ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

SAHAYA PATATES EKSİNLER :yenieek:

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Taraftar o kadar gaza gelmiş gerek sosyal medyada gerek sokakta herkes bir heyecanla bahsediyordu maçtan ama sahada yine taraftar sustu takımı ateşliyemedi.

Sabri maç boyunca ne yaptı o yediğimiz gol pozisyonunda hamit kaç dk topu sakladı orada sabri gelmedi yardıma sonra top döndü gol oldu sabri yerinde de değildi bu adam o pozisyonda ne bindirme yaptı madem bindirme yapmıyorsun gol pozisoyonunda neredesin? Maç boyunca tek olumlu hareketi yoktu.

Selçuk gerçekten helal olsun deli gibi koştu 2 kişilik oynadı orta sahada tek başına savaştı desem yeridir garibana kimse yardım etmedi hem savunma olarak hemde hücum olarak kimse pas almaya gelmiyor bu çocuk daha ne yapsın ileri defans arkasına pas denedi yada drogbaya indirmeyi denedi.

Bunun dışında hocanın değişiklikleri kötüydü diyebilirim.

Genel anlamda Riera ve Selçuk haricinde ekstra bir şey yapan yoktu.

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Riera

Hamit-Selçuk-Melo-Amrabat(Engin)

Sneijder

Drogba (Burak)

2.maçta böyle oynayalım.. Burak'la başlayabiliriz daha sonra Drogba'yı alabiliriz , ya da tam tersi

yeter ki Sneijder'i sola hapsetmeyelim.

Adamların pas trafiğini kesemedik bir türlü top ona buna çarpıyor yine onların önünde kalıyor bizse bir türlü paslaşamadık.

Ben mi oynatacam gitsinler oyuncu alsinlalr selçuk kral oldu şu ülkede avrupada bir maç bile oynayabileceğini sanmiyorum oyuncu dediğin sneider gibi olur

bu arkadaş he deyip geçin saçmalamakta nirvanaya ulaştı

Burak sağolsun. Burak, Hamit ve Amrabat bu takımdan defedilmeliler. Emre Çolak da buna dahil.

Merak ettiğim şey, Sneijder neden çıktı?

Akşam akşam küfür yeme yine Burak yazıyo adam hala Burak yazıyo Burak'la derdin de senin be yeter adam efsane gol atmış sen hala Burak derdindesin yürü git ...

şu ülkede futboldan anlayan ne kadar az insan var ya önüne gelen 5 yaşından itibaren futbol konuşuyor bugün selçuk -melo-sabri ye iyi diyenler size ne denir bilmiyorum

Allah"ını seven hamiti kadroya yazmasın.. Hamit yazısını engelliycem göremiyim..

Fatih Terim sagolsun bu turu zor geceriz ulan insanda akil var mantik var sen sneijderi kanatta oynat sonra kötü oynadi diye cikart bu nasil bir mantik yahu...

Muslera

Eboue Semih Dany Riera

Melo Selcuk

Hamit/Burak Sneijder Amrabat/Engin/Emre

Drogba/Burak

bu kadroyu cikarmak cok mu zor...???

Ben mi oynatacam gitsinler oyuncu alsinlalr selçuk kral oldu şu ülkede avrupada bir maç bile oynayabileceğini sanmiyorum oyuncu dediğin sneider gibi olur

Yuh Selçuk'a bu maçta laf ediyosun ya ne diyim ben sana adam orta sahada ayakta kalan tek adamımızdı neyin kafasındasın sen ya ?

Ne takım olarak iyi defans yapıyoruz, bloklar arasını iyi kapatarak ve takım halinde birlikte hareket ederek ne de ofansif anlamda oyunu rakip sahaya yayamıyoruz. Dany-Semih ile Burak-Drogba arasındaki mesafe 50-60 metre. Bu çok daha az olmalı.

selçuk müthiş mücadele etti savunmada. ama hamitle beraber çok fazla basit top kaybı yaptı.

Ne yapsın adam orta sahada tek kaldı. melo zaten stoperlerin arasında kaldı ortada tek basına ordan oraya kostu zaten zemin berbat

:b5:

Valla ben olsam sola hamiti çekerdim sabri/eboue değişikliği yapardım al sana tamamdır takım böyle 2. yarı daha iyi oynardı o zaman burakda sözde kanat 4-2-3-1 versiyonnda oynardık ne güzel

düzeleceğini düşünmüyorum iki kanat'ta rezaletti burak'ın kanatta olup olmamasının farkı yok oynayacaksa forvet oynasın

ben mi oynatacam gitsinler oyuncu alsinlalr selçuk kral oldu şu ülkede avrupada bir maç bile oynayabileceğini sanmiyorum oyuncu dediğin sneider gibi olur

türkiye de yaşiyoruz sen başka bir ülkedesin galiba. Ya allah im şu forum bazen antu kafasina dönüyor. Yabanci siniri var öğren

Selçuk'a sallayan adam gider barça maçı izler Xavi'ye de sallar. "Maçın ortasında bi frikik atacak diye" ile başlayan bir cümle gördüm de güldüm çokça da düşündüm

Geri
Üst Alt