- 22 Kasım 2008
- 13.214
- 2
- 1.363
Skibbe Geldiginden Beri 4-2-3-1 Oynatıyor.
M.Topal Ve Barış Döndügünden Beri Orta Saha Direncimiz Arttı.
M.Topal Ve Barış Döndügünden Beri Orta Saha Direncimiz Arttı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skibbe'yi yollamaya gerek yok tek düşüncem anadolu takımlarıyla oynarken bari çift forvet oynaması takımın zaten 7 kişiyle kapanmak bize yakışmıyor...!!!
doğru dürüst konuş bu bir.ikincisi Arda'yı Lincoln'ü çıkardıktan sonra serbest oynattı o çıkana kadar Kewell'a değişimli oynadılar bunu nasıl anlayamaz bir insan araştırılması lazım tabii anlayana.Ve son olarak ukelalık yapacağına açık konuşda hangi hamleden bahsettiğini anlayalım.Önemli olan yanlış anlaşılmak değil kendini doğru anlatacak kapasiteye sahip olmaktır.
Bahsettiği hamle Barış - Aydın değişikliği. 4-2-3-1'den 3-4-3'e geçiş. Orta üçlü Hakan - Servet - Meira oluyor. Sol tarafta Wing Back dediğimiz Arda, sağ tarafta Aydın. Ortada Mehmet - Ayhan. Kewell serbest oynamaya başladı. Baros en uçta. Lincoln ise ortasaha ile Kewell arasında bir yere konuşlandı. En azından benim gördüğüm bu. Belki Kewell ile Baros çift santrafor olmuşlardır. Fakat Kewell her yerde oynadığı için serbest diyorum.
Sonuç olarak riskli ama işe yarayan bir hamleydi. Zira Aydın çok hızlandırdı oyunu. Lincoln'de hızlanınca zaten 10 dakika yetti.
Rahatsız mısın sen ?
Ben sen yanlış veya doğru dedin mi dedim? Sen bu hamle nedir vs. deyince hem o konuya yönelik hem de kendi fikirlerimin içinde bulunduğu bir mesaj yazdım. Ne gerdi seni böyle anlamadım.
seni ne gerdi de mesaj yazdın onu anlamadım.sen de bir rahatsızlık var herhalde bir önceki sayfalara bak ben o hamleyi dememişmiyim diyorum ama yok direk atla anlamadım gitti bu forumdaki 1-2 kişiyi bir önceki sayfaları oku tartışma konusunu anla bir ondan sonra gel.
Mehmet Topal maçtan sonra şöyle diyor: "hocamız; ilk yarı gol yemeyin, 2. yarı rakibi çözeceksiniz dedi. öyle de oldu."
şimdi hala Skibbe'nin rakibi çözemediğini iddia edenler var. Duran toptan yediklerimiz kesilince, gol de yemiyoruz. Skibbe öyle bir takım kurdu ki gol yememiz çok zor. sezon başından beri yediğimiz gollere bakarsanız ya duran top, ya defansın bireysel bariz hataları. rakipler de şanslı biraz. yani en azından 4-2-3-1 olan Skibbe'nin sistemiyle oynadığımzdan beri kolay gol yemiyoruz. yoksa diğer şekilde baya bir gol yiyorduk.
Gitmeli Skibbe bu kadroyla herhangibir hoca daha başarılı olabilir.Bu kadro normal maçları alır bizim hocadan beklentimiz yenilirken yada berabere kalırken müdahale yapıp, taktikle teknikle maç çevirmesidir.Ligde bu kadroyla en fazla 1 yenilgi 1 beraberlik alması gerekirdi.Mehmet Topal'ı kulübeye çekmek fikrini kafasından atmalı Ayhan kaç yıl daha oynar Topal kaç yıl daha oynar mantıklı düşünmeli Barış-M. Topal ortasahada banko olmalı.
Vallaha kaliteli bir hoca olsa şu kadroyla ankaragücü karşısında ilk yarı gol yemeyin falan demez çıkın ilk dakikadan itibaren rakibi dağıtın der cesur olur biraz.
takımı istediğimiz başarıya ulaştırcak kapasitede değil bence..