ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Evet yok malesef ama en azından Burak'tan daha yararlı olur. Ekstra bir beklentim yok zaten 2-3 oyuncumuz dışında diğerlerinden. Topun bizde kalmasını sağlayan ve takım savunmasına katkı sağlayan biri olsun yeter. Bu bence ne Bruma ne de Umut olur Juventus maçında, Amrabat sanki daha önde gibi diğerlerinde göre.

Tabi Mancini'nin Burak'ı maç sonuna kadar oynatacağını hepimiz biliyoruz.

bruma son yarim saat girsin. o amrabata hiç güvenmem. geçen juventus bir girdi penalti yaptirdi. birde yavaşlamiş oynamaya oynamaya. dötünü zor taşiyordu antep maçinda

Ntv'deki meteoroloji uzmanı abi stadın konumu yanlış diyor. Birçok altyapı eksiği var diyor. çok da doğru diyor..

Evet yok malesef ama en azından Burak'tan daha yararlı olur. Ekstra bir beklentim yok zaten 2-3 oyuncumuz dışında diğerlerinden. Topun bizde kalmasını sağlayan ve takım savunmasına katkı sağlayan biri olsun yeter. Bu bence ne Bruma ne de Umut olur Juventus maçında, Amrabat sanki daha önde gibi diğerlerinde göre.

Tabi Mancini'nin Burak'ı maç sonuna kadar oynatacağını hepimiz biliyoruz.

amrabat olmaz ama mactan bi gun once soyle bi kadro kurduydum

eboue-selcuk-melo-riera

----sneijder---bruma---

-----------didi---------

bugün saat 18e kadar yoğun kar bekleniyormuş istanbulda.maç 21.45 de olsa hava gayet güzel olacaktı. neden 15e alınır maç anlamak zor.

amrabat olmaz ama mactan bi gun once soyle bi kadro kurduydum

eboue-selcuk-melo-riera

----sneijder---bruma---

-----------didi---------

Bruma çok çok zayıf kalıyor. İlk Juventus maçında da gördük adım atamadı top ile. Amrabat'ı söylememin nedeni fizik gücü, Bruma'nın özellikle bu hava şartlarında hiçbir şey yapamyacağını düşünüyorum. Bol yağmurlu Cluj maçında Amrabat çok iyi oynamıştı mesela hatırlarsan. Gerçi oynadığı tüm Cl maçlarında iyiydi Amrabat geçen sene.

baya bir tepede zaten ondan 5 dakikada bembeyaz oldu. fazla tepede:D

Dağın başındaki stadı itelediler bize resmen o yüzden böyle şeylere maruz kalıyoruz.

Paramız yok hazır stat veriyorlar ayağına milyarlık ASY arazisinden çıktık burada bir yığın yükümlülüğe girdik. Allah kuruşu, beleştepe vs gibi ithamlar da cabası...

BJK gibi kendi yerimizden ayrılmadan stadımızı yaptıracaktık...

geriye 60 dakika kaldiya o yuzden :D

Zaten şimdi asıl korkmamız gerekiyor, Mancini oyuncu falan değiştirmez 60 dk'da. O yüzden sen Bruma'yı unut ben de Amrabat'ı unutayım. Geriye falan düşersek Umut'u alır Burak'ı da Drogba'yı da çıkarmaz Mancini. Fatih Terim'de de olan saçma bir "ne kadar forvet o kadar gol" mantığı Mancini'de de var. :D

Zaten şimdi asıl korkmamız gerekiyor, Mancini oyuncu falan değiştirmez 60 dk'da. O yüzden sen Bruma'yı unut ben de Amrabat'ı unutayım. Geriye falan düşersek Umut'u alır Burak'ı da Drogba'yı da çıkarmaz Mancini. Fatih Terim'de de olan saçma bir "ne kadar forvet o kadar gol" mantığı Mancini'de de var. :D

Ya bende anlamiyorum, daha kalitesiz anadolu takimlarinin kapandigi zamanki kilidini cozemiyoz. Ondan kat kat kaliteli ve buyuk takim kapaniyor. Ustelik savunma konusunda master yapmislar biz hala ortasahaya gerektigi kadar onem vermiyoruz. Kilit ortasaha oyunculari ile acilir forvetlerle degil ki.

Fransa milli takimida Oliver ve Benzema ile gomulen bi gurcistana karsi oynamisti. Forvetler macta 1 kez olsun gozukmediler mac sonu benzema ve oliver'i islikladi bi kisim taraftarlari. Oyun olarak hemen hemen ayni olacak Juventus gomulecek biz ataktayken (gomulmemesi mucize gibi cunku biz atak yapana kadar 2 dakika falan geciyor o zamana kadar savunma yerlesir) Delici adams sart. Hatta melo gibi dikine giden adamlar olmali ki o bile yetersiz boyle durumlarda. Bruma o yuzden ise yarayabilir

[attachment=5568:691311.jpg]

Hakemin ısrarla maçı tatil etmesinin sebebi belli oldu :)

Ekli dosyalar

• 691311.webp
    691311.webp
    44 KB · Görüntüleme: 138
Dün maç durduğu andan sonra 1 saat içinde maç tekrar başlardı rahatlıkla. O bahsedilen dolu ieklindeki kar durmuştu. Çizgiler çizildikten sonra rahatlıkla ilk yarı oynanır ve devre arasında daha da güzel temizlenirdi.

Dün de söyledim bugün Uğur Meleke de yazmış. Hakem muhtemelen Juventus aleyhine bir hatadan korktu. Çükü DK finalinin şimdiden en büyük adayı. Juve aleyhine yapacağı hatada İtalyan lobisi yerdi bunu

Bir çok oranizasyonda ki buna UEFA maçları da dahil daha kötü şartlarda oynandı maç.

Ya bende anlamiyorum, daha kalitesiz anadolu takimlarinin kapandigi zamanki kilidini cozemiyoz. Ondan kat kat kaliteli ve buyuk takim kapaniyor. Ustelik savunma konusunda master yapmislar biz hala ortasahaya gerektigi kadar onem vermiyoruz. Kilit ortasaha oyunculari ile acilir forvetlerle degil ki.

Fransa milli takimida Oliver ve Benzema ile gomulen bi gurcistana karsi oynamisti. Forvetler macta 1 kez olsun gozukmediler mac sonu benzema ve oliver'i islikladi bi kisim taraftarlari. Oyun olarak hemen hemen ayni olacak Juventus gomulecek biz ataktayken (gomulmemesi mucize gibi cunku biz atak yapana kadar 2 dakika falan geciyor o zamana kadar savunma yerlesir) Delici adams sart. Hatta melo gibi dikine giden adamlar olmali ki o bile yetersiz boyle durumlarda. Bruma o yuzden ise yarayabilir

Doldurcan ortasahaya Engin-Selçuk-Melo-gerekise Emre, Sneijder önlerinde ve ilerde Drogba. En azından pas yaparız, pres yaparız. Şuan ki durumdan kesinlikle daha iyi oluruz.

Şu an Levent'teyim, hayvan evladı gibi kar yağıyor. Normal bir stad olsa sıkıntı olmaz da bizimkinde maç oynanabilir mi bilmiyorum.

Ntv gösteriyor şu an stadın içini zemin baya kalın karla kaplı + çatıdan da düşüyor kar kütleleri. Çok zor bu maçın oynanması.

Geri
Üst Alt