Fatih Aydıner
Sarı Üye
- 22 Mayıs 2013
- 129
- 41
- 718
Balkondaki camasir ipleri uzerinde oyuncak arabami gezdirirken, en uctakine erismeye calisinca 3. kattan asagi dustum. Bahce toprakti herhangi bir yerimde kirilma vs olmadi. Disim dilime bastmis sadece dilim kaniyormus. Hastane tetkik vs derken o gece uyumamam gerekiyormus. Mahallenin abileri de beni alip gezdiriyorlardi o gun de efsanevi 3 - 3 luk Manchester macinin rovansi varmis, onu izlerken cok bir sey anlamayarak da olsa Galatasarayliyim demeye baslamistim.
Daha sonra komsunun benden buyuk 2 tane oglu vardi. Biri Fenerbahceli bir digeri ise Besiktasli. Beni kendi takimlarini tutturmak icin surekli ikna etmeye calisiyorlardi. Biri kartal hayvan uzerindne yuruyordu, digeri zaten muhabbet kusu hic sansi yoktu
Kartal da guzel hayvan vs diye dusunmustum ama aslan ormanin kraliydi en nihayetinde orda da hayvanlar uzerinden yine Galatasarayli olarak kalmistim. Sanirim 93ten beri Galatasarayliyim.
Daha sonra komsunun benden buyuk 2 tane oglu vardi. Biri Fenerbahceli bir digeri ise Besiktasli. Beni kendi takimlarini tutturmak icin surekli ikna etmeye calisiyorlardi. Biri kartal hayvan uzerindne yuruyordu, digeri zaten muhabbet kusu hic sansi yoktu