ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Selcugun mücadelesine kimse laf edemez. elinden geleni yapiyor. ama kardesim bir tane isabetli kanat degistir, ileriye top ulastir. bu mu Xavi yani?? türk oyunculardaki pas isabetsizligi inanilmaz. gördünüz mü Schalke yi?? adamlar makine gib pas yapiyor bu tarlada bile. bazi arkadaslar artik gercegi görsün. o sisirdiginiz oyuncular avrupada orta seviye bile degil. Selcuk ispanya orta sira takimlarda zor oynar. isteyen istedigini söylesin.

Cevap: ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray 1-1 Schalke 04 | Maç Sonucu | 20 Şubat

Takımın Sağ beki --> Eboue'dir.

Takımın Şampiyonlar Liginde oynaması gereken sistem --> 4 2 3 1

Sol kanatta vede hiçbir kanatta hatta kadroda --> Amrabat bulundurulmamalı. Çok eleştirdiğimiz Emre Çolak bu adamdan daha iyidir.

Rahat olun beyler Barcelona'yı düşünün herifler 2-0 yenildiler ama rövanşta acımazlar bence :D

648438_Galatasaray_SK.jpg

İnşallah bir sonraki maça böyle çıkarız umutsuzluğa lüzum yok gruplarda da herşey kötü başlamıştı ama sonu iyi bitti yine başarırız :yenieek:

iste ideal asıl kadromuz bu...Ama adım gibi eminim goreceksiniz terim o macta bile bu kadroyla cıkmayacak maca...dedigim gibi ben son iki senedir ideal kadroyla mac izledigimi hatırlamıyorum..tum macları izledigim halde

Futbolculara bir şey diyen yok,(Dany,Hamit hariç).Fatih Terim suçlu.

Bu kadro elimde olsa bende aynı kadro ile çıkardım. Sneijder ve Drogba geldi diye Burak'ı kesmem.ya 3 ünü birlikte oynatırım yada bu riski alırım.

Schalke takımına karşı tutmadı.İkinci maçta Schlkeye uygun kadro ile çıkarız.Bundan eminim .Tur da bizim olacak

emre colak'in gayet etkisiz sekilde oynadigi 90 dklar gozumun onune geldi de, sneijder'in su takimda hic bir sekilde oyundan alinmamasi lazim..

colak gibi snider de maalesef kanat olmadigi halde orada harcanacak:o:o

bu 442 de ne varmis

elindeki malzeme neyse ona göre sistem kur:sad007::sad007:

Lan maç 1-1 şu foruma giren maçı izlemeyen biri fark felan yedik sanacak ne bu yorumlar akhisarla oynamadık alman takımıyla cl son 16 maçına çıktık ne bekliyordunuz??

ŞL 12/13 2. Tur 1.Maç | Galatasaray - Schalke 04 | 21.45 | 20 Şubat

Kanat oyunculari ve kanat varyasyonlari iyi bir takima karsi oynadik. Adamlar iyi analiz etmisler, ozellikle kanatlarda 3 kisiyle cogalan bir oyun oynadilar.

İlk yarida bu anlamda sansliydik.

Hem cift forvet hem de Sneijder'i sol onde oynatmanin cok buyuk risk oldugunu bu yarida gorduk, hoca da gordu ki 2. yarida Amrabat'i Riera'nin onune koyarak vemutlaka Riera'ya yardim edecek sekilde klasik 442ye donduk.

2. yarida bu sayede daha yuksek defans guvenligiyle, oyuncularin da ezberledigi formatta oynadik.

Ama bu seferde tekrar sezonun ilk devresindeki ortasahadan top cikaramayan kimlige burunduk.

Ben diyorum ki Sneijder oynamali ama tek forvetli sistemle.

Oyuncu olarak tek soyleyecegim Dany.

Kotuydu.

hamit,riera,semih,dany bu seviyelerin oyuncuları değiller

ben ümitsiz değilim , bence turu geçeceğiz

beni endişelendiren sneijder'in solda oynatılması.. Umarım artık kendi mevkiisinde oynar

sneijderin devşirme sol bek riera nın önünde sol açık oynaması tüm oyunun gidişatını belirledi.adamlar paso ordan yüklendi.golü de öyle yedik.sineijder savunma ya-pa-mı-yo.yapamaz da zaten.ya ortada serbest oynatır tek forvet oynarsın ya da kanattan vazgeçer çift forvet oynarsın.ortayı kabak gibi açtık sol kanadımızı otoban ettiler.ikinci yarı amrabat girmese 2 tane daha yerdik kesin....

ah be fatih hoca.aksihar maçında ortaya 20 dk geçti sneijder ondan önceki 70 dk adını duymadığımız adam 3 net pozisyona soktu bizi...yapma fatih hoca yapma

Golü yemenin sol açıkla sol bekle alakası yok.. Dany gibi önündeki adama pas bilmeyen birinin yüzünden yedik aynısını Sabri'de, Amrabat'ta, Hamit'te yaptı yahu az bakarak pas verseler olmuyor yani hemen hemen her pozisyon kaptırdığımız toplarla..

Sneijder olayına katılıyorum adam serbest oynamalı derken adamı sol kanat yaptı birde geri gelmesini bekliyor..

Sneijder varken en azından ileri çıkıyorduk ama yokken onuda yapamadık.. Ha çıkması defansif olarak doğru muydu %100 doğruydu... Çünkü Hamit hariç çıkabilecek kimse yoktu sahada Hamit çıksa da sağ açığa geçecek değişen birşey olmayacaktı..

Melo çok iyidi, Selçuk defansif olarak iyidi, Sneijder oynadığı sürede ofansif olarak çok iyidi.. Semih iyidi, Dany berbattı kırmızı bile görebilirdi.. Riera eh işte, Sabri fena değildi.. Burak bildiğimiz gibi, Drogba'ya 2 adamdan aşağı basmadılar biride onun boşalttığı alana koşamadı biri extradan gelip drogba'ya bastı her seferinde fizik olarak daha güçlendiğinde o 2 stoperi de alıp yürüyecek tipte bugün yine her topu indirdi..

Hamit'e ayrı parantez açmak istiyorum iyi oynamadı ama yine direkten döndü topu artık bu ne şansızlık mıdır uğursuzluk mudur büyü müdür nedir ya boş kale topu direğe nışanlamak nasıl birşeydir ya diyeceğim ki beceriksiz değil toplara gayet iyi vuran biriydi..

Yav arkadaş basit bir şey var oda şu ;

Ligde

-------------Muslera----------------

--Eboue---Semih---Dany--Riera----

--------------Melo-----------------

--Hamit---------------Selçuk-----

------------Sneijder----------------

-------Burak----------Drogba-------

Avrupada

-------------Muslera----------------

--Eboue---Semih---Dany--Riera----

----------Melo---Selçuk--------------

--Hamit---------------Amrabat------

------------Sneijder----------------

-----------Burak/Drogba----------

şeklinde oynayacaksın sneijderi sol açık oynatmak gibi fanteziye gerek yok

Hadi kötü oynadık, kadro kötüydü, taktik zaten sıfırdı. İyide bu stadtaki seyirciye ne oldu? Uyudu hepsi.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Deminden beri diyorum taraftar takımı ateşleyeceğine , taraftar bekliyoki takım bizi ateşlesin gol atsın 2-0 3-0 olursa coşarız biz bi kerede siz ateşleyin şu takımı be ... Hatta geçtim takımı ateşlemelerini bağırmalarını hatalarda ahhhhh uhhhh ları yapmasınlar homurtularından vazgeçsinler daha memnun olurum ...

Yahu beyler tırstığını takım Almanya Liginde 9.cu sanki Bayern Munich ile oynuyoruz kaybedersekte sağlık olsun ne yapalım...

Ama dediğim gibi Schalke kendi evinde 2 tane atsa bile rahat oynayamaz çünkü 2 gol yerse elenirler. Deplasmanda akıllı oynarsak turu geçeriz..

lig için sağ kanatta burak düşünülebilir ama CLde olmaz. takım savunmasındaki zaafları gördük.

Oraya yenmeye gidiyoruz, güzel tarafı bu bence. Herkes gönlünü ferah tutsun.

Skor taraftarları hadi gidin yatın da moralimiz düzelsin.

iste ideal asıl kadromuz bu...Ama adım gibi eminim goreceksiniz terim o macta bile bu kadroyla cıkmayacak maca...dedigim gibi ben son iki senedir ideal kadroyla mac izledigimi hatırlamıyorum..tum macları izledigim halde

geçen sene koma da filanmıydın?

Geri
Üst Alt