Eren Arslan
10 Numara!
- 22 Haziran 2009
- 16.911
- 5.070
- 2.493
İtalya"ya dönmediyseler bi maç daha yapabiliriz ne dersin juve?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam dün galibiyetin tadını çıkardık, biraz da gerçekleri yazalım;
Buraya gelip Mancini'yi övmeyin Allah aşkına. Adam sadece maçı izledi, üstüne tüm maç boyunca Burak ile bizi 10 kişi oynattı tıpkı diğer maçlardaki gibi. Helal olsun sahada mücadele eden 10 kişiye. Sadece Juventus ile değil Mancini ve Burak ile de mücadele ettiler. Oynadığımız futboldan utanıyorum, Melo-Sneijder ve Drogba'nın ayağına bakıyoruz her maç.
utanılacak bişey yok, önemli olan bunu iyi uygulayabilmek. sen gol yemeden bu maçı tamamlayıp şu hava şartlarında bulduğunu atıyosan iyi oynamışsındır.
burakın artık barca-bayern gibi oyun oynama hayallerini, futbol sadece topa hükmetmek değil artık. mourinho sizin utanılacak futbol dediğiniz futbol ile ingiltere şampiyonluğu, italya şampiyonluğu, ispanya şampiyonluğu ve en önemlisi şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazandı. git sor bakalım inter taraftarı utandı mı barca karşısında %20 topa sahip olup turu geçerken.
şampiyonlar ligi tarihinde en kötü averajla gruptan çıkan takım olmuşuz. ( - 6 )
daha önce - 4 ile rosenborg varmış
beyler o değil de webo ve bruno alves'in yaptıkları mallıkları gördünüz mü twitterdaantu kafası tüm camiaya yayılmış bunlarda
beyler o değil de webo ve bruno alves'in yaptıkları mallıkları gördünüz mü twitterdaantu kafası tüm camiaya yayılmış bunlarda
kudurun lan :ka23:
abi geberiyorum ya,ahaha![]()
Tamam dün galibiyetin tadını çıkardık, biraz da gerçekleri yazalım;
Buraya gelip Mancini'yi övmeyin Allah aşkına. Adam sadece maçı izledi, üstüne tüm maç boyunca Burak ile bizi 10 kişi oynattı tıpkı diğer maçlardaki gibi. Helal olsun sahada mücadele eden 10 kişiye. Sadece Juventus ile değil Mancini ve Burak ile de mücadele ettiler. Oynadığımız futboldan utanıyorum, Melo-Sneijder ve Drogba'nın ayağına bakıyoruz her maç.
Mancini'ye rağmen kazandık. Sanki çok ahım şahım oynadık. Eksiklerimiz belli biz rezil olan sahanın bölgesinde 2 pas yapamıyorduk adamlar ona rağmen 2.yarı tehlikeli olabildi. Tipik Türk yorumu şu yaptığın gerçeklerden uzak. Juventus ile şu anki takım ile düzgün bir sahada oynasak 10 maçtan 7 tanesini kaybederiz. Gerçekci olmak Türk halkı için çok zor birşey eğitim şart.
Sirf Burak'i oynattigi icin salliyorsun Mancini'ye. Kompleks olmus Burak sende.
Mancini ile mucadele etti takim demek sadece sacmaliktir Suha kusura bakma. Mancini'nin akilli oyunu sayesinde ciktik. Bunu gorememek icin takintili olmak lazim.