Sizi Kim Galatasaraylı Yaptı ve Nasıl Oldunuz ?

Hatirlamiyom ama buyuk ihtimalle rahmetli babamdan dolayi olmuṣumdur

Memleket Trabzon, tsliydim ilkokula başlamıştım, her mağlubiyette ağlardım ertesi gün okula bile gitmezdim , evde herkesin başına azrail kesilirdim , ama GS sempatim hep vardı, babamda hep takip ederdi GS maçlarını zaten , bana dedi ts kurulmadan önce komple GSlıydik biz s, ben GSliyim oğlum, GS li ol bırak bu ts işlerini boş işler, zaten mahallede okulda her ts mağlubiyeti sonrası arkadaşlarımın şu bakışı atmasından bezmistim

Ben 6-7 yaşlarıma kadar trabzonluydum. Dayım koyu trabzonlu, insanlar dayısına karşı ayrı bir bağı oluyor o nedenle bende hatta dayımın oğlu da trabzonsporluydu.
Sonra kendini bilmeye başlayınca yavaş yavaş insanı gönlü kaymaya başlıyor.
Yeni mahalleye taşınmıştık mahalleden arkadaşlarım ailecek koyu Galatasaraylı olunca tam koyu Galatasaraylı oldum.
Peşine de kardeşim kuzenim toplam 6 kişiyi holigan derecede Galatasaraylı yaptım.

96-2000 jenerasyonu.

7 yaşıma kadar fenerli
98 yılı itibarıyla cimbomluyum

Babam fanatik olmadığı için kimseye karışmamış. Abim Gsli olmuş beni de o tanıştırdı Gs ile sağolsun.

Ben de oğluma karışmıyksjsjajaa

Öyle bir şansı yok maalesef sarı kırmızıları çektim üstüne direkt

Valla bizim secme hakkimiz yoktu. Kafamız ermeye basladiginda bize Galatasaray'lisin denildi, bizde popomuz boklu halde eyvallah dedik.

Babam koyu fenerlidir, annem ise galatasaraylıydı ama bizim ailenin erkekleri baskın olmadiğı icin cocuklar hep annelerin takimini tutarlar.

7 yaşıma kadar fenerli

Babam fanatik olmadığı için kimseye karışmamış. Abim Gsli olmuş beni de o tanıştırdı Gs ile sağolsun.

7 yaşına kadar fenerliydin demek konseyde bunlar konusulmali

Herkes doğrusunu yazsın bence zevkli bir konu. Kendime gelince;
Babam fanatik fenerli ve amcam da öyle. Ben de küçükken fb taraftarı oldum ancak ilkokulda Mehmet isimli bir arkadaşım beni çeşitli yöntemlerle GS'li yaptı. Resmen hayatımı kurtardı. Bu arada kendisi de bir dönem GSC'de aktif yazıyordu. Hatta adminlik bile yaptı ve hala Ankara'da görüşüyoruz. En yakın arkadaşlarımdan biridir.

Kendi kendime olmuşum 4 yaşımda. Ailedeki tek GSliyim bir amcam dışında. Onu da 13-14 yaşıma kadar görmemiştim onla bi ilgisi yok yani

7 yaşıma kadar fenerli

Sülalecek Galatasaraylıyız

Allaha şükür olsun

babam dolayısıyla, zaten babamla tek ortak noktamız Galatasaray..

Geri
Üst Alt