ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

he canım tamam ortamı germeye geldim ben cevap veremeyince ortaya bişeyler atmayı ne kadar seviyosunuz?
neden bu kdar uç örnekler veriyosunki selçuğu bırak real madridin ortasaha oyuncularından hangisi barcada ilk 11 oynayabilir komiksin ve buraya ortamı germeye geldiğin okdar belliki sçma sapan yorumlar yapıp duruyosun

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Medya maymunlarının oyuna gelen arkadaslarda hayal kırıklıgı buyuk olur tabi kimse 2 transferle bizi cl sampiyonu falan yapmaz

sneijderin devşirme sol bek riera nın önünde sol açık oynaması tüm oyunun gidişatını belirledi.adamlar paso ordan yüklendi.golü de öyle yedik.sineijder savunma ya-pa-mı-yo.yapamaz da zaten.ya ortada serbest oynatır tek forvet oynarsın ya da kanattan vazgeçer çift forvet oynarsın.ortayı kabak gibi açtık sol kanadımızı otoban ettiler.ikinci yarı amrabat girmese 2 tane daha yerdik kesin....

ah be fatih hoca.aksihar maçında ortaya 20 dk geçti sneijder ondan önceki 70 dk adını duymadığımız adam 3 net pozisyona soktu bizi...yapma fatih hoca yapma

Tek kale top oynadı Schalke tebrik ederim valla..

Gerçeği de kabul etmek lazım.Aynen senin de söylediğin gibi.

Adamlar tek kale oynadılar.

Arada inanılmaz bir kalite farkı olduğu çok açık.

Deplasmanda tur atlayacak bile olsak,bu futbol ile değil,inanç ya da azimle olur.Başka da tur şansımız yoktur.

Adamlar resmen harcadı bizi.

O kaçan pozisyonlar ne öyle.İnanılmazdı gerçekten.

Diyorum ya,

1-1 için Allah'a şükretmeliyiz.

Kaç haftadır Terim'in bi bildiği vardır, yaptığı doğrudur diyoruz, ama abi bu şampiyonlar ligi maçı, ne akla hizmet sen gidip Sneijder'i oyundan çıkarıyorsun? Takımda uzun top atabilen tek oyuncu, sen böyle bir maçta böyle bi anda gidiyorsun Sneijder'i çıkarıyorsun, bunun hiçbir açıklaması olamaz.

Burak meselesine gelelim, isterse 50 gol atsın bi sezonda. O kaçırdıkları pozisyonları atacak abi, bunun da bi açıklaması yok. Bütün pozisyonlarımızı yiyor, arkadan çekiyor düşürüyor rakip oyuncuları. Bu kafayla giderse kimse bana gelip Burak yıldızdır demesin.

Selçuk'un da biraz vites atması lazım, bu sezon yaptığı tek olumlu şey Fener maçındaki frikik golü.

Bi yandan da diyorum, biz Drogba ile Sneijder'i almasaydık ne yapardık acaba bu pasif oyuncularla.

Bu takımı kurtaracak tek isim Sneijder'dir attığı paslarla, ama sen ne hikmetse gidiyorsun oyundan alıyorsun adamı, çok ilginç.

üstelik de bu adamın solda oynayamadığını biliyorsun buna rağmen oraya koyup sonra da olmadı diye çıkarıyorsun

Arkadaşlar biz avrupa maçlarında deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz bakın ilk 3 deplasman maçımız...

emre colak'in gayet etkisiz sekilde oynadigi 90 dklar gozumun onune geldi de, sneijder'in su takimda hic bir sekilde oyundan alinmamasi lazim..

Bence hocanın en büyük hatası sağ bekte Sabri ile başlamaktı zaten yediğimiz golde kendisi neredeydi merak ediyorum..

Fatih hoca forma adaleti için oynattı Sabri'yi ama bu bir CL maçı burada Eboue'nin oynaması gerekliydi Sabri'nin defansif yönü yok.

Sabri: İyi başladık ama istediğimiz gibi bitmedi, iyi oynadık ama olmadı, Almanya'daki maçta da iyi bir oyun oynayıp turu geçicez, arkadaşlarıma gveniyorum biz bu turu orda geçicez, zemin çok kötüydü, bu bizim pas trafiğimizi etkiledi.

2.maçı kazanır çıkarız dert etmeyin.:yenieek:

şu defanstaki basit hataları yapmazsak fazla gol pozisyonu bulamazlar.

o 75-90 arası hataları aza indirelim.orda hata yapmayıp oyunu ileri yıksak belki atardık 2yi.boş boşuna adamlarda ümitlendi.

maç neredeydi beyler ben kaçırdım da keşke almanyada yaşasaydım da maça giderdim aaa dur ya yoksa hollanda da mı yok amerika yok yok ALLAH ALLAH bulamadım bir yardımcı olun neredeydi!!!

bence bugün 52 bin çekirdekçi vardı tribünde arkadaşım madem bağırmayacaksınız bırakında gerçekten bağıracak adamlar gitsin zaten kamera tribünü rasgele bir alıyor yarısı ünlü bu nedir ya rezalet yemin ediyorum ayıp BİZE ÖZELLİKLE GALATASARAYIMIZ böyle bir şeye alışın değil yazıklar olsun belki abartıyorsunuz diyeceksiniz ama şu anda özetini tekrar izliyorum kuru bir gürültü var bu işi bilenler yapsın ultraslan artık bıraksın şu reyiz ayaklarını tribün işini hallettsinler birlik yok...

gelelim maça sneijder ve drogba hazır değil hamit uyumsuz bu çok açık topu alıyor koşe kornerine doğru koşuyor güreşiyor topu kaybediyor hep bu drogba pres yapmadı koşmadı ama bu haliyle bile iyiydi sayılır burak'a çok iyi pozisyonlar açtı biraz burak akıllı kullansa bugün en az 3 tane sallardı(ama yinede burak çok iyiydi o da bir insan sonuçta) sneijder hala hazır değil bu sene de hazır olacağını düşünmüyorum amrabat değişikliği yerindeydi

takımın en iyileri;selçuk (iki yönlü futbolcu nedir konusuna cevaptı), riera(genel olarakçok iyiydi yerinde müdahaleler) ve muslera(gereğini yaptı golde de yapacak hiç bir şeyi yoktu)

sonuç; Almanya'da takımımıza müthiş bir özlem var gurbetçilerimiz İNANIYORUMKİ ASIL DESTEĞİ orada göreceğimize ve turu geçeceğimize İNANIYORUM ALLAH'ıN İZNİYLE..(Drogbada biraz daha hazır hale gelir ve pres yapmaya da başlarsa o zaman süper olur)

Bu maç burada bitmedi turdan ümidim % elli.

adamlar CL de namaglup sahamızdanda oyle cıktılar...O psikolojiyle cıkıolar maca...Adamlar kazanmak icin deil onurları icin cıkıyorlar maca kaybetmemek icin bugunde boyle oldu..boylesi takımı yenmek cok zor...tur cok zor

UEFA kupasını namaglup aldıgımızı unutma...Terim turu hediye etti

ben bişey demiyorum ya selçuk ortasahada yalnız kalmış melo ve selçuğu eleştiriyorum 2 saattir adam yalnız kalmış o yüzden oyun kuramadı diyo ne desek boş böyle taraftarlar anca 20 gol yedikten sonra akıllanırlar:SS:
Arkadaş sen içipmi geldin ya da maçı içipmi izledin Selçuğa laf atıyorsun Selçuk şu maçta tek olumlu oynayan adamdı. NET !

Sen adamı orta sahada yalnız bırakırsan yardım etmezsen adam kime bitirici pas atıcak. Selçuğun kritik müdahaleleri olmasaydı şuan başlıkta 1-3 1-4 gibi skor görüyor olurduk. Orta sahada birazcık top yapabildiysek bu Selçuğun sayesindedir.

Arkadaşlar tamam iyi oynamadık doğrudur eleştirebilirsiniz yanlız Hamit'in direkten dönen topu yine ilk yarıda Burak'ın çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kalıp atamadığı pozisyon neden bunları da hiç konuşmuyorsunuz bana kalırsa fena oynamadık..Ben başından beri bu sene cl hedefimize ulaştığımızı düşünüyorum bu işler öyle hop diye olmaz bizim hedefimiz bu sene mutlaka ama mutlaka lig şampiyonluğu olmalıdır, bu arenada yarışmak için tecrübe ,ekonomi,alt yapı ve belli futbol anlayışı ister ..

Yani uzun lafın kısası biz sürekli cl arenasına lig şampiyonu olarak katılırsak hem ekonomik olarak bir temel oluştururuz hem de tecrübe kazanırız bu maç için isyan edip karalar bağlayanlar lütfen Allah'a şükredin çok değil daha 2 sene önce Kümeye kümeye diye tempo tutup alay ediyordular azcık kıymet bilin lütfen hep destek tam destek..:ayatollah:

Olay yerli kalitesi.Tamamen bu.

Geçtim sabriyi hamiti

Galatasaray fener beşiktaştan bi yerli karması yap.Üstüne en yıldız yabancılarımızı koy.

Yine bu adamlar top diye oynar Türk takımlarını.

Şu maça göre 1-1 gayet iyi skor.

Deplasmanda gerçekten çok daha iyi oynuyoruz. Ümitliyiz başaracağız

Kaç haftadır Terim'in bi bildiği vardır, yaptığı doğrudur diyoruz, ama abi bu şampiyonlar ligi maçı, ne akla hizmet sen gidip Sneijder'i oyundan çıkarıyorsun? Takımda uzun top atabilen tek oyuncu, sen böyle bir maçta böyle bi anda gidiyorsun Sneijder'i çıkarıyorsun, bunun hiçbir açıklaması olamaz.

Burak meselesine gelelim, isterse 50 gol atsın bi sezonda. O kaçırdıkları pozisyonları atacak abi, bunun da bi açıklaması yok. Bütün pozisyonlarımızı yiyor, arkadan çekiyor düşürüyor rakip oyuncuları. Bu kafayla giderse kimse bana gelip Burak yıldızdır demesin.

Selçuk'un da biraz vites atması lazım, bu sezon yaptığı tek olumlu şey Fener maçındaki frikik golü.

Bi yandan da diyorum, biz Drogba ile Sneijder'i almasaydık ne yapardık acaba bu pasif oyuncularla.

Bu takımı kurtaracak tek isim Sneijder'dir attığı paslarla, ama sen ne hikmetse gidiyorsun oyundan alıyorsun adamı, çok ilginç.

sneijder konusunda haklısın.ama burak'ı eleştirecek kadar nankör olma bence.burak'tan önce sövülecek çok adam var.hamit mesela beş para etmez.dünyadaki en hantal sağ açık.kanat oyuncusu hızlı olur adam geçer.ama bu ayakta duramıyo.

Bence hocanın en büyük hatası sağ bekte Sabri ile başlamaktı zaten yediğimiz golde kendisi neredeydi merak ediyorum..

Fatih hoca forma adaleti için oynattı Sabri'yi ama bu bir CL maçı burada Eboue'nin oynaması gerekliydi Sabri'nin defansif yönü yok.

Hay senin sabri takintina!

Kormusun yoksa gozune birsey bulasti da silmeyi mi unuttun ?

Dany'nin kaptirdigi, hatali pasi yuzunden yemedik mi golu ?

eee?

en buyuk hata yanlis transferlerde...

melo takımın en iyi oyuncusuydu onsuz bir orta saha düşünemiyorum bir tane daha defansta melo olsa yada meloyu dany yerine koysak çok iyi olurdu.

Geri
Üst Alt