ŞL 13/14 B Grubu 6. Maç | Galatasaray 1-0 Juventus | Maç Sonucu | 11 Aralık | Star TV

Tamam dün galibiyetin tadını çıkardık, biraz da gerçekleri yazalım;

Buraya gelip Mancini'yi övmeyin Allah aşkına. Adam sadece maçı izledi, üstüne tüm maç boyunca Burak ile bizi 10 kişi oynattı tıpkı diğer maçlardaki gibi. Helal olsun sahada mücadele eden 10 kişiye. Sadece Juventus ile değil Mancini ve Burak ile de mücadele ettiler. Oynadığımız futboldan utanıyorum, Melo-Sneijder ve Drogba'nın ayağına bakıyoruz her maç.

utanılacak bişey yok, önemli olan bunu iyi uygulayabilmek. sen gol yemeden bu maçı tamamlayıp şu hava şartlarında bulduğunu atıyosan iyi oynamışsındır.

burakın artık barca-bayern gibi oyun oynama hayallerini, futbol sadece topa hükmetmek değil artık. mourinho sizin utanılacak futbol dediğiniz futbol ile ingiltere şampiyonluğu, italya şampiyonluğu, ispanya şampiyonluğu ve en önemlisi şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazandı. git sor bakalım inter taraftarı utandı mı barca karşısında %20 topa sahip olup turu geçerken.

utanılacak bişey yok, önemli olan bunu iyi uygulayabilmek. sen gol yemeden bu maçı tamamlayıp şu hava şartlarında bulduğunu atıyosan iyi oynamışsındır.

burakın artık barca-bayern gibi oyun oynama hayallerini, futbol sadece topa hükmetmek değil artık. mourinho sizin utanılacak futbol dediğiniz futbol ile ingiltere şampiyonluğu, italya şampiyonluğu, ispanya şampiyonluğu ve en önemlisi şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazandı. git sor bakalım inter taraftarı utandı mı barca karşısında %20 topa sahip olup turu geçerken.

Barça ile oynamadık, oynamıyoruz. Akhisara da böyle oynuyoruz, Juventus'a da. Ben utanıyorum, sizleri bilemem.

bazı arkadaşlar bayerni desteklesinler ne dertleri olur ne de tasaları, bu memnuniyetsizlik nedir arkadaş ya her maçtan sonra aynı muhabbet,juventusu elemişiz yine memnun olmayanlar var

şampiyonlar ligi tarihinde en kötü averajla gruptan çıkan takım olmuşuz. ( - 6 )

daha önce - 4 ile rosenborg varmış

O değilde ne büyük bir camiayız. Koyduk mu sadece sahadaki rakibe değil 25 milyon+10 milyon+sayısız Galatasaray düşmanına top yekün koyuyoruz.. :trollfacce.gif:

beyler o değil de webo ve bruno alves'in yaptıkları mallıkları gördünüz mü twitterda :D antu kafası tüm camiaya yayılmış bunlarda

beyler o değil de webo ve bruno alves'in yaptıkları mallıkları gördünüz mü twitterda :D antu kafası tüm camiaya yayılmış bunlarda

webo da 40 yıllık fenerlı oldu ya nedıyım.

teneke bağlayıp kovalanınca saydırır ama

İtalya basini yazmis cimlerin bi tarafi bataklik 2 yari Galatasaray'in hucum edecegi bolge daha temiz sizcede bu garip degilmi yazmislar :asd: kudurun lan :ka23:

dün ultraslan a girişte bi müzik çalıyordu onu nerden bulabiliriz bayağı hoşuma gitti.. hatta o müzik beni gaza getirdi o karda kışta maça koştum:)

1460294_695460480499220_1359428237_n.jpg

:d

Tamam dün galibiyetin tadını çıkardık, biraz da gerçekleri yazalım;

Buraya gelip Mancini'yi övmeyin Allah aşkına. Adam sadece maçı izledi, üstüne tüm maç boyunca Burak ile bizi 10 kişi oynattı tıpkı diğer maçlardaki gibi. Helal olsun sahada mücadele eden 10 kişiye. Sadece Juventus ile değil Mancini ve Burak ile de mücadele ettiler. Oynadığımız futboldan utanıyorum, Melo-Sneijder ve Drogba'nın ayağına bakıyoruz her maç.

Sirf Burak'i oynattigi icin salliyorsun Mancini'ye. Kompleks olmus Burak sende.

Mancini ile mucadele etti takim demek sadece sacmaliktir Suha kusura bakma. Mancini'nin akilli oyunu sayesinde ciktik. Bunu gorememek icin takintili olmak lazim.

Mancini'ye rağmen kazandık. Sanki çok ahım şahım oynadık. Eksiklerimiz belli biz rezil olan sahanın bölgesinde 2 pas yapamıyorduk adamlar ona rağmen 2.yarı tehlikeli olabildi. Tipik Türk yorumu şu yaptığın gerçeklerden uzak. Juventus ile şu anki takım ile düzgün bir sahada oynasak 10 maçtan 7 tanesini kaybederiz. Gerçekci olmak Türk halkı için çok zor birşey eğitim şart.

Sacmalamaktan ne diyecegini sasirmissin. Olaylardan oynanan oyundan bir gram cakmadiginda cok acik ve net. Juventus ile oynanan 7 maci filan kaybetmeyiz. Yeter ki bu kadar akilli oynayalim. Sizin gibi adamlarin yeri Umit Ozat'in yani.

Sirf Burak'i oynattigi icin salliyorsun Mancini'ye. Kompleks olmus Burak sende.

Mancini ile mucadele etti takim demek sadece sacmaliktir Suha kusura bakma. Mancini'nin akilli oyunu sayesinde ciktik. Bunu gorememek icin takintili olmak lazim.

Mancini'ye rağmen kazanmasını bildi sahada bulunan 10 oyuncumuz. Gayet takıntısız bir şekilde yazıyorum, bil istedim.

Geri
Üst Alt