ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

Elmander yor, Burak vur olmaz. Rio ve Vidic'i Elmander yoramaz. STSL stoperleriyle kıyaslamayın. Evans oynarsa belki... Ama Elmander yoracak diye gol pozisyonuna girmemeye gerek yok. Tek forvet çıkalım çok daha rahat bastırırız ataklarını ve kontralardan da iyi pozisyonlara girebiliriz. 4-5-1, 4-2-3-1 iyidir.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United - Galatasaray | 19 Eylül | 21.45 | Smart S

İnsanlar ama bunlar android türünden. En iyisi tek forvet. :yenieek:

Bence taktikten taviz vermeyiz.Yine 4-4-2 çıkarız.

Ben nedense çok ümitliyim.Puan alacağız bu maç.(inşallah)

Bence taktikten taviz vermeyiz.Yine 4-4-2 çıkarız.

Ben nedense çok ümitliyim.Puan alacağız bu maç.(inşallah)

Puan almayalım yenelim. :yenieek:

Elmander yor, Burak vur olmaz. Rio ve Vidic'i Elmander yoramaz. STSL stoperleriyle kıyaslamayın. Evans oynarsa belki... Ama Elmander yoracak diye gol pozisyonuna girmemeye gerek yok. Tek forvet çıkalım çok daha rahat bastırırız ataklarını ve kontralardan da iyi pozisyonlara girebiliriz. 4-5-1, 4-2-3-1 iyidir.

Tek forvet çıkarsak en mantıklı seçim Burak olur bence.

Defansımız şampiyonluk maçı gibi olmalı, aynen. Ama ofansif açıdan da bi şeyler yapmalıyız, rakibi 90 dakika sahada kabul etme saçmalığı yapmamalıyız. Ayrıca Balta şampiyonluk maçında Dia ve Şam'ı savunamamıştı yeteri kadar, Rafael ve Valencia baya zorlayacaktır, bu yüzden tek forvet oynasak defansif zaaflarımızdan biraz olsun kurtulabiliriz bence.

Emre Çolak ile başlarsa resmen biteriz.

Bu maçta kanatlar,Hamit Amrabat ya da Engin Amrabat olmalı.

Beklerin çok ciddi desteğe ihtiyacı var.Bunu Engin ve Amrabat yapar,yapabilir.Ama Emre Çolak'ın defansı 0.Çocuğu kağıt gibi ezerler.

Benim favorim Engin Amrabat'tır.Engin kaç maçtır oynamıyor.Maç formunu falan bırakın.Onun gibi bi 4 ciğerliye,kırmızı görmüş boğaya ihtiyaç var.

Balta tek kalırsa yanarız kül oluruz,her kesilen orta canımızı yakar.+ united'ın bi özelliği daha var.Defanstan dönen toplarda ceza alanı önüne iyi yayılıyorlar.Geleni asılıyorlar kaleye.

Bizimkiler bu maçta baya baya yorulacaklar,allah yardımcımız olsun..

4-4-2 cıkacaksak umut-elmander olmalı..

Yarin mac öncesi programi olurmu ? Yani ingiltereden baglanicaklar biraz konusacaklar felan filan ?

Önde baski yapmanin ne kadar etkili olacagini bilemiyorum ManU macinda.

Ne kadar baski yaparsak yapalim, Old Trafford´da bizi kontraatak futbolu oynamaya mahkum edecekler.

Bu bir gercek yani. Ve ben Elmander´in buna uygun olduguna hic inanmiyorum.

Selcuk, Amrabat, Burak üclüsü diyorum, baska da birsey demiyorum.

Gol atabilmemiz icin bu üclü oynamali. Selcuk Burak´i en az 4-5 kere kacirir o macta.

Burak´in hizina da kimse yetisemez. Baskinin kralini Umut yapar zaten

Muslera

Eboue-Semih-Dany-Balta

Hamit-Çolak-Melo-Selçuk-Amrabat

Burak​

Valla kim atarsa atsın ama Elmander'in utandıracak bi gol atacağını da sanmam.

Ayrıca Elmander'in bu maçta oynamasını istemiyorum. Tek forvet çıkalım, orta sahayı kalabalık tutalım Umut veya Burak oynasın. Biri sonradan girsin.

Tek forvet çok zorlanırız bence Vidic ve Ferdinand gibi adamların arasında kaybolur Burak.. Umut ve Elmander bence bu maçın adamları baskı yapmaya, sert oynamaya ihtiyacımız var yoksa Vidic gibi adamlar adım attırmaz tek başına ama Elmander gibi bir vikingi yanına koyarsan işte o zaman işler değişir..

Tek forvet çıkarsak en mantıklı seçim Burak olur bence.

Tek forvet çıkarsak sonumuz olur.Elmander defans içinde kaybolur,defanstan kuracakları oyun 30 sa 130 olur.Sürekli baskı yeriz.

Umut Elmander ya da Umut Burak ile başlamalıyız.Umut zaten highone.Forvet ortasaha defans farketmez.heryerde basar.

Fatih hoca işini bilir.yeterki oyuncular bireysel hata yapmasınlar..

Beklerin çok ciddi desteğe ihtiyacı var.Bunu Engin ve Amrabat yapar,yapabilir.Ama Emre Çolak'ın defansı 0.Çocuğu kağıt gibi ezerler.

Benim favorim Engin Amrabat'tır.Engin kaç maçtır oynamıyor.Maç formunu falan bırakın.Onun gibi bi 4 ciğerliye,kırmızı görmüş boğaya ihtiyaç var.

Balta tek kalırsa yanarız kül oluruz,her kesilen orta canımızı yakar.+ united'ın bi özelliği daha var.Defanstan dönen toplarda ceza alanı önüne iyi yayılıyorlar.Geleni asılıyorlar kaleye.

Bende Hamit yerine Engin tercihinden yanayım ama aklımda olan soru şu. Hamit'in CL tecrübesi şüphesiz tartışılmaz. Acaba gerçek hamit gibi oynayıp yararlıolabilir mi.?

Önde baski yapmanin ne kadar etkili olacagini bilemiyorum ManU macinda.

Ne kadar baski yaparsak yapalim, Old Trafford´da bizi kontraatak futbolu oynamaya mahkum edecekler.

Bu bir gercek yani. Ve ben Elmander´in buna uygun olduguna hic inanmiyorum.

Selcuk, Amrabat, Burak üclüsü diyorum, baska da birsey demiyorum.

Gol atabilmemiz icin bu üclü oynamali. Selcuk Burak´i en az 4-5 kere kacirir o macta.

Burak´in hizina da kimse yetisemez. Baskinin kralini Umut yapar zaten

Kesinlikle katılıyorum. Elmander kontratak futboluna uygun değil. Ortasaha ve ileriyi kalabalık tutmamız lazım. Melo defansa yardım ederse savunma problemi ortadan kalkar. Yapmamız gereken oyunu ceza sahamızın etrafında oynatmamak.

5'li orta saha:

---Melo-Selçuk----

Hamit-Emre-Amrabat

-----(Engin)

Bu şekilde uygun bence.

4-4-2 cıkacaksak umut-elmander olmalı..

Bu yüzden 4-4-2 çıkmamalıyız zaten. 4-4-2'de rakibin ataklarını bastıracağız diye pozisyona giremeyeceğiz. Elmander zaten pozisyona çok zor giriyor, Umut da Burak'tan daha çok zorlanır pozisyona girme konusunda. Tek forvet çıkıp Umut veya Burak'ı oynatmalıyız.

Bu arada Dipnot : Fatih hoca,United'ın zorlandığı bütün maçların kasetlerini ezberlemiş.Sanırım taktik,zorlanan Manchester'ın rakipleri ve oyun tarzlarına göre ayarlanacak..

Bugün sabahliyalim beyler yoksa erken yatip erken kalkarsak ben mac saatine kadar dayanamam :b5:

bu takım tek forvet oynamaz arkadaşlar.boşuna kafanızı yormayın. en önemli taktik.. elmander ve umutla rakip stoperleri yorup, 60-70 dk dan sonra burakla vurmak.tabi bu dakikalara kadar gol yemememiz lazım. olaki 1-0 geriye düşersek fatih hoca bütün riskleri alır ben söylim.

Bende Hamit yerine Engin tercihinden yanayım ama aklımda olan soru şu. Hamit'in CL tecrübesi şüphesiz tartışılmaz. Acaba gerçek hamit gibi oynayıp yararlıolabilir mi.?

Orada da sürat devreye giriyor.Milli maçta Robben hamiti yerlerde sürüdü.United'da da Evrası var Nanisi var Valencia'sı var.

Benim tercihim Engindir.Deli top çalar o çocuk.

Tek forvet çıkarsak sonumuz olur.Elmander defans içinde kaybolur,defanstan kuracakları oyun 30 sa 130 olur.Sürekli baskı yeriz.

Umut Elmander ya da Umut Burak ile başlamalıyız.Umut zaten highone.Forvet ortasaha defans farketmez.heryerde basar.

Fatih hoca işini bilir.yeterki oyuncular bireysel hata yapmasınlar..

Fatih Hoca tek forvet çıkarak orta sahayı daha kalabalıklaştırmak isteyebilir.Mantıklı da olabilir belki ama biz tek forvet çıkarsak oyuna rolanti başlamış gibi bir havamız olur bence de bocalarız.Çünkü biz oyunu 0-0 kontrol edicek bir takıma sahip değiliz.Yine oynayabildiğimiz kadar atak oynarız bence.Çift forvet çıkmalıyız bence de bu maç.

Ama Fatih Hoca'nın kafasında tek forvet varsa bu isim Burak olmalı.

Bu maç defans dörtlümüz + Melo çok dikkatli olmalı.Özellikle United'ın kenarlardan açtığı ortalarda beklerin kademe anlayışlarını kaybetmemeleri şart oğlu şart.

Bir de Melo'nun bu maça çok iyi konsantre olması lazım.Ceza sahası önüne seken topları çok iyi temizlemesi lazım.:ka21:

Geri
Üst Alt