ŞL 13/14 Final | Real Madrid 4-1 Atletico Madrid | MS | 24 Mayıs | ŞAMPİYON R. MADRİD

10313836_10152197319521843_2438699193020674114_n.jpg

di maria'yı ben çok beğenmedim,çoğu pası ve ortası başarısız oldu ama çok çalıştı maçta real adına,bu da bir gerçek..

Bale gibi bir adam mutlaka sağ ayağını da geliştirmeli.

Marcelo'nun hakkı çok yeniyor Madrid'de,izlediğim maçlarda hep iyi oynuyor lakin banko 11 oyuncusu olamıyor hiçbir zaman..

Filipe ve Gabi Atletico adına inanılmaz oynadı..Özellikle Filipe bir bek oyuncusunun hem defansif,hem de ofansif olarak neler yapması gerektiğini gösterdi,şu an benim gözümde sol bek olarak dünyanın en iyisi..

Atletico muhteşem bir sezon geçirdi,sahaya bakınca bunu nasıl hakettiklerini de görebiliyorsunuz,Costa ve Arda olsa hücumda bu kadar sönük de olmazlardı..Takım halinde oynadıktan sonra süperstarlar olmadan da iyi işler yapılabileceğini gösterdiler tüm Dünya'ya..

ben fakir edebiyatı hayranı değilim arkadaş.sevmedim sevemedim atleticoyu.yine saçma sapan bir golle öne geçince 'yine mi ulan ' dedim içimden.ama sergio reyiz öyle çaktı ki topa kafayı penaltı kullanılsa gönderemezlerdi o topu oraya.son 3-4 dakika kala simone elleriyle tribüne hareketler falan kalkın ayağa diye. 4 tane yaslarlar böyle işte.atletico balonu da yokuş aşağı gider bundan sonra.

Balona bak ŞL finalisti La liga şampiyonu balon

Ne var bizimde böyle bir balonumuz olsa

Hersene 40 milyon Euro 'luk forvet satıyor bu adamlar ne fakir edebiyatı?

futbolculuğuna diyecek birşey yok fakat sanki dünyanın en güzel golünü atmış da onun sayesinde kupayı kazanmışlar gibi artislik yapmasına kızıyorum

Sampiyonlar Liginde gol rekoru kirdi. 11 macta 17 gol oldu kendisinin. Ve o 17.ci golü finalde atti. Gayet normal sevinci. Hak ediyor.

futboldan anlamayan cahiller bide ronaldoyu, messi ile karsilastrir. messi cucesi gitsin baska takimla kasansin ozaman ne kadar onemli bir oyuncu oldugunu gorururuz.

he bu arada gittigi takimda xavi and iniesta olmasin,

Akşamdan beri giremedim foruma.

Tahminim üzerine çoğunluk üzülmüş.:rolleyes:

Hayır ne bekliyordunuz onu anlamış değilim ki ben. :asd:

Günaydın şampiyon takımın şampiyon taraftarları

Tapatalk

Atl'nin kazanmasını istiyordum, 90 dakikalık süreç içerisinde hak ettilerde aslında, özellikle ikinci yarıdaki güzel mücadele ve heyecan, Atl'nin dramatik kaybedişi, Real'in müthiş geri dönüşü güzel bir futbol keyfi sundu... Real'i destekleyenleri kutlarım.

Ramos bu sezon efsane performans gösterdi yılın en iyi defans oyuncusu bana göre.

Ancelotti taktiksel anlamda hiç iyi hazirlamadi takimi, Ramos o son dakika daki kafa golü atmasaydi muhtemelen yenilecekti Real, Atletico hak ederdi.

çoğunluk atletiko kazansın istedi ama 90+real atana kadar kuralı devreye girince oyun bozuldu :) alonso, arda, costa, diego keşke oynasaydı daha kaliteli bir maç olurdu, neyseki dünya kupası var önümüzde, bu yaz sıkıcı geçmeyecek :)

Benzema büyük maclardı sürekli ortadan kayboluyor. Falcao veya Suarez ikilisinden birini alırsa Madrid seneye kapalı savunmalarıda rahatca acar..

Balona bak ŞL finalisti La liga şampiyonu balon

Ne var bizimde böyle bir balonumuz olsa

Hersene 40 milyon Euro 'luk forvet satıyor bu adamlar ne fakir edebiyatı?

fakir edebiyatından kastım maçını anlatan her spikerin parayla herşey olmuyor atleticonun kadrosu elediği takımlardan daha düşük maliyetle kurulduğunu sürekli dile getirmesinden dolayı söylediğim birşey.

sanki daha evvel böyle takımlar hiç çıkmamış gibi leblebi gibi reale chelseaye depora gol ata ata şampiyonlar liginde finale kalan monaco'yu unuttuk.atleticonun kazandığı la liga şampiyonluğunu önümüzdeki 15-20 sene içinde tekrar kazanabileceğini düşünüyor musun ?? ben atleticonun bu sene inanılmaz şanslı olduğunu düşünüyorum...

Real de haketti bence. rmadrid inanılmaz bir takım isterlerse 5 dakikada dünyanın her takımına 3 gol atabilirler. dün gecede bunu gördük zaten.

Geri
Üst Alt