ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Bu mac Beraberlik ile bitmesi lazimdi. Hakketik. 2tane net penalti verilmedi.

Napalim .... Bu takim ile gurur duyoruz , iyi oynadilar Aslanlar. Inglizler son dakikalarda korkutuk ya..o bile yeter.

unutmiyalim, nerden nerye geldimize, ve karsindaki takim, CL'e en cok katilan United.

Gercek konusim, üzüntü daha fazla, cünkü EN AZ bi beraberik hakketmisdik...

Takim iyi sinyaler verdi , illersi icin... Avrupa'ya geri dönüsümüz , berki skor olarak degil, ama Oyun olarak cok iyi'di

Tebrikler Aslanlar, bu tarfater sizinle gurur duyor.

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Bizim takımda Selçuk ve Melo biraz daha dominant olsaydı bence çok daha iyi olurduk.

Hamit'in direği yalayan topunda nefessiz kaldım resmen, o nasıl kaçtı ya:(

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Fatih hocam !! HakanBaltayi lutfen dayak at meloya dövdur adam

Akkillanmazmi be valencia allahtan orta beceremedi yoksa 3/4 olurdu

Hakeme penaltı pozisyonları için sallardım ama Manu'ya da çalmadığı bir iki pozisyon vardı. Karşılıklı çalmayarak hesabı kapattı kendince.

4-4-2 de kevgire döneriz diyen arkadaşlar nerede?

Hakem kötü ona eyvallahta kötü olan bir tek hakem mi sence? Ya Hakan ya Melo bunları konuşan yok...Özellikle Hakan..Çağlar a bundan sonra daha fazla şans verilmeli..

Dany'nin kurtardığı pozisyonlardan fark daha fazla açılmadı.

Sadece biraz fizik ve hız var başka da bir şey yok.Bir hareketle maç kurtarabilir ahanda böyle salakça bir hareketle de maç verebilir.Defanslarda olması gereken oyunu okuma özelliği,zeka falan sıfır bu adamda.Topu kapıyor abuk subuk hareketler yapıyor ondan sonra.O hatayı yaptıktan sonra istediği kadar pozisyon kurtarsın yenilmişiz ne önemi var gerisinin?

Ben gerçekten takımımla gurur duyuyorum Old Trafford da ancak bu kadar oynanırdı diyorum ...

Aydın'ın pozisyonu konusunda emin değilim ama verilmeyen onun dışında 2 net penaltı var bence 3 de direkten dönen top e daha ne yapsaydık ?

Pozisyon vermedikmi verdik ama Old Trafford'da istediğimiz oyunu oynadık istediğimiz oyunun cilvelerindede o pozisyonları vermemiz gerekiyordu ...

Zaten başta Umut'un penaltısını verseydi şerefsiz oğlu şerefsiz herşey çok farklı olabilirdi ...

Muslera ===> son zamanlardaki formsuzluğunu üstünden atmıştı mükemmel oynadı gerçekten işte beklediğimiz Muslera bu ...

Eboue ===> oldukça güzel oynadı bindirmelerini de yaptı defansınıda yaptı

Dany ===> Goldeki hatayı sadece ona yüklememek lazım Melo ve Hakan'ında çok büyük hatası var onun dışında harika oynadı diyebilirim inanılmaz müdaheleler yaptı ... İlk yarı biraz riskli hareketler yaptı ama ikinci yarı olağanüstüydü bence ...

Semih ===> Oda bu yaşta 0 tecrübe ile elinden geleni yaptı bence ...

Melo ===> Bugün bence sahadaki en kötü oyuncumuzdu özellikle ikinci yarı resmen eli belinde dolaştı ataklarda zamanında geri dönemedi sezon başında yaptığı 1 ay ekstra tatilin acısını yaşıyoruz...

Selçuk ===> Beklediğimiz Selçuk değildi sanki ama yinede iyidi tabi

Amrabat ===> İlk yarı fena değildi ama defansa hiç yardım etmedi ikinci yarı düştü zaten oyundan

Hamit ===> Bence bugün sahadaki en iyi adamımızdı mükemmel oynadı gerçekten doğru yerde doğru zamanda doğru haraketleri yaptı sürekli beklediğimiz özlediğimiz Hamit bu işte

Umut ===> yazık oldu

Burak ===> Beklediğim koşuları yapamadı pasları alamadı kral ya pek etkili değildi

Elmander ===> koştu çabaladı her zamanki gibi ama etkili olamadı pek

Emre & Aydın ===> Beklenen pozitif katkı gelmedi

Ben Fatih Hocama Allah Razı olsun diyorum gerçekten gururla izledim takımımı korkaklık yapmadı Old Trafford'da bu gruptan birinci çıkma şansımız var hala inşallah herşey güzel olur bizim için ...

Edit: Hakan'ı unutmuşum ama söyliycek bişey yoktu sahi Hakan oynadımı ?

ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 19 Eylül |

Yoksa MELO bir tek turkligindemi mi yildiz lasiyor =[ yoksa bizim turkligi cok mu zayif

Hakem 2 penaltımızı vermedi, MAnchester'ın 2 penaltıs vardı zaten 1'ini verdi. Ne hesabı kapatması?

Kondisyon olarak bizden çok yukardaydılar. Son yarım saatte enerjimiz kalmadı. Aslında oynadığımız her rakibi bu alanda ezdik ve maç sonlarında diri kaldık ama Premier Lig'de oynayan bir takıma karşı bunu yapmak çok zor elbette. Onlar çok farklı bir tempoda oynuyor ve bu alışkanlığın getirdiği yüksek kondisyonları var.

Bu maçta çok yorulduk. Hafta sonu oynayacağımız rakibin çok zorlu bir rakip olmaması (Akhisar) iyi oldu. Bir deplasman maçımız olsaydı puan kaybetme ihtimalimiz yüksek derdim ama içerde Akhisar'ı kolay geçerek bu maçın yorgunluğunu çok hissetmeyiz diye düşünüyorum.

kondisyon olarak bizden cok yukarida falan degiller.

sen bir topu kapmak icin 2 dk hayvan gibi kosuyorsun, adamlar ise pas ypaip seni kosturuyor.

adamlar senin gibi pres yapip güc harcamiyor, aldikalri toplari senin gibi hizli kaybetmiyor.

dolayisiyla cok daha ekonomik oynayabiliyorlar, gpclerini sonuna kadar cok iyi saklayabiliyorlar.

biz ise o kadar pres yapiyoruz topu kapmak icin, sonra aldik mi 1 dk tutmadan kaybediyoruz, sonr atekrar, sonra tekrar vs vs cok dogal oyunun son arim saatte yorulmamiz.

ki, bizim gibi pres yapmamasina ragmen manuda pek sadiramadi..

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 1.Maç | Man United 1-0 Galatasaray | 2.Y | 19 Eylül |

Ozan bey,emir falan yok orda,en azından ben emir maksatlı söylemedim.Maçın bitişiyle birlikte ilk mesajınızın direkt "melonuzu sevin" diyerek ortaya kurban atarmışcasına olması.Her neyse uzatmak istemiyorum.Saygılar.

bir daha söylüyorum o zaman melonuzu sevin sahip çıkın biz onu kasımpaşalar akhisarlar için aldık bu kadar tahammül ettik giren çıkan savaşan tüm oyuncularımızı tebrik eder alınlarından öperim bu formayı giyen her oyuncuya da saygı gösteririm zorundayım çünkü ancak melo buysa diyecek bir şey yok basın toplantısında brezikya hocası da görsün demekle olmuyormuş demek ki

Hakan Balta aksıyor, adamlar hep sol kanadımızdan geldiler. Dany de maça kötü başladı, yediğimiz golde pozisyonu takip etmedi ama maçın devamında çok iyi oynadı. Bir tane yaratıcı hücumcu eksiğimiz var, bu çok net ortaya çıkıyor böyle zor maçlarda.

Bu sene biraz ama önümüzdeki senelerde Avrupa'da ismimizden çok bahsettireceğiz.

Selçuk'un kafayla vurduğu top nasıl girmedi, gol diye ayağa kalktık top resmen giriyor gibi yapıp girmedi...

Umut çıkmasaydı ne olurdu Allah'ım ..

Geri
Üst Alt