ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | 2 Ekim

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Bir lafımda taraftara o kadar kombineyi alan taraftar buysa yazık her maça böyle oynayacaz anlaşılan hiç itici güç olamadılar

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray 0-2 SC Braga | Maç Sonucu | StarTv | 2 Ek

Hamitede burda gecen yani seyi saydidiryorlardi.

Galatasaray tarafatarinin kafasi degismeli artik.

Kendimizi dev aynasinda goruryoruz arkadas bu kadar basit.

Turkiyede bir bok futbol oynandigini saniyorlar.

Ulan bir seyler bekledigimiz Selcukun daha SL: de 2.,maci

takimda en fazla SL gormus forvet Elmander oda bir elin parmagini gecer ya gecmez

NE BEKLIYORSUNUZ KI?

Ya abicim Mac'tan önce dersin bu Rakip'in Takim'i bizden daha iyi, daha tecrübeli, kagit üzeri favori, tamam.

Ama sen evinde oynuyorsun ve iyi'de oynuyorsun.

Kötü olan taraf, iyi oynayip kaybetmek !

Örnek verim Bate Borisov gitti Bayern'e karsi 3-1 kazandi, tek kale oynadi.

Simdi Mac ayni Futbol ile berabere bitse kim üzülecek ?

Bate mi Bayern mi ?

transferlere bosuna laf atmayin, burak bosun alaf atmayin, bugun burak kadar akftif olsa keske umut ve elmander

bana hic kimse palavra anlatmasin

"cesur, 4-4-2 oynatir 2-4-4 oynatir" diye diye hocayi gaza getirdi medya falan.

bugun bizim oynadigimiz ofans futbolu barca bile oynamiyor

hani onlar gibi top kaybetmeden oynayabilsen, ok derim ama senin en gec 4. pasta top rakibine gidiyor.

üstüne birde bu kadar ofansif, ortada sadece formsuz melo ve yaninda selcuk ile kapanan takima karsi, sampiyonlar liginde oynamaya kalkarsan, böyle ders verirler sana iste.

böyle futbol olmaz abi, olmaz.

adamlar nasil ofansa geliyor, ne kadar cool geliyor, ne kadar ne yaptigi bilerek geliyor

bizimkiler ise bamm bummm diye öylesine gelmeye calisiyor, ve her 4. top, her 4. pas kayediliyor.

herkes rakip yari sahasinda iken, pas göstere göstere pas kaybi yapmak, inanin bana baska bir sampiyonla rliginde cok ama cok az görüceginiz birsey.

ne buraka, ne amrabata nede bir baskasina sallamasin kimse bosuna, bana hic ama hic kimse hikaye anlatmasin, sorun sistemde, yada hocanin futbol anlayisinda.

süper lig takimlari yok sampiyonla rliginde sana karsi...

Sistem aynı sistem geçen seneki ile. Ama daha kötü oynuyoruz. Sebebi oyuncuların formsuzluğu ve transferlerin yetersizliği.

Sene başında çok lüzumsuz transferler yapıldı. Hepsi ortalama oyuncular. Bizim eski takımın seviyesinden yukarda değiller. En fazla eşit seviye. Bunu elşmden geldiğince her platformda paylaştım. Bu olaya bir de önemli oyuncularımızın formsuzluğu eklenince Fatih Hoca'nın yapacağı bir şey kalmıyor. Geçen sene formda olan, Hakan, Selçuk, Melo, Emre, Eboue hatta Muslera(bugün iyiydi) dökülüyor. Engin zaten yok. Sıkıntı burda kesinlikle.

Ne olursa olsun destek şart.

3. çıkalım bari.

1 ay önce dream team derken şimdi 3.lüğe razı olduk. bu takım geçen yıl iyiydi gelen adamlar takımın içine etti

nasıl olurya elimizden geleni yapıyoruz girmiyor abi ya

bugun Arenanin en kotusu taraftardi ,ben oturdugum yerde cildirdim

ŞL 12/13 H Grubu 2.Maç | Galatasaray - SC Braga | 21.45 | Star Tv | 2 Ekim

Baros vardi bir zamanlat

Arkadaşlar hiçbir futbolcuya kızamıyorum. Bu adamlara talip olan onları yeterli gören yönetim ve teknik heyetimiz. Yani arz ve talep meselesi. Burak ya da bir diğeri ne diyecek bu parayı alamam ben sandığınız gibi iyi bir golcü değilim mi diyecek. Adamın elinden gelen budur. Onu oraya getirenlerde sorun bence. İyi bir golcü iyi bir orta saha alamadık almadık. Bu takımla gene Türkiye de şampiyon oluruz ama avrupa artık kolay değil. Gerçekten acı ama hiçbir şey oynayamadık. Adamlar ne istedilerse yaptılar. Bence bu tecrübeyle de alakalı değil oynayan futbolcuların kalitesiyle alakalı. Bu takım bu futbolcularla 10 sene de şl ne kalsa birşey değişeceğini zannetmiyorum.

Ne yazıkki yıllarca dişimizle tırnağımızla avrupa da yaptığımız ismi yok etmeye devam ediyoruz ve ezikleri sevindiriyoruz.

Banane abi kaça kaç oynadığından. Topu ayağında tutmadan golleri atarsın 100 kişiye karşı oynasan da bir şey yapamazlar. Oyuncuya sallamayacağım da kime sallayacağım.

Bende buna ayarım; "maçtan sonra oyunculara sallamayın." Kime neye sallayım abi, gelin bana sallayın madem ben suçluyum.

Sallamanın bir ayarı yok ki.

Bugün kötü oynadı denir,sen ne halt ettin denir.Kızılır falan ama

Dün King dediği adama rezil oyuncu,bundan bir halt olmaz felan diyor adam.

Üstelik ertesi mac iyi oynadımı tekrar king oluyor.

hala selcuk diyor ya selcuk ne yaptı allah rızası icin ?

Kardeş yapma allah aşkına,bir adam kötü gününde olabilir ama çıkar bir orta keser,serbest vuruş atar kendine gelir,takımda kafaya orta açan sadece Selçuk var.

buraktan umuttan s.ligi forveti olmaz derken millet saldiriyodu bize burda,biz bu forvet bozuntulariyla gol atmadan bitiririz grubu net

Rahman Sengun ismini yazdim senin.onlarin gol atdigi maclarda hatirlatirim sana.

Kaçan pozisyonlar, şanssızlık, vs bir yana;

4-4-2'de bu forvetler ile iyi alan savunması yapıp ortayı iyi kapatan takımlar karşısında (ki Avrupa böyle), özellikle kazanmak zorunda çıkarsak sahaya, kilitlenmemiz çok kolay. Rakip yarı sahaya yerleştiğimiz süreye oranla çok verimsiz ve etkisiz hücum ediyoruz, yeterince yaratıcı olamıyoruz çünkü birincisi rakipler en güçlü atak alanımız olan ortayı iyi kapatıyorlar, kanatlarda birebirde etkili adamımız yok (4-4-2'de de bu biraz zor zaten), ortalarda ve şişirme toplarda da forvetlerimiz yeterince becerikli değil. Böyle olunca pozisyona az girebiliyoruz.

budur iste, hicbirsey yapamiyoruz

akhisara karsi bile gole kadar hicbirsey yapamadik, düsün ynai.

amrabat, aydin, emre ve üstüne cift forvetle 4-4-2 oynamaya calismak, inanilmaz bir olay, super ligde bile yapamazsin bazen ki yapamadin son macta.

ligin basindna beride etkisiz oyniyorsun..

bu oyun şablonuyla ve forvet hattımızla ş. liginde başarılı olmamız mucize bence. ş ligi için lucescunun taktikleri işe yarar. fatih hoca her maça karşısında akhisar varmış gibi 11 çıkarıyor. bu oyun tarzımızla sıfır çekme olasılığımız oldukça yüksek

Aynen katiliyorum renktas, benim demek istedigimde bu zaten...

her maca ayni taktikle cikmak sacmaliktir.. artik butun kucuk takimlar seni cozuyor..

allah yardimcimiz olsun. elaleme sakiz oluyoruz boyle

Bizim takım akıllanmıyor ağa. Arda 'ya kaptanlık verdiniz şişti, uçtu gitti. Tutmuş Selçuk 'a veriyorlar. Niye veriyorsun abi Selçuk 'a Muslera 'ya ver ne bileyim. Çok mu şart. Derdi ne anlamıyorum ki Selçuk 'un bir sıkıntısı var.

ulan engin sen nası bi ruh hastasısın gittin hakemi dövdün, hey allahım ya.

Biraz şansta yok.

Direkler hep bizimi olur yahu.

Ne zaman hareketlensek şut atsak direk.

Küfür ettircek şu direkler artık..

Saraçoğlunda direk

Old Trafforda direk

Burda direk.

Yetti artık.Büyümü yaptırsak ne ya.

Taraftar Murat 131'den inip Ferrari'ye binmek istediği için böyle tepkiler geliyor işte.Aç gözlüyüz.Önce bi Fiat'a binecez,sonra Megane bineceğiz.Durun hele.Ne bu açgözlülük.

neyse avunmak için buraya gelen 218 konuğu da sevindirmeyin daha fazla.benim takımımdan umudum var, herşey yoluna girecektir.iyi geceler:tiphat:

Geri
Üst Alt