Sizi Kim Galatasaraylı Yaptı ve Nasıl Oldunuz ?

Çekirdek ailemde bunu seçme şansı yok bizim için tek bir yol vardı Galatasaray'lıydık babam felaket bir fanatik ancak bu sevgi kendine ne zaman geniş bir yer etti UEFA finalinde yaşanan babamın evdeki coşkusuyla. 7 yaşındaydım o gün gerçek Galatasaray'lı oldum diyebilirim.

Yalnız ben çocuğuma böyle ateşli bir taraftar profili çizmeyeceğim lisede falan çok problemler çıktı takım yüzünden babam böyle fanatiklik aşıladığı için pişman olduğunu dahi söyledi, haklıda. Genç bünyeler için fanatizim çok tehlikeli.

Baba tarafım komple Beşiktaşlı. Anne tarafım da komple Fenerbahçeli. İki tarafta da ben hariç bir Galatasaraylı bile yok.

Nasıl Galatasaraylı olduğuma gelecek olursak, 96-2000 döneminde Galatasaraylı olanlardanım ben. Çocuk aklımla o başarılar, o üstünlük durumu beni kendine çekti belli ki. O yüzden kendi kendime Galatasaraylı oldum.

Babamın genleri ve dnasi nedeniyle gsli oldum. 6 kardeşiz 5 ablam var hepsi de gsli.

hatirladigim ilk mac Galatasaray 3-2 Milan.. 99/2000 Cl grubu son maci.. Baska söze gerek yok.

Dogustan veya baska şansım yoktu. Hani hep romantik romantik derler ya " eskiden futbolda boyle şiddet vs vs yoktu " diye. Külliyen yalan. Bizim peder paso küfür eder ya televizyona ya da televizyonun etrafina kül tablalarını fırlatırdı. Malasef ben de onun gibi oldum. Artık bir şey fırlatmiyorum ama hıncımı televizyon sephasından cikartiyorum veya elimde meyve bıçağı varsa hayali bıçaklama yapiyorum fakat küfürden asla taviz vermem.

Dogru hatirliyorsam 90li yillarin hemen basinda babamla beraber radyodan dinliyorduk. Henuz Türk kanallarin yayini yoktu galiba.

Galatasaray bir alman takimi ile oynuyordu. Ugur tutuneker golu atmisti ve babamin o sevinci bir baskaydi...

Aradim buldum 92/93 sezonu Galatasaray 1 - Eintracht Frankfurt 0

O gunden sonra 1 saliye bile olsun hic aksamadi... Nasil aksiyabilirki? Oyle güzel anilarimiz varki... daha guzelleri icin yerimizi aldik ve ilk gunmus gibi sabirsizca bekliyorum.
Ozaman yaşim 10 simdi olmus 40 ....

Adanmis hayatlarin umudu 8-)

Uğurcan diye bir aile dostumuzun oğlu vardı. Takım tutuyor muydum hatırlamıyorum da ailemde futbola ilgisi olan kimse yoktu. FIFA oynarken anlatmaya başladı Galatasaray'ın başarılarını falan bende anlamıyorum ama sarı kırmızı GS logolu bir saat verdi bana o günden sonra başladı futbola ilgim. Şuan nerlerde napıyor bilmiyorum da iyi ki yaşanmış o gün :D
İşte o arkadaşın olan Uğurcan reis yav :D
ugurcan-cakir-aa-1843216.jpg

Baba tarafım komple Beşiktaşlı. Anne tarafım da komple Fenerbahçeli. İki tarafta da ben hariç bir Galatasaraylı bile yok.

Nasıl Galatasaraylı olduğuma gelecek olursak, 96-2000 döneminde Galatasaraylı olanlardanım ben. Çocuk aklımla o başarılar, o üstünlük durumu beni kendine çekti belli ki. O yüzden kendi kendime Galatasaraylı oldum.
Ebu cehilin oğlunun müslüman olması gibi serin hikayeymis bro... tebrikler :)

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tanju çolak yapmıştı :D makine gibi gol atan adamın takımını tutmak mantıklı gelmişti bacak kadarken. sora o sattı biz kaldık...

Hagi bize gelmeseydi hangi takımı tutardım bilmiyorum. İyi ki sarı kırmızı renklere aşık oldum.

95liyim

babam beni pazara goturmustu cakma formalarin arasinda forma sec dedi
bende gs formasini sectim

sene 2002 falan heralde ya bir de tr formasi almistilar bana o sene dunya kupasi vardi diye hatirliyorum.

2003 senesindede gs kopenhag hazirlik maci vardi kopenhagda onada gittik.

duzenli olarak 2006'den beri takip ediyorum diyebilirim.

henry sayesindede arsenalli olduk 2004 yilinda fifa oynardik kuzenlerle bende henry (kutu resiminde de oldugu icin heralde)in takimi arsenali secerdim. cok keyifliydi henry ile oynamak. arsenalide duzenli olarak 2007den beri takip ediyorum 2006deki finalden sonra.

oyle.

Hiç unutmam 5 yaşındaydım, beni çağırdılar. Gittim ve bir masa vardı, üzerinde 1 çanta, çantanın içinde para, altın, yakutlar vardı ve hemen yanında Galatasaray forması vardı.
Hangisini istiyorsun diye sordular. Hiç düşünmeden Galatasaray formasını seçtim.

Babam Galatasaraylıydı çok şükür. Beni de Galatasaraylı yaptı. Ağabeyim fenerli oldu gerçi.
Teyzemin oğlu Ege Üniversitesi'nde okuyordu, bizde kalıyordu; sene 94-95 gibi sanırım. Karşıyaka süper ligde düşünün. Altay da var. Ben 87 doğumluyum. Neyse abim benden 5 yaş büyük diye teyze oğlu onu fener maçına götürüyor beni götürmüyor başıma bir şey gelir diye. (Ksk-Fener, Altay-Fener) Belki götürse fenere geçiş yapacağım çocukluk aklıyla, iyiki götürmemiş. Her işte bir hayır vardır işte.

Belki o cips paketini görmesem şu an Antu'da Galatasaray hakemle şampiyon oluyor diye kafa ütülüyordum.
Yüzme izleyen Mete Temiz:

Havuzda Galatasaraylının olduğu kısma tuz eklemişler, su daha çok kaldırsın diye.
Bizimkinin olduğu kısma da çamur koymuşlar batsın diye.
Al sana YAPI.

Rahmetli babam fanatik bursasporluydu ilk götürdüğü maç bursaspor Galatasaray maçıydı o gün hakanın golüyle yendik o gün Galatasaraylı oldum büyük olasilik

Geri
Üst Alt