ŞL 14/15 D Grubu 1. Maç | Galatasaray 1-1 Anderlecht | MS | Star Tv

BxruDz-CYAAzYjh.jpg

Gelmedi bölümüne çok güldüm ya. :A:DA:DA: :asd22:

Bu oyuncularin ters bir durumda isliklanacagini herkes biliyordu. Oynattin, iyi oldu sanki.

Yemin ediyorum ben hocaliga filan talibim ya. Hatta forum olarak daha cok güveniyorum sizlere yemin ediyorum.

Biz bunlari görüyoruz da, aylardir takimla calisan adam göremiyor bunlari. Resmen 2 puani hediye etti.

Islik mislik ayip filan degil. Onlar utansin ilk önce. Bii halt oynadiklari yok 2 senedir.

Anlamadığım Bruma solda 2 pozisyonda yardırdı sonra Prandelli gitti adamı sağa yolladı.Bu İtalyanlar harbi rahatsız.

Teknik direktör'ün kamera karşısında ne demesini bekliyorsunuz ? Çok kötülerdi, ıslıklanmayı hak ettiler falan mı ?
Beyin bedava :)

BxrwC6TCUAAvXP_.jpg:large

Bu foto hersey anlatiyor. Biz bir Takim degiliz, ne ruh, ne hirs nede sistem var.

rakibin kalecisi 3.kaleci kaleye şut yok..
bekleri yok,biz de açık adam oynamıyor..prandelliden de cacık olmaz.

Tarık gibi adamı aldık onun yerine veysel oynuyo sacmalık bi kadroydu. Bruma 11de olmalıydı veyselin yerine telles olmalıydı. Pandev cıkmamalıydı vs vs.
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

Devamli ıslıklanıyorlar ve kendilerinde degisen bisey olmuyor. Şikayet etmelerinin bi anlami yok

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Selçuk 2011-2012 senesinde kazanılan şampiyonlukta sergilediği performanstan beri hep idare ediyor. Abi sabır sabır da bir yere kadar. Yok efendim yeri değişmiş orada oynayamıyormuş bilmem ne hikaye... Senede 4-5 milyon kazanıyorsunuz ama 2 metreye pas atmaktan adam kovalamaktan aciz olacaksınız hem de 2 senedir... Taraftar da buna tahammül edecek öyle mi? Neden? Galatasaray taraftarı yine iyi sabretti. Belki düzelir diye bekledi bekledi ama en sonunda patladı. Hiç kimse taraftara suç bulmasın. Selçuk ve Burak hatayı kendilerinde arasınlar. Yılda 5 milyon alan taraftar değil onlar!! Bir zahmet kendilerine sorsunlar biz niye oynamıyoruz diye.... :red:

Bana da öyle geliyor. Yani Selcuk´u daha fazla yipratmaya gerek yok. Kredisi tükendi. Yani macta terslik olursa yuhlanir artik.

Biraz otursun, kendine gelsin. Problemi varsa cözsün vs. AMK´nin 11´i gercekten heyecan verici. Keske dogru olsa

Artistlik yapmiyorum. Hocaliga talibim. Hatta yöneticilige talibim. Bi halttan anladiklari yok.

Geri
Üst Alt