- 20 Eylül 2009
- 19.496
- 17.987
- 2.943
Cevap: ŞL 12/13 H Grubu 5.Maç | Galatasaray 1-0 M.United | Maç Sonucu | 20 Kasım
Barış avatar resim uyumu yapmışsın hacı..
Barış avatar resim uyumu yapmışsın hacı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zafer sarhoslugu almis basini gidiyor.
Acikcasi ben o kadar göz acici bulmadim mücadelemizi, bir sürü hata yaptik ve rakip takim beceriksiz kaldi yoksa bir cok pozisyonda kalecimiz ile karsi karsiya kalabilecek pozisyonlar yaratti ManU. Neyse 3 Puan cok ama cok önemliydi beni en cok sevinderen konu ise oyun tempomuz ilke defa bu seviyeye ulasti bu sezon. Melo kendini toparladi diyelim, Selcuk kötü baslasada sonradan kendine geldi, Riera, AMRABAT cok iyi mac cikardilar, Burak yine golünü atti ve resmen bos alan yaratmak adina kosu yaptigini gördügümde sevinc cigliklari attim tv karsisinda. Hamit Eboue uyumsuzlugu halen en büyük eksigimiz bunu bir türlü toparlamak lazim ki bunu basardigimiz anda ligi silip süpürürüz ve Sampiyonlar liginde en büyüklere karsi az da olsa sansimiz olur yoksa bir üst tur ve aufwiedersehen.
[halentatminolmayanvekatkatdahaiyibirGalatasaraybekleyentaraftarmodu]
bence vasattı. selçuğun kendine gelmesi lazım
Alınca değişeyim deme sana saydırırız Sergen..
---
:tiphat:
![]()
Arkadaşlar bugün 30 Ekim 2001' de 2-0 kazandığımız PSV maçından sonra KENDİ EVİMİZDE ki ilk galibiyetimizi aldık , o günden beridir BUGÜNÜ bekliyordum ,
yav senin moralin bozuk biliyoruz da birak millet sevinsin isteAbi galibiz mutluyuz da sanki adamlar çok taktılar bu maçı gibi davranmayalım. Düşün bizim Aydın, Ufuk falan maça çıkıyor, yeniliyoruz çünkü garantilemişiz. Sonra aslanı yerin dibine sokmuşlar. Gülmez miyiz?
Arkadaşlar bugün 30 Ekim 2001' de 2-0 kazandığımız PSV maçından sonra KENDİ EVİMİZDE ki ilk galibiyetimizi aldık , o günden beridir BUGÜNÜ bekliyordum ,