ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

A8LT0lRCIAAff_2.jpg

Barış avatar resim uyumu yapmışsın hacı..

Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım

Zafer sarhoslugu almis basini gidiyor.

Acikcasi ben o kadar göz acici bulmadim mücadelemizi, bir sürü hata yaptik ve rakip takim beceriksiz kaldi yoksa bir cok pozisyonda kalecimiz ile karsi karsiya kalabilecek pozisyonlar yaratti ManU. Neyse 3 Puan cok ama cok önemliydi beni en cok sevinderen konu ise oyun tempomuz ilke defa bu seviyeye ulasti bu sezon. Melo kendini toparladi diyelim, Selcuk kötü baslasada sonradan kendine geldi, Riera, AMRABAT cok iyi mac cikardilar, Burak yine golünü atti ve resmen bos alan yaratmak adina kosu yaptigini gördügümde sevinc cigliklari attim tv karsisinda. Hamit Eboue uyumsuzlugu halen en büyük eksigimiz bunu bir türlü toparlamak lazim ki bunu basardigimiz anda ligi silip süpürürüz ve Sampiyonlar liginde en büyüklere karsi az da olsa sansimiz olur yoksa bir üst tur ve aufwiedersehen.

[halentatminolmayanvekatkatdahaiyibirGalatasaraybekleyentaraftarmodu]

Ayni fikirdeyim Renktas,defans hatti tümüyle Galatasaray gibi bir Takimin defansi olcak oyuncular deil,her pozisyon korku heyecan.

Orta sahada gecen yilki pres gücü haala yok,ileri dönük cabukluk kreativlik eksik.

Burak ve Amrabat haala su hissi bana veremiyor, önemli olan Galatasaray Takimi. Mesela Hakan Sükür haftalarca gol kacirirdi ama Takimin bir parcasi oldunu Takim icin var oldugu hissini daima hissettirirdi Tarftara.

Ama bu gece konusulcak seyler deil bunlar,Hoca insallah haftalar gectikce sorunlu bölgeleri sirayla düzeltir.Bu gece galibiyetin tadini cikarma zamani.

Bu star a da tepki göstermenin zamanı geldi. Bu nasıl maç yayınlamaktır. Maç başlayınca yayına girmeler sesi kısmalar. Ulan fenerin dandik Uefa maçlarına bile daha çok özen gösteriyolar. İnsan bi yorumcu felan kor sanki hazırlık maçı yayınlıyolar.

az sonra ntvsporda özet olacak

bence vasattı. selçuğun kendine gelmesi lazım

Kendine güveni eksilmiş sanırım. Sürekli geriye oynuyor.

Bir pozisyonda geriye dönmeyi düşündü, rakip gelince ileri hamle yaptı, sonra tekrar dönecek gibi oldu, rakip yine bastırınca ileri oynamak zorunda! kaldı. İyi de pas verdi soldan, hatırlayacaksınız pozisyonu.

Bu hali beni epey şaşırttı.

özet başlıyor

291745_392321364181843_1124593682_n.jpg

:lol:

Alınca değişeyim deme sana saydırırız Sergen..

baksana ercan taner bile değişmiş.ölü gibi maç anlatıyo.şahenk çok para vermiş belliki fenere gelince coşuyo. ona bile iş vermiycem ben.ama dediğim gibi bigün ferit şahenkin sahip olduğu başta ntvspor,sonra star ve kral pop benim olacak.:D

---

................................................................................

Pardon, sevinmek yasakmış... Bi daha olmaz...

Arkadaşlar bugün 30 Ekim 2001' de 2-0 kazandığımız PSV maçından sonra KENDİ EVİMİZDE ki ilk galibiyetimizi aldık , o günden beridir BUGÜNÜ bekliyordum ,

Tebrikler Aslanlar :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Abi galibiz mutluyuz da sanki adamlar çok taktılar bu maçı gibi davranmayalım. Düşün bizim Aydın, Ufuk falan maça çıkıyor, yeniliyoruz çünkü garantilemişiz. Sonra aslanı yerin dibine sokmuşlar. Gülmez miyiz?

Arkadaşlar bugün 30 Ekim 2001' de 2-0 kazandığımız PSV maçından sonra KENDİ EVİMİZDE ki ilk galibiyetimizi aldık , o günden beridir BUGÜNÜ bekliyordum ,

yanlısın var renktas 2005 te lıverpool u yenmiştik necati ve okan gol atmıstı olımpıyat stadında

Abi galibiz mutluyuz da sanki adamlar çok taktılar bu maçı gibi davranmayalım. Düşün bizim Aydın, Ufuk falan maça çıkıyor, yeniliyoruz çünkü garantilemişiz. Sonra aslanı yerin dibine sokmuşlar. Gülmez miyiz?
yav senin moralin bozuk biliyoruz da birak millet sevinsin iste

bu istatistiklerede hastayım sanki 2001den beri hergün kendi evimizde cl maçı yapıyoruz :asd:

Ntvspor'da özeti var Cluj maçının.

Yedek medek tarih manuyu yendiğimizi yazar gerisi hikaye , boş beleş bi galibiyette değil ayrıca üst tur için büyük avantaj yakaladık

Geri
Üst Alt