Sizce Gedson Transferi Başarısızlık mı ?

Gerizekalılıktır.

Defolup gidilmeli. Rezillik ötesi bir durum.

Önümüze bakalım beyler boşverin, Burak da en geç sene sonu gider. Yemişim gedsonu.

İnşallah sakatlanır da bejekelilerin bir yerine girsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gedson oyuncu olarak zerre kadar umrumda değil. Mevzu elimizden alınmış olması. Söz konusu oyuncu Gedson değil de İsmail Çipe olsa, Tarık Çamdal olsa ben yine dellenirim.

Galatasaray bir oyuncuyu almak istiyorsa, alabilmeli. Ya da madem alamıyorsun ya da almıyorsun, o zaman Beşiktaş söylentisi çıkmadan önce "Gedson Fernandes ile ilgimiz kalmamıştır, ilgilenmiyoruz" diye bir açıklama yapar ve ön alırsın. O dakikadan sonra kim alırsa alır. Ama adamlar oyuncuyla anlaştıktan sonra "Biz zaten vazgeçmiştik" desen de bir kere karizmayı çizdirdin.

Gedson oyuncu olarak zerre kadar umrumda değil. Mevzu elimizden alınmış olması. Söz konusu oyuncu Gedson değil de İsmail Çipe olsa, Tarık Çamdal olsa ben yine dellenirim.

Galatasaray bir oyuncuyu almak istiyorsa, alabilmeli. Ya da madem alamıyorsun ya da almıyorsun, o zaman Beşiktaş söylentisi çıkmadan önce "Gedson Fernandes ile ilgimiz kalmamıştır, ilgilenmiyoruz" diye bir açıklama yapar ve ön alırsın. O dakikadan sonra kim alırsa alır. Ama adamlar oyuncuyla anlaştıktan sonra "Biz zaten vazgeçmiştik" desen de bir kere karizmayı çizdirdin.

Kesinlikle katılıyorum. Millet hala işin teknik boyutunu yorumluyor. Çok büyük prestij ve moral kaybı yaşadık artık hiçbir hamleye güvenmiyorum. Burak Elmas geçenlerde çıktığı Habertürk'te Ghezzal'ı istedik alamadık dedi. Galatasaray başkanı rakip futbolcuyu ezeli rakip elimizden aldı diyemez. Ya istediğin adamı alacaksın yada ağzını hiç açmayıp transfer teşebbüsünde bile bulunmayacaksın hele ezeli rakipler işin içindeyse.

Başkan demeye dilim varmıyor bu adama. Bu kadar başarısız bir başkan gelmedi daha.

1. Su asamada bence Gedson bizim icin uygun isim degildi (bu benim sahsi gorusum) sebebi mac temposunun olmamasi.. bizim kaybedecek zamanimiz yok. Ama ek bir ortasaha transferi olarak alinabilirdi.

2. Eger bize uymuyorsa sartlar (maddi/manevi) bunu "bitmeden" once cikip aciklamasi gerekirdi. Basin toplantisi beklemiyorum birkac yerde bir kac cumle olmasi kafi.. "Fiyat ve beklentilr goz onune alininca daha iyi alternatiflerimiz olduguna karar verdik" ancak bu bjk almadan once olmaliydi. Ayrica yerine gelecek isimlerde bitmeliydi az cok.

3. Gedson bence iyi bir firsat transferi olabilirdi. Sezon sonu yani yeni sezon icin soz kesilebilirdi. Ya alinip kiralanabilirdi eger cok buyuk sorunsa bu Benfica icin. Kisacasi iletisim kurulmaliydi Taraftar-Yonetim-Surec arasinda.

Gedson gelir cok kotu oynar ayri mesele.. Bu, surecin yanlis yonetilmis oldugu gercegini degistirmeyecek.. Psikolojik bir kayip ile giriyoruz ikinci yariya.. Ne olursa olsun, zarar gormus olduk.

1. Su asamada bence Gedson bizim icin uygun isim degildi (bu benim sahsi gorusum) sebebi mac temposunun olmamasi.. bizim kaybedecek zamanimiz yok. Ama ek bir ortasaha transferi olarak alinabilirdi.

2. Eger bize uymuyorsa sartlar (maddi/manevi) bunu "bitmeden" once cikip aciklamasi gerekirdi. Basin toplantisi beklemiyorum birkac yerde bir kac cumle olmasi kafi.. "Fiyat ve beklentilr goz onune alininca daha iyi alternatiflerimiz olduguna karar verdik" ancak bu bjk almadan once olmaliydi. Ayrica yerine gelecek isimlerde bitmeliydi az cok.

3. Gedson bence iyi bir firsat transferi olabilirdi. Sezon sonu yani yeni sezon icin soz kesilebilirdi. Ya alinip kiralanabilirdi eger cok buyuk sorunsa bu Benfica icin. Kisacasi iletisim kurulmaliydi Taraftar-Yonetim-Surec arasinda.

Gedson gelir cok kotu oynar ayri mesele.. Bu, surecin yanlis yonetilmis oldugu gercegini degistirmeyecek.. Psikolojik bir kayip ile giriyoruz ikinci yariya.. Ne olursa olsun, zarar gormus olduk.

Gedson isminden bağımsız Türkiye’nin en büyük takımını düşürdükleri durum ortada .Ben şahsen haberi aldığımdan beri kafam kazan bir şekilde ortaklıkta geziyorum.Eminim çoğumuz böyleyiz çünkü bıktık artık ,yeter.
Galatasaray’lıyım diyorsun ama senin kafan çiçek gibi öyle mi , bu durumu kabulleniyorsan helal olsun başkan , çıkıp bjk aldı hayırlı olsun demeye mi çıktın koşa koşa ekrana? Taraftar her gün tt oluyor gedson diye senin ihtiyacın yoksa bile alacaksın, çünkü bu senin taraftarlara aranı düzeltmek için son şansındı , demekki bunu da istemiyorsun.

Bir de üstüne cıkıp her aldıkları kararlar sonrasında yapmaya çalıştığı açıklamaları duydukça iyice sinirleniyorum, Terimi gönderdin sebebini söyleyemiyorsun, gedsonu almadın açıklaman istesek alırdık oldu, tff’ye isyan et eziliyoruz goz göre göre , hakemler biçiyor diyoruz çıkıyorsun sadece laf kalabalığı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gedson'u alamamak başarısızlık değildir, hatta değil Gedson Messi, Ronaldo da buna dahil. Sonuçta futbol tek kişi ile oynanmıyor. Ama bu süreci böyle aptalca yönetmek başarısızlıktan ziyade gerizekalılıktır.
Kulübü Bjk gibi küçük, Rize gibi çapsız kulüpler karşısında bu duruma düşürmek başarısızlıktır.

Umarım genel kurul üyeleri sosyal medyadan verdikleri ibrasızlık sözlerini tutar ve bu aciz yönetimi tez zamanda def ederler yakında. Galatasaray kulübü başkanlığı hafife alınacak bir mevki ve egolarını tatmin etme yeri değildir.

futbolcunun iyi veya kötü olmasını bi yana koyuyorum rezalet bir durum.

alamayınca önceliğimiz değildi demek falan, çocuk mu kandırıyorsunuz?

Başarısızlık değil tv programına çıkıp görüşüyoruz diyorsun beşiktaş alınca tv programına çıkıp zaten istemedik isteseydik alırdık diyorsun ya başta açıklamayacaksın yada çıkıp diyeceksin gedson transferini gündemimizde yok bunları demediği için başarıszılk gibi görünüyor.

Bundan anliyoruz ki Rui Costa Fatih Terimin eskiden oyuncusu olmakla birlikte Ahmet Çebinin de askerlik arkadasiymis.

Keske bastan deseydi istemiyoruz diye, böyle sekilde olmasi iyi olmadi
Ama rizeye giden birini alamamak benim icin basarisizlik degildir

Geri
Üst Alt