Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolay maç olmayacak. Braga'ya saygım var iyi takım ama sorun Galatasaray'da. Cimbom kendi Sahasındaki tansyonu yüksek Maçlarda, Kazanması şart olan maçlarda çok zorlanıyor, kolay Gol yiyor ve Puanlar kaybediyor. Geçen Sezonki Playoff maçları misal.
ManU maçı kimseyi yanıltmasın o maçta tam anlattığım gibi üstlerinde bir baskı yoktu, 3-4 tane yese niye yedin denmiyecek bir durumdu.. Çok Gol Pozisyonuna giriyoruz ve bunları cömertçe hatcamazsak Bragaya karşı rahat'da kazanabiliriz..
ben o işi ordu yaptı sanıyordum...
bu gruptan rahat cikariz diyenler aldimi bugün cevabini.. anlayamiyorum ben bu melonun bu takimda nasil forma giydigini.. ya icim can agliyor , engin tamam yapti bi hata bence kendiside cok kötü acisini cekiyordur,futbolcu icin oynayamamak en kötü seydir.. onun icinde benim tahminim ,oynasa bugün engin herkesten cok koyardi yüregini ortaya.. bu maca bisey denilmez, sadece oyuncumuz elmandere gecmis olsun diyorum ve umarim sen oynarsin da artik burak yer alamaz
Nerde o kenardan takimi yöneten Fatih Terim. Hocamizi severim dakika 70 den sonra izleyebildim ama benim baktigim süre Fatih Terim takimi gaza getirmedi eskisi gibi. mac icinde ve devre arasinda biraz daha sertlik bekliyorum eski Fatih Terim gibi
60 dakika herkesle didisti ve yoruldu.. Scott Piriye soyleyelim elden gecirsin. 90 dakikaya yaymali..
Not: Selcuk Inana neoldu abi boyle
Yaratıcı oyuncu eksikliği çok fazla maalesef..
Ve bu sebeple cl de kapanan hiç bir takımda 3 puan alamayız..
Puan alınabilecek maçlar içerdeki united, deplasmandaki cluj maçları..
Bu braga aynı şekilde oynar yine evinde, macera aramaz..
![]()

85. dakikada sanki 3-0mış gibi gol atma ihtimali bitmiş başarılar gelir geçer diye başlayanların adı da taraftar işte.