ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

Eger öyle birsey olursa buraya ciplak fotomu yükleyecem.

Üstelik elimde "Ben T*pum" diye bi yaziyla.

Olmazsa da sen hayal görmeyi brakacaksin ve dogrulari görmeye baslayacaksin oldumu renktasim?

Sabri, Yekta, Hakan Balta bunlar ikinci ligde zor oynar. Schalke gibi takimin karsisinda hele bunlar gülünc duruma düser.

Sabri 10 yil sonra Antalyaya karsi bi mac iyi oynadi diye adami naptilar. O yüzden bizim ülkemiz ve ülke futbolumuz ilerlemiyo, ve ilerlemeyecek bu gidisle.

Evvela sakin ol, alti ustu bir sakaydi.

Sabri veya Yekta fanboyu degilim, yerlerine Melo ve Eboue oynamali ama biraz fazla abartiyorsun. Benimkisi hayal ise 3-2 yenildigimiz Liverpool macinda o sezonun CL finalisti Liverpool'un sol kanadini otobana ceviren Sabri nedir? Veya Bordeaux maci..

[video=youtube;tiN6ftQ20yo]https://www.youtube.com/watch?v=tiN6ftQ20yo[/video]

Dedigim gibi Ahmet Yildirimlarla gidip Hertha'ya 4 caktik Almanya'da. Soz konusu Galatasaray ise gerisi tefarruattir.

Yanliz Schalke nin defansi da cok kötü. Lig baslangicinda, iyidi formdaydi defans...ama su an pek öyle sayilmaz

Kötü ve cok formsuz olan VFB Stuttgart'dan 3 gol yediler, ligin en kötü ekiplerinden Fürth (sonuncu -23averaj) kendi evinde 1:2 kaybetdiler.

Tamam onlarin defansi da cok iyi sayilmaz evet. Ama onlar ilk macini bizim sahamizda oynuyor.

Bizimde savunmamiz iyi olmadigi icin bi önemi kalmiyor iste. Diyelim bizim hücum iyi oldugu icin gol veya goller atiyoruz.

Ama kendi evimizde 0 gol yemeden bitiremezsek bu maci bizim aleyhimize ve Schalke icin cok büyük bi avantaj.

Schalke yine bi adim önde oluyor.

Hayir koymam. Melodan bahseden kim renktas?

O nerden cikti simdi?

Amerikan kanali BBC nin borsada degeri yükselirse sen atacakmisin peki?

....nekadar sacma, hic Meloyu falan karistirmadim ben cok gereksiz ve tuaf bu yorumun.

Karşılaştırma değilde Yekta oynamazsa yerine Gökhan Zan oynamayacağına göre. Bence mesajını editle ve sadece sarbi yaz. Bak sabri bile demedim sarbi yaz. Yoksa güzelim maçı izlemeyeceksin inat uğruna. :confused:

Eger öyle birsey olursa buraya ciplak fotomu yükleyecem.

Üstelik elimde "Ben T*pum" diye bi yaziyla.

Olmazsa da sen hayal görmeyi brakacaksin ve dogrulari görmeye baslayacaksin oldumu renktasim?

Sabri, Yekta, Hakan Balta bunlar ikinci ligde zor oynar. Schalke gibi takimin karsisinda hele bunlar gülünc duruma düser.

Sabri 10 yil sonra Antalyaya karsi bi mac iyi oynadi diye adami naptilar. O yüzden bizim ülkemiz ve ülke futbolumuz ilerlemiyo, ve ilerlemeyecek bu gidisle.

kardeş bizde kalp var.

Tamam onlarin defansi da cok iyi sayilmaz evet. Ama onlar ilk macini bizim sahamizda oynuyor.

Bizimde savunmamiz iyi olmadigi icin bi önemi kalmiyor iste. Diyelim bizim hücum iyi oldugu icin gol veya goller atiyoruz.

Ama kendi evimizde 0 gol yemeden bitiremezsek bu maci bizim aleyhimize ve Schalke icin cok büyük bi avantaj.

bakacaz artik. CL'de zaten Takim farkli oynicakdir. Paldir küldür hucum olmicak.

Antalya macinda gibi 4231 oynyialim, ve o oyun anlayis ile oyniyalim.

O mac'da Antlaya 0 sut ile bitirdi maci.

Evvea sakin ol, alti ustu bir sakaydi.

Sabri veya Yekta fanboyu degilim, yerlerine Melo ve Eboue oynamali ama biraz fazla abartiyorsun. Benimkisi hayal ise 3-2 yenildigimiz Liverpool macinda o sezonun CL finalisti Liverpool'un sol kanadini otobana ceviren Sabri nedir? Veya Bordeaux maci..

[video=youtube;tiN6ftQ20yo]https://www.youtube.com/watch?v=tiN6ftQ20yo[/video]

Dedigim gibi Ahmet Yildirimlarla gidip Hertha'ya 4 caktik Almanya'da. Soz konusu Galatasaray ise gerisi tefarruattir.

Ya brak allah askina ne otobani ne diyosunuz ya.

Futbolcu demeye bin sahit lazim. GS de torpille oynuyo. Bu adami benim kendi oynadigim alt kademe takiminda oynatmam yemin ederim.

Ayrica o Bordeauxa attigi gol kariyerindeki tek olumlu sey. Baska biseyini hatirlamiyorum.

Ne kadar alakasiz yorumlar yapiyorsun arkadas. Isterse 5-4 kazanalim yine iyi bir skordur, cunku rakibe mutlak galibiyet gerektiren bi skor olur, ve baski altinda oynarlar. Biz ise beraberlik yeter reyiz seklinde fazla baski olmadan oynariz.

neyse strese gerek yok. 11 belli

​

BI tek Drogba mi Burak mi ik 11 de baslicak buna Terim karar vericek.

Muslera

Eboue Semih Danny Riera

Melo Selcuk

Hamit Sneijder Amrabat

Drogba/Brk​

Ya brak allah askina ne otobani ne diyosunuz ya.

Herif tam bir rezil. Futbolcu demeye bin sahit lazim. GS de torpille oynuyo. Bu adami benim kendi oynadigim alt kademe takiminda oynatmam yemin ederim.

Ayrica o Bordeauxa attigi gol kariyerindeki tek olumlu sey. Baska biseyini hatirlamiyorum. Hep zarar verdi kazmanin ta kendisi.

ağır ol birader :mad:

Yekta cok yetersiz arkadaslar yapmayin. Bu maca Felipe Melo sart. Onsuz olmuyor bu tür maclarda.

Öküz degil ya bu sefer de kirmizi görsün. Ozaman kendi tabutuna civi cakmis olacaktir.

Yekta ve Sabri kesinlikle oynamamali. Bunlar oynarsa bilin isimiz zordan da zor.

Ne kadar alakasiz yorumlar yapiyorsun arkadas. Isterse 5-4 kazanalim yine iyi bir skordur, cunku rakibe mutlak galibiyet gerektiren bi skor olur, ve baski altinda oynarlar. Biz ise beraberlik yeter reyiz seklinde fazla baski olmadan oynariz.

Tamam birader, Galatasaray Adana Demirspor ile oynuyor haklisin.

okadar nefret dolu konusdun ki renkdas, eminim en az 4-5 kisi vardir, Yekta-Sabri baslasin, ve kazanalim istiyen simdi :D

AW: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

1-0 olsun bizim olsun..

almanyada'da 1 gol attikmi onlarin bize 3 atmasi gerekiyor sanirim

vallah gol yemeden bitirdikmi tammamdir bu is :cool:

Bu konuda sana katılıyorum ben renktaş. 4-1 5-1 5-2 gibi absürt skorlarla yenmedikçe gol yemememiz en büyük avantaj olur.

Muslera

Eboue - Dany - Semih - Riera

Selcuk - Melo

Hamit - Sneijder - Amrabat

Drogba veya Burak
​

Böyle oynarsak sansimiz cok iyi. En iyi kadro.

Sabri veya Yekta karisirsa isin icine ben mac izlemekten sogurum.

Cevap: AW: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke | 21.45 | 20 Şubat

1-0 olsun bizim olsun..

almanyada'da 1 gol attikmi onlarin bize 3 atmasi gerekiyor sanirim

vallah gol yemeden bitirdikmi tammamdir bu is :cool:

3:0 olsun bizim olsun isitoyrum ama :sad007:

Sabri neysede özellikle Yekta sirf Galatasaray taraftari oldugu icin duruyor takimda, bana göre topcu degil, kendi görüsüm..

Geri
Üst Alt