Sivasspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Feghouli olsaydı Falcao veya Babel yerine kabul edilebilir bir kadroydu ama bu ikisi aynı anda çok sıkıntı olacak. Yedlin ve Luyindama niye yok orayı hiç çözemedim zaten bilmiyorum ya bu kadro pek içime sinmedi umarım yanıltır.

0-1 Sivas

dakika 85 Kerem Oyuna Giriyor.

1-1 90+1

kerem ama mac dönmeyecek cünkü fatih hoca gec degistirecek

Maç sonunda büyük dalga konusu olabilirim ama kesinlikle çok iyi kadro. Kim ne derse desin futbol iyi oyuncularla oynanır. Saha zemini iyi durumdaysa gedson belhanda Taylan babel bunlar oynar rakip zorlu ama kazanacağımızı düşünüyorum.

Donk yedirdikce doymuyor hoca. Neyse ki en azindan etebo'dan kurtulduk bu hafta. Taylan formayi geri aldi. Insallah Luyindama'da alir artik.

gradelin oynadigi tarafta linnes-babel mi oynuyor simdi?

Bu kadronun 4-4-2 oynama ihtimali yok çünkü ne Babel ne de onyekuru 4 lu orta sahanın kanat oyuncusu olarak oynayamaz sağ da Babel sol da onyekuru olacak büyük ihtimalle

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Macin icinde takip edin onyekuru hep icerde gol ariyor kanat bile degilki bu adam forvet sol kanat cogunlukla bos birde cift forvet olunca ankaragucu gibi takim bilr ustunluk sagladi aslinda biz zaten cift forvet oynuyoruz

Çok kötü bir ilk 11. Hepsini anlıyorum da özellikle şu Donk inadının futbol çerçevesinde zerre izahı yok ya. Defansif meziyetleri sıfır herifin , ligin en iyi stoperi de yedek.

Babel forvet sağda feg olsaydı keşke yada belhandanın yerine feg sağa kerem muhteşem olurdu sanki.

Geri
Üst Alt