Skibbe İstifa Etmeli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skibbe Geldiginden Beri 4-2-3-1 Oynatıyor.

M.Topal Ve Barış Döndügünden Beri Orta Saha Direncimiz Arttı.

evet çok iyi oldu iyilişmeleri. hele barışın enerjisine bitiyorum. Haftaya ayhan cezalı orta saha m.topal-barış olacak gençler elimizden kurtulamaz kesin. Ama sabri sakat iyileşmesi zormuş yine barışı sağbeke çekerse ortada kim oynuyacak?? :(

Barışı Ortaya Çeker Bekte Ya Serkan Oynar Ya Aydını Oynatıp Yarım 3-6-1 Gibi Bir Taktikle Çıkabiliriz

Bencede barış ortada sağbekte serkan oynasın aydın da girdi bugün iyiydi ama defans yönü zayıf. serkan oynasın boşunamı aldık getirdik bi kendini göstersin çok iyi bir fırsat olur onun için..

Skibbe'yi yollamaya gerek yok tek düşüncem anadolu takımlarıyla oynarken bari çift forvet oynaması takımın zaten 7 kişiyle kapanmak bize yakışmıyor...!!!

nonda yerine yaseri almasını beklerdim

sağ bekte serkan la başlasa olurdu(hazır sabri de yokken takıma alışması açısından)

Skibbe'yi yollamaya gerek yok tek düşüncem anadolu takımlarıyla oynarken bari çift forvet oynaması takımın zaten 7 kişiyle kapanmak bize yakışmıyor...!!!

yaw renkdas öyle sacmalıkmı olur yaw o zaman bu adam nasıl taktigini oturducak bugun söyle yarın böyle nasıl yapıcak biz nasıl terimle saldırmayı basmayı kovalamayı ögrendik şimdi o cagın topu oynanmıo şimdiki cagın futbolu topun sende olmasını istiyor iyi ayaga oynamayı istiyor senin kosmanı deil topu kosturup rakibi yormayı istiyor ve skibbe sizin dediginiz gbi yaparsa nasıl oturtucak bu mentaliteyi futbol rakiple oynanır yeri gelir kapanırsın yeri gelir cıkarsın öyle buyuklukle sunla bunla alakası yok

doğru dürüst konuş bu bir.ikincisi Arda'yı Lincoln'ü çıkardıktan sonra serbest oynattı o çıkana kadar Kewell'a değişimli oynadılar bunu nasıl anlayamaz bir insan araştırılması lazım tabii anlayana;).Ve son olarak ukelalık yapacağına açık konuşda hangi hamleden bahsettiğini anlayalım.Önemli olan yanlış anlaşılmak değil kendini doğru anlatacak kapasiteye sahip olmaktır.

Bahsettiği hamle Barış - Aydın değişikliği. 4-2-3-1'den 3-4-3'e geçiş. Orta üçlü Hakan - Servet - Meira oluyor. Sol tarafta Wing Back dediğimiz Arda, sağ tarafta Aydın. Ortada Mehmet - Ayhan. Kewell serbest oynamaya başladı. Baros en uçta. Lincoln ise ortasaha ile Kewell arasında bir yere konuşlandı. En azından benim gördüğüm bu. Belki Kewell ile Baros çift santrafor olmuşlardır. Fakat Kewell her yerde oynadığı için serbest diyorum.

Sonuç olarak riskli ama işe yarayan bir hamleydi. Zira Aydın çok hızlandırdı oyunu. Lincoln'de hızlanınca zaten 10 dakika yetti.

Mehmet Topal maçtan sonra şöyle diyor: "hocamız; ilk yarı gol yemeyin, 2. yarı rakibi çözeceksiniz dedi. öyle de oldu."

şimdi hala Skibbe'nin rakibi çözemediğini iddia edenler var. Duran toptan yediklerimiz kesilince, gol de yemiyoruz. Skibbe öyle bir takım kurdu ki gol yememiz çok zor. sezon başından beri yediğimiz gollere bakarsanız ya duran top, ya defansın bireysel bariz hataları. rakipler de şanslı biraz. yani en azından 4-2-3-1 olan Skibbe'nin sistemiyle oynadığımzdan beri kolay gol yemiyoruz. yoksa diğer şekilde baya bir gol yiyorduk.

İyidir Skibbe iyi.Adam geldiğinden beri tam kadro çıkaramadı sahaya.En önemli savaşçı oyuncularımız eksikti.Hepsi tek tek dönmeye başladı daha iyi olacağız.

Bahsettiği hamle Barış - Aydın değişikliği. 4-2-3-1'den 3-4-3'e geçiş. Orta üçlü Hakan - Servet - Meira oluyor. Sol tarafta Wing Back dediğimiz Arda, sağ tarafta Aydın. Ortada Mehmet - Ayhan. Kewell serbest oynamaya başladı. Baros en uçta. Lincoln ise ortasaha ile Kewell arasında bir yere konuşlandı. En azından benim gördüğüm bu. Belki Kewell ile Baros çift santrafor olmuşlardır. Fakat Kewell her yerde oynadığı için serbest diyorum.

Sonuç olarak riskli ama işe yarayan bir hamleydi. Zira Aydın çok hızlandırdı oyunu. Lincoln'de hızlanınca zaten 10 dakika yetti.

sen neden bahsediyorsun renkdaş bence başını okumadığın yorumların sonuna katılma en azından benim yorumlarımda senden bunu rica ediyorum.Ben bu taktiği anlatmaya çalışıyorum sabahtan beri sen kime öğretmeye kalkışıyorsun bunu,nereden buluyorsun bu hakkı anlamak mümkün değil senden mi öğreneceğim baktığım maçın taktiğini sen ilk önce,önceki sayfalardaki yorumlarımızı bir oku ondan sonra gel konuşalım sana yuhhh diyorum başka birşey demiyorum.Yahu adam ben onu demedim diyor sen onu kastetti diyorsun eee ben sabahtan beri ne yazıyorum Aydın'nın girmesi iyi oldu demiyormuyum ama sen önceki sayfaları okumadan direk atladığın için kısmen doğru ama savunduğun kişinin yanlış olduğu bir yorum yapmışsın.Ve son olarak Kewell Barış çıkana kadar Arda'yla değişimli oynadı daha sonra ikinci bir forvet gibi hem Baros'un yanında hemde sola gitti Arda daha defansif oynadı bu maçta Lincoln'de çıktıktan sonra Kewell serbest oynadı Arda'da yardıma geldi.

Rahatsız mısın sen ?

Ben sen yanlış veya doğru dedin mi dedim? Sen bu hamle nedir vs. deyince hem o konuya yönelik hem de kendi fikirlerimin içinde bulunduğu bir mesaj yazdım. Ne gerdi seni böyle anlamadım.

Rahatsız mısın sen ?

Ben sen yanlış veya doğru dedin mi dedim? Sen bu hamle nedir vs. deyince hem o konuya yönelik hem de kendi fikirlerimin içinde bulunduğu bir mesaj yazdım. Ne gerdi seni böyle anlamadım.

seni ne gerdi de mesaj yazdın onu anlamadım.sen de bir rahatsızlık var herhalde bir önceki sayfalara bak ben o hamleyi dememişmiyim diyorum ama yok direk atla anlamadım gitti bu forumdaki 1-2 kişiyi bir önceki sayfaları oku tartışma konusunu anla bir ondan sonra gel.

seni ne gerdi de mesaj yazdın onu anlamadım.sen de bir rahatsızlık var herhalde bir önceki sayfalara bak ben o hamleyi dememişmiyim diyorum ama yok direk atla anlamadım gitti bu forumdaki 1-2 kişiyi bir önceki sayfaları oku tartışma konusunu anla bir ondan sonra gel.

Yahu hala saçma saçma konuşuyorsun. Benim sana dediğim bir laf yok. Sadece o hamle dediğim için senin o postundan alıntı yaptım. Rahatsız rahatsız konuşma.

Ne dengesiz adamlar var ya bu forumda.

arkadaşlar lütfen sinirleri germeyelim...Konuya devam edelim lütfen,bana kalırsa Skibbe işini çokta iyi yapan bir hoca değil,ama yanıla yanıla sanırım takımda doğruları bulmaya başladı.Ama burada anlamadığım bir olay var.Bu bir spor programında da dile getirildi.Geçen seneden beri takımı çalıştıran 3 adamda şu an takımın bünyesinde.Geçen sene uzun süren bize saç baş yoldurtan Feldkamp,son haftalarda müthiş bir çıkışla takımı şampiyonluğa taşıyan Cevat Hoca ki şu an takımın başında olmasını isterdim kendilerini ve son olarak bu sezonun teknik direktörü Skibbe.İşin yönetim kısmındaki hiyerarşik sıralama değişti ama bunun yapılması ne kadar doğru ne kadar yanlış...Ki teknik direktörlüğü tartışılsa bile Feldkamp gibi bir hocanın Skibbe'nin altında çalışması takımdaki bazı dengeleri etkilemez mi?En korktuğumda Feldkamp'ın tekrar başa gelmesi.Çünkü Skibbe bana yeteri kadar özgüven vermiyor ve benim burdan gördüğüm şeyi futbolcunun kat kat gördüğünü düşünüyorum.Bu takımı çalıştırabilecek ağırlıkta,vizyonda ve tecrübede olduğunu düşünmüyorum.Benim gibi düşünenlerin ne kadar çok olduğu da su götürmez bir gerçek...

Gitmeli Skibbe bu kadroyla herhangibir hoca daha başarılı olabilir.Bu kadro normal maçları alır bizim hocadan beklentimiz yenilirken yada berabere kalırken müdahale yapıp, taktikle teknikle maç çevirmesidir.Ligde bu kadroyla en fazla 1 yenilgi 1 beraberlik alması gerekirdi.Mehmet Topal'ı kulübeye çekmek fikrini kafasından atmalı Ayhan kaç yıl daha oynar Topal kaç yıl daha oynar mantıklı düşünmeli Barış-M. Topal ortasahada banko olmalı.

Mehmet Topal maçtan sonra şöyle diyor: "hocamız; ilk yarı gol yemeyin, 2. yarı rakibi çözeceksiniz dedi. öyle de oldu."

şimdi hala Skibbe'nin rakibi çözemediğini iddia edenler var. Duran toptan yediklerimiz kesilince, gol de yemiyoruz. Skibbe öyle bir takım kurdu ki gol yememiz çok zor. sezon başından beri yediğimiz gollere bakarsanız ya duran top, ya defansın bireysel bariz hataları. rakipler de şanslı biraz. yani en azından 4-2-3-1 olan Skibbe'nin sistemiyle oynadığımzdan beri kolay gol yemiyoruz. yoksa diğer şekilde baya bir gol yiyorduk.

Vallaha kaliteli bir hoca olsa şu kadroyla ankaragücü karşısında ilk yarı gol yemeyin falan demez çıkın ilk dakikadan itibaren rakibi dağıtın der cesur olur biraz.

Gitmeli Skibbe bu kadroyla herhangibir hoca daha başarılı olabilir.Bu kadro normal maçları alır bizim hocadan beklentimiz yenilirken yada berabere kalırken müdahale yapıp, taktikle teknikle maç çevirmesidir.Ligde bu kadroyla en fazla 1 yenilgi 1 beraberlik alması gerekirdi.Mehmet Topal'ı kulübeye çekmek fikrini kafasından atmalı Ayhan kaç yıl daha oynar Topal kaç yıl daha oynar mantıklı düşünmeli Barış-M. Topal ortasahada banko olmalı.

Yeah,yuh,çüş ... Suyunu çıkarttınız :D

Vallaha kaliteli bir hoca olsa şu kadroyla ankaragücü karşısında ilk yarı gol yemeyin falan demez çıkın ilk dakikadan itibaren rakibi dağıtın der cesur olur biraz.

Büyük teknik direktör dediğiniz Lucescu'nun oynattığı oyun neydi yahu ?!

Yapmayın etmeyin,komik oluyorsunuz hem de baya :D

takımı istediğimiz başarıya ulaştırcak kapasitede değil bence..

Gerekçelerin neler ? Neye dayanarak söylüyorsun bunu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt