha çok ekmek yemesi lazım bence reis portekiz liginde 12-13 den beri şampiyon olamayan bir takım reis bundan bahsediyorum bende ...
Bu söylediğinin hiçbir anlamı yok, Real Madrid de 2011-2012'den beri şampiyon olamıyor kendi liginde, Portekiz liginde 3 güçlü takım var şampiyonluğa oynayan, özellikle Benfica ve Porto ki Benfica en çok şampiyon olan takım Portekizde, 36 şampiyonluğu var, Porto'nun 27 Sporting'in 18.
Avrupa'da ise devamlılık açısından Porto'yu bizimle kıyaslayamak istiyorsan burdan bakabilirsin:
FC Porto in international club football - Wikipedia
Galatasaray S.K. in European football - Wikipedia
Reis olayı çok farklı bir yere çekiyorsun en başından beri her post'da söylüyorum Porto ve bizi kıyaslamıyorum inatla bunu söylüyorsun ... Sadece örnek vermek için söyledim bunu
Devamlılık olarak bizim gibiler bir parlıyorlar sonra yok oluyorlar dedin sen ilk başta.
yo dedim ki porto devamlılığı sağlıyamadı bizde sağlayamadık dedim
porto'yla tıpatıp aynı avrupa başarımız var demedim ki inatla 2-3 mesaj üst üste aynısını söyledin reis