- 2 Nisan 2012
- 43.342
- 22.331
- 2.888
Gerizekalılıktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson oyuncu olarak zerre kadar umrumda değil. Mevzu elimizden alınmış olması. Söz konusu oyuncu Gedson değil de İsmail Çipe olsa, Tarık Çamdal olsa ben yine dellenirim.
Galatasaray bir oyuncuyu almak istiyorsa, alabilmeli. Ya da madem alamıyorsun ya da almıyorsun, o zaman Beşiktaş söylentisi çıkmadan önce "Gedson Fernandes ile ilgimiz kalmamıştır, ilgilenmiyoruz" diye bir açıklama yapar ve ön alırsın. O dakikadan sonra kim alırsa alır. Ama adamlar oyuncuyla anlaştıktan sonra "Biz zaten vazgeçmiştik" desen de bir kere karizmayı çizdirdin.
1. Su asamada bence Gedson bizim icin uygun isim degildi (bu benim sahsi gorusum) sebebi mac temposunun olmamasi.. bizim kaybedecek zamanimiz yok. Ama ek bir ortasaha transferi olarak alinabilirdi.
2. Eger bize uymuyorsa sartlar (maddi/manevi) bunu "bitmeden" once cikip aciklamasi gerekirdi. Basin toplantisi beklemiyorum birkac yerde bir kac cumle olmasi kafi.. "Fiyat ve beklentilr goz onune alininca daha iyi alternatiflerimiz olduguna karar verdik" ancak bu bjk almadan once olmaliydi. Ayrica yerine gelecek isimlerde bitmeliydi az cok.
3. Gedson bence iyi bir firsat transferi olabilirdi. Sezon sonu yani yeni sezon icin soz kesilebilirdi. Ya alinip kiralanabilirdi eger cok buyuk sorunsa bu Benfica icin. Kisacasi iletisim kurulmaliydi Taraftar-Yonetim-Surec arasinda.
Gedson gelir cok kotu oynar ayri mesele.. Bu, surecin yanlis yonetilmis oldugu gercegini degistirmeyecek.. Psikolojik bir kayip ile giriyoruz ikinci yariya.. Ne olursa olsun, zarar gormus olduk.