ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Anahtar yok anahtar... Kilidi acacak anahtar lagzim :coffee:

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Kolay maç olmayacak. Braga'ya saygım var iyi takım ama sorun Galatasaray'da. Cimbom kendi Sahasındaki tansyonu yüksek Maçlarda, Kazanması şart olan maçlarda çok zorlanıyor, kolay Gol yiyor ve Puanlar kaybediyor. Geçen Sezonki Playoff maçları misal.

ManU maçı kimseyi yanıltmasın o maçta tam anlattığım gibi üstlerinde bir baskı yoktu, 3-4 tane yese niye yedin denmiyecek bir durumdu.. Çok Gol Pozisyonuna giriyoruz ve bunları cömertçe hatcamazsak Bragaya karşı rahat'da kazanabiliriz..

Maç klasik oldu aynı yukardaki gibi.. Kısacası süpriz olmadı yine alışılmış bir şekilde malubiyet oldu..

öyle toplu kombine satarsan oturan taraftar gelir böyle :mad:

bumu arena ?

bu gruptan rahat cikariz diyenler aldimi bugün cevabini.. anlayamiyorum ben bu melonun bu takimda nasil forma giydigini.. ya icim can agliyor , engin tamam yapti bi hata bence kendiside cok kötü acisini cekiyordur,futbolcu icin oynayamamak en kötü seydir.. onun icinde benim tahminim ,oynasa bugün engin herkesten cok koyardi yüregini ortaya.. bu maca bisey denilmez, sadece oyuncumuz elmandere gecmis olsun diyorum ve umarim sen oynarsin da artik burak yer alamaz

Umut bu takimin topcusu degilmi? Neyapti? Haaa kostuuu pardonn

Amrabat'ın çıkmasında ki sebep neydi çözemedim hala.

Yaratıcı oyuncu eksikliği çok fazla maalesef..

Ve bu sebeple cl de kapanan hiç bir takımda 3 puan alamayız..

Puan alınabilecek maçlar içerdeki united, deplasmandaki cluj maçları..

Bu braga aynı şekilde oynar yine evinde, macera aramaz..

:(

Gol atmamaya oynadık resmen.

O ortalar neydi öyle yahu ? Siz kimsiniz muz orta açacak.

Adamların kucağına top attık.

Kısa ve net kötüydük.

En büyük sorun ortasahaha da idi.

Selçuk-Melıo etkiliyse Galatasaray'da etkili

Selçuk-Melo etkisizse Galatasaray leş

saçmalıyor herkes çıkın oksijen alın.

buraktan umuttan s.ligi forveti olmaz derken millet saldiriyodu bize burda,biz bu forvet bozuntulariyla gol atmadan bitiririz grubu net

Nerde o kenardan takimi yöneten Fatih Terim. Hocamizi severim dakika 70 den sonra izleyebildim ama benim baktigim süre Fatih Terim takimi gaza getirmedi eskisi gibi. mac icinde ve devre arasinda biraz daha sertlik bekliyorum eski Fatih Terim gibi

adam nerdeyse tribüne gönderiliyodu

kapanan savunmalara ceza sahası dışında şut atmazsan çok zordur açmak anca duran toptan felan bulacaksında atacaksın koskoca takımda 1 2 tane emre vurdu isabetsiz aydın vurdu direkten döndü başka şut yok antremandan çok oyunculara oyun bilgisi verilmesi lazım kapalı savunmalar açık savunmalar vs vs

Acıdan ölmek üzereyim. 1-2 yenildiğimiz fener maçında bile bu kadar üzülmemişimdir. Kahroldum.

60 dakika herkesle didisti ve yoruldu.. Scott Piriye soyleyelim elden gecirsin. 90 dakikaya yaymali..

Not: Selcuk Inana neoldu abi boyle

abdullah denen şahsiyetin eseri.milli takım hatrına sustuk sustuk ama açık ve net talimatlı sabote etti adamı ...

kuralar çekilince öyle demiyordu kimse ama lokum gibi grup çıkarız nah çıkarız şimpiyonlar liginde bizim ligdeki gidi kelek takımlar yok şampiyonlar ligi=tecrübe o yüzden fazla kızmıyorum takıma bu sene zaten fazla beklentim yoktu ama hala gruptan çıkma şansımız var sonuna kadar kovalamalıyız. ne olursa olsun en kötü uefa'ya gitmeliyiz.

Hakemin taaaaaa ....

Ordaki seyirciyede dicek tek kelime bile bulamıyorum net bi şekilde yazıklar olsun ulan bu kadarmı uyuz adam bir araya toplanır be ? Bu takımı ayağa kaldırcaklarına 3 boyutlu şovmuş vay beee ne büyük olay ama kareografiymiş vayyy beee ulan takımın geri düşmüş sus pus oturuyosun spastik gibi ...

Lanet olsun yaa dicek bişey yok ama tek diyebilceğim gerçekten takımımızı fazla büyütüyoruz gözümüzde emre & aydın'dan medet umuyoruz ...

Yaratıcı oyuncu eksikliği çok fazla maalesef..

Ve bu sebeple cl de kapanan hiç bir takımda 3 puan alamayız..

Puan alınabilecek maçlar içerdeki united, deplasmandaki cluj maçları..

Bu braga aynı şekilde oynar yine evinde, macera aramaz..

:(

:ka21:

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-1 SC Braga | İkinci Yarı | StarTv | 2 E

bikaç isim dışında çok kötüydük takım olarak.ama üzülmedim bu yenilgiye.yol uzun.moralinizi bozmayın.:ayatollah:

bu takımın 3 tane adama ihtiyacı var. yabancı klas forvet, adam eksiltebilen kanat ve sol bek

Geri
Üst Alt