Sivasspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Sarachiyi ilk mactan koymus daha rahat sakatlansin yedlin Sag Linnes sol bek basla Babelin Kanatta ne isi var hocam bunadin da haberimiz mi yok

İleride geberik bir futbol bizi bekliyor. Bu Kerem ne yapacak ki hoca oynatsın.Hayır kardeşim Belhanda iyiyse bu güne kadar niye oynatmadın,Babeli niye kestin tüküreyim böyle futbol anlayışına. Takımın içine etti hoca her hafta birine kızıp kenera alıyor bu takımdan nasıl verim alacaksın.

Sakatlar ve cezalılar takıma dönüyor en azından. Saracchi gerçi yine sakatlanır ve 1 ay kaybolur bir iki maça ama yine de takımda görmek sevindirici. Emre Taşdemir, Omar ve Mohammed kaldı bir tek. Omar zaten yaza kadar iptal ki kadroya da alınmadı. Onun dışında Omar da bu maçın sonunda cezasını tamamlıyor. Tek eksik Emre Taşdemir kalıyor. Bakalım bu maçta eksik gedik vermezsek haftaya uzun zaman sonra tam kadro olabiliriz gibi.

Donk bokuna yedlin kesik yiyor
Marcao ters ayakta kalıp duruor
Neymiş terse ayda yılda bir top atacakmış

Puan kaybı ve kabız futbol garantisi veriyorum, puan kaybını musleranın performansı belirleyecek

Hangi kadroyu çıkarsa kötü oynatıyor ama şu Donk- Luyindama olayı inanılmaz can sıkıcı. Gerçekten bilmediğimiz bişey varsa tamam ama herhangi bir sebebi yoksa gerçekten gülünç. Olcay'ı Messi'nin yerine tercih etmekten pek bir farkı yok.

Gedson oynasın istiyorum ama bu kadar oyuncu değişirken Gedson'un kesilmemesi ile şu soru da aklıma takılıyor;
"Bu kadar pahalı oyuncuyu size kiralarız ama her maç 11de oynatma garantisi isteriz" gibi anlaşmaya gidilmiş olabilir mi?

Israrla Donk ve Belhanda haaa

Puan kaybı is loading

linç yemeyeceksem biraz beğendiğim kadro bir iki gereksiz herif var kadroda olmaması gereken

Gedson oynasın istiyorum ama bu kadar oyuncu değişirken Gedson'un kesilmemesi ile şu soru da aklıma takılıyor;
"Bu kadar pahalı oyuncuyu size kiralarız ama her maç 11de oynatma garantisi isteriz" gibi anlaşmaya gidilmiş olabilir mi?

Hayır.

Geri
Üst Alt